"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 016
  • 734
  •   1
Отговори
# 645

Стана ми мъчно за Айше обаче, сама и бременна , на улицата... Но и Яман е прав да не и вдига, колко неприятности си навлече заради нея и Гирай, колко пъти при първото обаждане тичаше, а Айше му правеше номера с Лейля...

А пък на мен не ми е мъчно, защото докато довличаше беди на Яман, правеше всичко съзнателно, а сега - пак при него, аааа #Cussing out
сначи изобщо у нея не е проговорила съвест някаква или разкаяние! Twisted Evil

# 646
Обаче майката на Оркун беше утешавана от бившата и от настоящата си снаха. hahaha

Според мен Оркун не трябваше да се държи така с баща си. Какъвто и да е, баща му еStop

Мерт ако разбере и че бившият на пеперудката му е отишъл съвсем ще се вкисне.

Стана ми мъчно за Айше обаче, сама и бременна , на улицата... Но и Яман е прав да не и вдига, колко неприятности си навлече заради нея и Гирай, колко пъти при първото обаждане тичаше, а Айше му правеше номера с Лейля...

Така е, но това беше вече последната капка. Толкова пъти е прегръщал сигурно, че все някога трябваше да избие стаения гняв. Баща му трябваше да изчака всички да си тръгнат и тогава да говори с Оркун. Но той пък едва ли някога е говорил спокойно със сина си, без да му налага нещо или да го унижава.

# 647
Сега ако и Мерт и Ейлюл се скарат мисля, че ще отида и ще гръмна Едже  Crossing Arms

# 648
  • Стара Загора
Ейлюл се извини на мерт и поиска нещо от него, но не разбрах какво прекъсна той не се съгласи и си помисли някаква глупост, тя му каза да не мисли така и че има нужда от време и пак прекъсна  Mr. Green Mr. Green а превеждам ли иначе  #2gunfire #2gunfire

# 649
Сега ако и Мерт и Ейлюл се скарат мисля, че ще отида и ще гръмна Едже  Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy

Айййй, Крачолчето как страда...
 Cry Cry Cry И гаааааззз - избяга от аркадашите  Mr. Green

# 650
Големи са сладури Мерт и Ейлюл.
Тя му разказваше как неусетно и за самата нея се е влюбила в него.

# 651
Крачола страда, но аз Селим толкова доволен не съм го виждала.  Laughing

# 652
Скрит текст:
Сега ако и Мерт и Ейлюл се скарат мисля, че ще отида и ще гръмна Едже  Crossing Arms
Joy Joy Joy Joy Joy
[/spoiler]

Айййй, Крачолчето как страда...
 Cry Cry Cry И гаааааззз - избяга от аркадашите  Mr. Green
Да види колко е хубаво. Когато Яман страдаше му беше добре. Сега е негов ред  Crossing Arms

# 653
  • Стара Загора
Ендер смята че като Яман сложи край с тозлудере това не означава че щ забрави майка си и че тя ще се радва за него защото това е правилния избор

# 654
Селим, Яман и Ендер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това да не беше дядото на Яман?  Mr. Green

# 655
  • Стара Загора
яман каза нещо да можеше ... а селим му каза ако ти го поискаш ще стане и ендер май каза нещо но ....

съжалявам но чувам отделни части и каквото чуя ви превеждам  Cry

# 656
# 657
 Shocked Айййй
Това да не е Айше?!

# 658
Дали пък Фарук няма да блъсне Айше. newsm78

# 659
Айййдеееее Фарук блъсна Айше... ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт