С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 406
  • 819
  •   1
Отговори
# 225
Апартамента е техен, а те живеят в една вила съвсем близо до блока и от една страна е много удобно, че са близо, но от друга... Когато сме вкъщи (в къщата на майка ми) тя също не си позволява да идва и да влиза, какво остава да бута без да се обади, нооооо нали има дъщеря знае какво е да живееш с друга жена. Няма оправия ми се струва или много трудно. А това с чистката на хладилника е една от многото такива случки, от които не знам да плача ли или да се смея. Абе с две думи в къщата и съм.

# 226
Абе с две думи в къщата и съм.

Много хубаво си го написала.
 Peace

# 227
Апартамента е техен, а те живеят в една вила съвсем близо до блока и от една страна е много удобно, че са близо, но от друга... Когато сме вкъщи (в къщата на майка ми) тя също не си позволява да идва и да влиза, какво остава да бута без да се обади, нооооо нали има дъщеря знае какво е да живееш с друга жена. Няма оправия ми се струва или много трудно. А това с чистката на хладилника е една от многото такива случки, от които не знам да плача ли или да се смея. Абе с две думи в къщата и съм.

Дали ще ви разбере, ако спокойно обясните, че не ви е приятно да влиза така?

# 228
Бих сменила ключа - патронът се е развалил и толкова  Wink

Няма по-гадно нещо някой да ти рови в нещата в твое отсъствие  Sick
Майка ми веднъж си позволи при гостуване да ми пренареди част от гардероба  - излишно е да казвам, какъв скандал отнесе, че и се сърди после няколко месеца.

# 229
Аз не знам какъв разговор трябва да проведа след като снощи едва спах от болки в корема и помолихме свеки да дойде с колата да ни прибере към 18ч., но тактично ни беше отказано, защото ще имали гости вечерта.  Naughty На това не знам какво да отговоря дори. Е...добре се оплаках. Благодаря ви, момичета, за съветите. Хубав ден Ви желая   bouquet

# 230
Да ви прибере откъде? Нещо нищо не разбирам Laughing
Намирам за съвсем нормално, ако имат уговорено гостуване, да си гледат гостите, а не да ви развозват вас. Има таксита за тази работа.

# 231
Да ви прибере откъде? Нещо нищо не разбирам Laughing
Намирам за съвсем нормално, ако имат уговорено гостуване, да си гледат гостите, а не да ви развозват вас. Има таксита за тази работа.

И аз ще се присъединя към мнението на птица, въпреки че не знам детайлите.
На мнение съм, че ако не искаме роднините да ни се бъркат много-много, не трябва и да ги ангажираме много-много

# 232
Е какво, брат ми като дойде с гаджето, да я карам да отсервира ли? И кога престава да е гадже и следва да отсервира, след 1-2-3 месец или 1-2-3 години..?

# 233
Всеки да си сервира в собствения си дом.Не се натискам да пренася и да мия чинии като съм на гости.Свекърва ми чудесно разбира това и у тях не ми дава нищо да пипам.Нооо,у нас като дойде и постоянно  рови ,ужасно е .
Мариса,мисля ,че леко преувеличаваш.Болко в корема ,добре.Дано да не е нещо сериозно ,но пък на свекърва ти ли точно разчитате ooooh! Нямате ли приятели ,познати с кола?Не бих помолила свекърва ми за такъв вид помощ ,особено ако съм притеснена за мен и бебето.Каквато е паника...представям си. Laughing

# 234
Е какво, брат ми като дойде с гаджето, да я карам да отсервира ли? И кога престава да е гадже и следва да отсервира, след 1-2-3 месец или 1-2-3 години..?

Това пък откъде дойде? Въпросът беше съвсем друг.

# 235
Аз не знам какъв разговор трябва да проведа след като снощи едва спах от болки в корема и помолихме свеки да дойде с колата да ни прибере към 18ч., но тактично ни беше отказано, защото ще имали гости вечерта.  Naughty На това не знам какво да отговоря дори. Е...добре се оплаках. Благодаря ви, момичета, за съветите. Хубав ден Ви желая   bouquet
Така,както пишеш нищо не става ясно.
Само си представи,че ти си поканена на гости,а домакините ги няма,
защото трябва ...... нали ще кажеш "няма ли такси" или "някой приятел" ?
За да е ясна ситуация я представи подобаващо.
Това "взимане" на колко км. е и някой не се ли е почерпил малко,знаейки,че няма
повече ангажименти за деня ? Мислете  !

# 236
Има и  линейки.
През ума няма да ми мине да безпокоя някого да ме кара нанякъде, ако не е предварително уговорено и съгласувано. От "снощи едва спах от болки в корема" до "18 ч." има цял ден. Бих взела мерки в този интервал, ако е било толкова належащо и спешно.

# 237
  • Canada
Вие пък какво скачате срещу момичето? Тя си споделя,а вас никой не ви кара да правите анализ на ситуацията! Хайде със здраве!

# 238
Аз не знам какъв разговор трябва да проведа след като снощи едва спах от болки в корема и помолихме свеки да дойде с колата да ни прибере към 18ч., но тактично ни беше отказано, защото ще имали гости вечерта.  Naughty На това не знам какво да отговоря дори. Е...добре се оплаках. Благодаря ви, момичета, за съветите. Хубав ден Ви желая   bouquet

Искаш да я "отсвириш", ама после се жалваш, че не ще да те "превози"!!!

# 239
На мнение съм, че ако не искаме роднините да ни се бъркат много-много, не трябва и да ги ангажираме много-много

За съжаление, това е по-често срещаното мнение по този въпрос.  Sad Спомненете си колко лета сте прекарали при баби и дядовци. Питайте вашите родители как са ги гледали...и кой. Когато раждаме деца, сме с ясната мисъл, че ще се грижим за тях и ще им помагаме при необходимост. За жалост има доста родители, които си мислят, че щом са отгледали децата си, децата са длъжни да ги гледат след време, т.е. да им се отплатят! Създават някаква вина в децата си, че едва ли не ако не се чуят по телефона всеки ден, детето не се интересува от своите родители. След време когато сина ми тръгне да създава семейство, ще ми е мило да им помагам. Но няма непременно да очаквам и той да ми помага - това ще го оставя на неговите желание и съвест.

П.П. Използвах цитата, писаното не е целенасочено към авторката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт