На това не знам какво да отговоря дори. Е...добре се оплаках. Благодаря ви, момичета, за съветите. Хубав ден Ви желая
Нямате ли приятели ,познати с кола?Не бих помолила свекърва ми за такъв вид помощ ,особено ако съм притеснена за мен и бебето.Каквато е паника...представям си.
На това не знам какво да отговоря дори. Е...добре се оплаках. Благодаря ви, момичета, за съветите. Хубав ден Ви желая 
Спомненете си колко лета сте прекарали при баби и дядовци. Питайте вашите родители как са ги гледали...и кой. Когато раждаме деца, сме с ясната мисъл, че ще се грижим за тях и ще им помагаме при необходимост. За жалост има доста родители, които си мислят, че щом са отгледали децата си, децата са длъжни да ги гледат след време, т.е. да им се отплатят! Създават някаква вина в децата си, че едва ли не ако не се чуят по телефона всеки ден, детето не се интересува от своите родители. След време когато сина ми тръгне да създава семейство, ще ми е мило да им помагам. Но няма непременно да очаквам и той да ми помага - това ще го оставя на неговите желание и съвест.
Препоръчани теми