"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 26 995
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • близо до брега на морето
 Hug Hug HugТинче,не им се връзвай и не се изнервяй за глупости-на всеки му се струва лесно,а като му видиш знанията Joy.Благодаря на всички момичета за преводите smile3525 smile3525 smile3525-това май е пиесата в която играе Танер newsm78

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 15:56 от ludetina ulusoy

# 541
Щом ще има плетени шапки за Чачко,той няма да иска да си тръгне от Бг.  Joy Ако го доведем в Бг, Надето със сигурност ще го заведе на фризьор Joy
Не Хриси, не бих рискувала да избяга, лично аз, ще го окастря с лозарската ножица. Joy

# 542
Щом ще има плетени шапки за Чачко,той няма да иска да си тръгне от Бг.  Joy Ако го доведем в Бг, Надето със сигурност ще го заведе на фризьор Joy
Не Хриси, не бих рискувала да избяга, лично аз, ще го окастря с лозарската ножица. Joy

Вай, бе!   Dizzy Face Горкото момче   action032  Joy

# 543
  • в очите на дъщеря си

# 544
Kenan Erçetingöz'le, който е посетил сета на ПО и чието предаване, ще видим в Неделя, ще интервюира и Хазал по повод излизащите клюки.
Пуснал е тяхна обща снимка с текст към нея в инстаграм. http://instagram.com/p/jRext2h1GN/#

Serenay Sarıkaya, Naz Elmas & dızıden Eda

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 17:19 от Neidjal

# 545
Привет момичета  wavey wavey wavey wavey wavey wavey айде петък е и съм на линия за епизодчето Peace Peace Peace Peace Peace

вай тоя фрагмент на Крачолчо направо ме удари в гърлото бе Tired евала му за играта Peace
хаштага го видях в туити Flutter

Честит имен ден на Тони и Тарлио Hug Hug Hug Живи здрави момичета   bouquet  bouquet  bouquet

озета го пропускам,ама за серийката съм тук Peace Peace Peace Peace Peace

# 546
Наде, Хазал тук е с черна коса  newsm78 Да не би снимката да е отдавна? Или се е боядисала  newsm78

# 547
  • Варненска клюкарка

Наде, Хазал тук е с черна коса  newsm78 Да не би снимката да е отдавна? Или се е боядисала  newsm78

Не съм Недето, но да- косата и е боядисана в черно Peace

Като гледам е съвсем скорощна- чичкото е със същите дрехи на сета и с Хазал. Нищо чудно освен кадри от сета на ПО, да пуснат и интервю с Хазал в едно и също предаване Peace

# 548
Нели, Ивчето/Бел ти е отговорила.
Ивче, не мисля, че Кенан, ще обедини двете интервюта в едно предаване, по-скоро си мисля, че това с Хазал, ще е в следващата Неделя.

# 549
Феновете на Фемир са в пълна готовност винаги! Party  Hug
На снимката Хазал много ми напомня на тази си роля:

# 550
# 551

Даже на снимка от сета на ПО са оградили едно момиче, което е на по-заден план и прилича на Хазал както е в момента, Mr. Green да не говорим за шопчетата и колажите, които бълват ежедневно. Grinning
Иве, не се вижда публикуваната от теб снимка, но може би имаш в предвид ролята й в Ангел Пазител, там е с черна коса. Поне аз като я видях и се сетих за онази й роля.

# 552
  • Варненска клюкарка
Ивче, не мисля, че Кенан, ще обедини двете интервюта в едно предаване, по-скоро си мисля, че това с Хазал, ще е в следващата Неделя.

Скрит текст:

Може Наде Peace  Гледам обаче, че май наистина ще е интервю и щом са се снимали заедно, много е вероятно да е взето вече- мястото на този стол едва ли е там, а е домъкнат от някъде. Това е кей, не ми прилича на яхтено пристанище. Съдя по снимката, че някой от двамата е пристигнал с морско такси- изглежда ми да е чичкото, но ще видим newsm78

пп Косата и беше доста изгорена от омбре ефекта и сега е черна, но точно изгорените краища май си стоят newsm78

# 553
Скрит текст:

Скрит текст:

Може Наде Peace  Гледам обаче, че май наистина ще е интервю и щом са се снимали заедно, много е вероятно да е взето вече- мястото на този стол едва ли е там, а е домъкнат от някъде. Това е кей, не ми прилича на яхтено пристанище. Съдя по снимката, че някой от двамата е пристигнал с морско такси- изглежда ми да е чичкото, но ще видим newsm78

пп Косата и беше доста изгорена от омбре ефекта и сега е черна, но точно изгорените краища май си стоят newsm78
Колко му е да ги подстриже. На красивия човек му трябва много малко за да блести както винаги.

# 554

Даже на снимка от сета на ПО са оградили едно момиче, което е на по-заден план и прилича на Хазал както е в момента, Mr. Green да не говорим за шопчетата и колажите, които бълват ежедневно. Grinning
Иве, не се вижда публикуваната от теб снимка, но може би имаш в предвид ролята й в Ангел Пазител, там е с черна коса. Поне аз като я видях и се сетих за онази й роля.
Мисля, че така се казваше сериала. Не знам защо така стана със снимката.  Thinking Sad Втори опит  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт