"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 408
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
50 страници пълни с глупости, 50 страници пълни с повтаряне на едни и същи, говорени- говорени думи и изяснявани отдавна позиции. Много е тъжно момичета, много! Не искам нищо да пиша, защото ако започна няма да мога да спра... Само една дума - ОПОМНЕТЕ СЕ!!! Чаатай го има и благодарение на АФК, голяма част от нас ни има благодарение на АФК и някакви хора, които пишат от вчера в тема градена години наред не само да искат ами и да настояват тя да бъде заличена - срамота е! Много съм обидена и ми е много тъжно от, това което се е случило през последните няколко дни.

Никак, ама никак не искам да подновявам вчерашния спор.  Peace И без друго се видя, че нещата остават по старому. Искам обаче да изясня нещо.  Peace Никой не е настоявал тази тема да бъде съсипана, заличена, обезличена, унищожена, да й се сменя името, да се изтрива историята и изобщо нещо лошо да й се случва. Напротив искахме това да си остане темата за АФК и Фемир. И тук да се завърнат всички, на които споменът за тях им е мил и изпитват носталгия, а примерно не гледат ПО.
Аз лично застанах зад идеята за нова тема, защото ПО е отделен сериал. Достатъчно добър и коментиран е, за да си има свое местенце, а не да е просто продължение на нещо друго. Това първо.
Второ, за да се спрат коментарите от рода на: "Щом в заглавието на темата присъства АФК, то тогава ...."
Трето, точно за да не се налага това усещане, че някои хора, които пишат от скоро тук, съсипват нещо градено с години.
Всичко това поражда напрежение и оставя неприятен вкус.
Освен това, ако се разходите из форума ще видите, че всеки сериал си има своя тема независимо от актьорите, които участват в него.  Peace
Не виждам какво лошо би се случило с темата за АФК, ако ПО се отдели. Но както и да е. Стана ясно, че си оставаме тук. И ще трябва някак си да се нагодим към това положение, за да ни бъде отново хубаво в тази тема.  Peace

# 76
ПРИЯТЕЛИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 77
  • в очите на дъщеря си
За да се приключи тази тема ,  казах и пак ще повторя, че сте свободи да си направите тема и да пишете там. Обаче не смятам, че така ще се почувствате добре. Казах и пак ще повторя, за да е ясно :

ГОТОВА СЪМ ДА ВИ СЪДЕЙСТВАМ АКО СЕ ОТДЕЛИТЕ И НЕ МИСЛЯ , ЧЕ НЯКОЙ БИ СЕ СЪРДИЛ ЗА ТОВА.

п.п Нз кое ви кара да смятате , че това не е тема за ПО??? Това, че искаме да има нещо , което да ни свързва по дълбоко емоционално е явно проблем. Ако решите правете тема , никой няма да ви спре, но аз лично не смятам да се чувствам виновна,че вие се налага да се нагаждате. Не виждам и към какво да се нагодите, като това си е темата за ПО!

# 78
За да се приключи тази тема ,  казах и пак ще повторя, че сте свободи да си направите тема и да пишете там. Обаче не смятам, че така ще се почувствате добре. Казах и пак ще повторя, за да е ясно :

ГОТОВА СЪМ ДА ВИ СЪДЕЙСТВАМ АКО СЕ ОТДЕЛИТЕ И НЕ МИСЛЯ , ЧЕ НЯКОЙ БИ СЕ СЪРДИЛ ЗА ТОВА.

п.п Нз кое ви кара да смятате , че това не е тема за ПО??? Това, че искаме да има нещо , което да ни свързва по дълбоко емоционално е явно проблем. Ако решите правете тема , никой няма да ви спре, но аз лично не смятам да се чувствам виновна,че вие се налага да се нагаждате. Не виждам и към какво да се нагодите, като това си е темата за ПО!

Мен лично последните коментари на старите потребители ме накараха да се почувства гост на място където се чувствах у дома си допреди няколко дни!  Peace

Аз влизам тук за забавление и да си коментирам сериала.  Не приемам темата, сериала и всичко останало като въпрос на живот и смърт!   И темата мисля, че никой не може да отрече допреди няколко дни си беше повече от забавна. Но вече не е и явно няма да бъде!

Приятен ден от мен!

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 15:30 от Ани (Aniska)

# 79
Здравейте !  Hug Hug Hug

Браво на батко Али, той е много мил човек и настина много умен ! Ще вземе и Български да проговори заради нас  Mr. Green
Браво и на Чачи, че не е забравил от къде е тръгнал, това е най-важното !  Peace

Май някой ни урочаса темичката  Confused
Въпреки,че си имаме едно синьо око аз ще споделя още едно

и една баба Яга за да ни пази

и чесън да прогонва злите сили  Wink

# 80
  • в очите на дъщеря си
Ани, всичко зависи от нас самите . Ако съумеем да запази добрият тон всичко ще влезе в релси.

Може понякога да се чувствате като "нови" , но това не е направено умишлено. Не го срещам този проблем за сефте, но някак смятам, че не трябва да се обръща мн внимание на това.  Има хора с , които се знаем по от отдавна и в някакви моменти това излиза , но не в никакъв случай за да се чувстваш ти или някой друг като не достатъчно заслужил да бъде тук.

Казах се мн неща тези , дни е редно вече да се спрем и да  си продължим темата и пребиваването ни в нея със спокойствие и настроение.

Усмихнете се и не позволявайте , незначителни неща да ви развалят вкуса от живота. Mr. Green

# 81
Охххх, Тони, разсмя ме с тази Баба Яга, чесъна и окото против уроки. Joy
Ако, ще и Али Баба и 40 разбойника да сложим на пост на входа на темата ефекта, ще е нулев докато не се сложи край от всички ни, а уж се съгласихте снощи с препоръката на Тери. Tired
Аз спрях още вчера, нямам какво повече да добавя от това, което написах снощи и чакам да излезне поредния трейлър+снимки от предстоящата серия за да се опитам да се ориентирам доколкото е възможно в последователността на действията които предстоят, като за подсказка, ще се възползвам от превода на озета.

# 82
# 83
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Hug Честита 3-та годишнина на АФК и всички Фемирки Hug Hug  bouquet  bouquet

Сега ще напиша последният си пост по темата (подзаглавие) и ще се обърна директно към Вени Hug Поста не е насочен към останалите и поради тази прична не държа да реагирате. Peace

Вено, Hug чета те и не мога да повярвам, че този текст излязъл изпод пръстите ти. Crazy
Помниш ли далечната 2009-2010г.? Помниш ли онзи оазис на този форум в който ние намерихме своето местенце със всички емоции, радости, запознанства, приятелства? А, помниш ли?
Помниш ли този оазис като се разцепи, колко неудобно беше за всички?
Сещаш ли се какво се постигна с това? НИЩО!!!
Ти не беше ли един от най-запалените фенове на този оазис който накрая се обедини под една шапка? Както в случая тук. Peace
Защо тогава приемаше два сериала с един и същи актьор на едно място, сега не??? Thinking
Помниш ли защо не искаше този оазис да загине? И направи и невъзможното за да го поддържаш до скоро.
Странно ми е честно...и не за друго..а, защото те познавам от години...и виртуално и реално и много си те ловкам Heart Eyes Heart Eyes Hug
Замисли се, как в момента поддържаш теза в която съм убедена, че не вярваш. Ти просто не си такъв човек. Peace
Може и да не харесваш АФК, ама това не дава право на някой от вас( не искам да споменавам имена, че да не изпусна някой Mr. Green) да пречат други да ги харесват.
Нямате и право да разрушите чуждия за вас оазис.
Ето, има решение...направете си тема и си решете проблема. Саси  Hug даже с готовност ще ви помогне...аз също, ако имате желание.

Болното е, че Ани раздуха жаравата, излезе снощи с декларации, после се оттегли, а страстите още бушуват.

Вени, Hug с най-добри чувства мац... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

С този ми пост за мен въпроса е изчерпан. Peace
Благодаря за вниманието! bowuu  bouquet

# 84
"Аз вярвам в теорията за   
единствения куршум.
Можеш да се влюбваш и любиш много пъти,
но има само един куршум, на който е гравирано името ти.
И ако извадиш късмета да те прострелят с този куршум,
...раната никога не заздравява."

14.01.2011г. - 3 години АФК!

Фемирки, благодаря ви че станахте част от живота ми! Hug

Честита годишнина,ФЕмирки! Радвам се,че ви срещнах,радвам се,че ви има!

Мъчно ми е за другите момичета,които не пишат вече тук!

Радвам се,че Ча е отбелязал годишнината,радвам се,че не е забравил откъде е тръгнал!Браво!

http://www.videoclip.bg/watch/Pesenta-ot-ep46-Narekoh-te-Feriha-Eylem-Aktas-Beni-Unutma-ne-me-

# 85
  • в очите на дъщеря си
Само се чудя как Яманчи ще се пречупи да прости на Мира....................лИбоФ.... Mr. Green

# 86
Само се чудя как Яманчи ще се пречупи да прости на Мира....................лИбоФ.... Mr. Green
Ако питаш мен по погледа на Яман си личи, че вече и е простил, въпрос на време е да се изяснят.
Ясно е, че, ще си поговорят спокойно в предстоящия епизод, но аз очаквам някой катаклизъм да се случи, че да се осъзнаят, и да си простят взаимно, и едновременно.

Kenan Erçetingöz'le, в чието предаване се говори от дни, че, ще вземат участие актьори от ПО е посетил днес сета на сериала. Това разбрах с чичи, дано не Ви подвеждам, ако някой разбере нещо повече и иска нека сподели.
От фейса.

المقدم Kenan Erçetingöz'le مقدم برنامج وجه لوجه Yuz_Yuze كان قد قال ان هناك مفاجاه تنتظر فانز مد وجزر الاحد المقبل وعندما قام احد الفانز بسؤاله اذا كان سيتسضيف كاست مسلسل قال انه سيقوم بزياره موقع التصوير اليوم وسيدء بالتحضيرات وعرض الصور الخاصه بمد وجزر مساء الغد حيت انه سيستضيف شاتاى وسيريناى وتانر وباريش ومينى

# 87
Зизу,  Hug Hug Hug
Наистина не искам да пиша повече по темата, но тъй като се обръщаш директно към мен, ще ти отговоря. Слагам го в скрит текст, защото вече писахме повече от достатъчно. Peace
Скрит текст:
Да, помня колко добре ни беше в онази тема. И никога не е имало такива скандали. Но пък и никога, не е имало деление на "стари" и "нови", нито някакво измислено съревнование между филмите или актьорите. Безсмислено беше и създаването на втора тема, защото се оказа, че всъщност нямаме нов филм и в един момент просто имаше две теми за един актьор.  Peace
Нищо не искам да унищожавам.  Peace Написах вече какви ми бяха мотивите и не разбирам как изведнъж се оказах в ролята на разрушител. Пък и нямам чак такава сила.  Whistling До преди два дни и тук се чувствах прекрасно и се радвах на добрия тон и весело настроение. Сега честно казано със страх поглеждам в темата. Признавам си, че допуснах голяма грешка с това, че четях в темата за ОС. Вероятно и прочетеното там допълнително засили огорчението ми.
И това е, край, млъквам  smile3505 Ето темата си продължава, нищо не е унищожено.  Peace
Аз също си оставам с най-добри чувства.  Peace Hug Hug Hug

# 88
Здравейте отново на всички ! Моето съобщение се отправя към преводачите ! На вас излиза ли ви това нещо ,когато отидете към функцията за превеждане :
Subtitles in Bulgarian are complete and the channel staff have locked them from further edits. Please contact the Channel Manager if you wish to make edits.   Thinking
Благодаря ви предварително  Hug Hug Hug  bowuu

# 89
Здравейте отново на всички ! Моето съобщение се отправя към преводачите ! На вас излиза ли ви това нещо ,когато отидете към функцията за превеждане :
Subtitles in Bulgarian are complete and the channel staff have locked them from further edits. Please contact the Channel Manager if you wish to make edits.   Thinking
Благодаря ви предварително  Hug Hug Hug  bowuu

На мен да. Сигурно Тинчето ги е заключила докато английски превод стане 100%  Peace

Общи условия

Активация на акаунт