"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 407
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • близо до брега на морето
Вени  Hug-мерси за хубавите гифчета - ашкъмчо е чок татлъ Simple Smile. Доколкото разбрах, май наистина ще гостуват в предаването на въпросния господин, което се излъчва в неделя по стар тв от 15.00ч.-ще видим. Искам да има вече вагонче Hug

# 91

#New Мetin Аkdülger ~~ Оrkun

# 92
  • Варненска клюкарка
Само се чудя как Яманчи ще се пречупи да прости на Мира....................лИбоФ.... Mr. Green
Ако питаш мен по погледа на Яман си личи, че вече и е простил, въпрос на време е да се изяснят.
Ясно е, че, ще си поговорят спокойно в предстоящия епизод, но аз очаквам някой катаклизъм да се случи, че да се осъзнаят, и да си простят взаимно, и едновременно.

Kenan Erçetingöz'le, в чието предаване се говори от дни, че, ще вземат участие актьори от ПО е посетил днес сета на сериала. Това разбрах с чичи, дано не Ви подвеждам, ако някой разбере нещо повече и иска нека сподели.
От фейса.
الم
Скрит текст:
Kenan Erçetingöz'le مقدم برنامج وجه لوجه Yuz_Yuze كان قد قال ان هناك مفاجاه تنتظر فانز مد وجزر الاحد المقبل وعندما قام احد الفانز بسؤاله اذا كان سيتسضيف كاست مسلسل قال انه سيقوم بزياره موقع التصوير اليوم وسيدء بالتحضيرات وعرض الصور الخاصه بمد وجزر مساء الغد حيت انه سيستضيف شاتاى وسيريناى وتانر وباريش ومينى

Ми Наде, той катаклизЪма вече са го сдиплили- от фрагмана си личи, че е станала някаква трагедия щом всички са виснали в болницата newsm78
За говоренето и него ще го има- снимката която обсъждахме снощи е кадър от работния процес ето я

Яман и Мира са на пейката и си говорят нещо- пред тях със синия ръкав е операторът, над главите им е виснал микрофона, а пред тях (клекналия човек) и до оператора има разположени бели платна, които някой държи щом се снима сцена....очевидно това е разговора Wink

Видях, че Неси е превела, че ще има част от екипа в предаване, но сякаш не ми се вярва много и Чачо да присъства- наскоро Еджето беше казала , че ще видим Ча в някое шоу може би около или след края на първия сезон, а до тогава има мноооого време....пък кой знае Whistling
От друга страна денят на делото неумолимо наближава и може продуцентите да са решили да го покажат преди поредния резил, че после не се знае дали на някой ще му е до това  #Shocked

# 93
  • Варна
 spam2
Скрит текст:
smile3518Благодаря на две мои любими съфорумки, които успяха да предизвикат сълзи на болка от вменена вина.
Простете ми за СПАМа- няма повече да се повтори!

# 94
# 95
Ивче, според мен края на първия сезон наближава, не знам, но си го мисля от скоро време насам.
Говорех за техен личен катаклизъм, я с него нещо да стане, я с Мира а не с някой друг, а в резултат на катастрофата с Фарук щели да си поговорят но не се споменава, че са се сдобрили. Поне в озета не ми стана ясно, че вече са сдобрени след трагедията с Фарук.
Ще видим какво, ще покажат във втория трейлър.
Обаче познах, че Мирка няма да тръгне след Яман, още тогава от видяното останах с това впечатление, което от първия фрагман ми се затвърди.

# 96
  bouquet Здравейте, момичета!
Днес е празник на всички фемири, за което аз ги поздравявам! Hug
Но днес е и друг празник - по стародавна традиция в западните български земи днес се празнува големият зимен празник Сурва- ден, в който мъже със страшни маски обикалят села и градове и гонят злите сили чрез буйни клади и огньове! И хората, и природата се възраждат за нов живот, за да дадат път на надеждата и благополучието!     bigdance2
Пожелавам на всички влизащи в темата да разпалят огъня на доброто и да прогонят злите сили около себе си! Нека тревогите и лошите помисли дадат път на красотата, смеха,  човечността, защото това е най- ценното в живота!
Специално искам да благодаря на нашите трудолюбиви преводачки и домакини, защото със своята неуморимост и знания, ни носят много радост и прекрасни емоции!  bouquet  
 bowuu И да се подмажа, защото сме в очакване на втори фрагман, ако не се лъжа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 97
  • Варненска клюкарка
Ивче, според мен края на първия сезон наближава, не знам, но си го мисля от скоро време насам.
Говорех за техен личен катаклизъм, я с него нещо да стане, я с Мира а не с някой друг, а в резултат на катастрофата с Фарук щели да си поговорят но не се споменава, че са се сдобрили. Поне в озета не ми стана ясно, че вече са сдобрени след трагедията с Фарук.
Ще видим какво, ще покажат във втория трейлър.
Обаче познах, че Мирка няма да тръгне след Яман, още тогава от видяното останах с това впечатление, което от първия фрагман ми се затвърди.

Може и да е така, както казваш Наде Peace То като се замисля, на някой трябва нещо да му се случи, че на другия да му блесне и да се сдобрят и до след малко пак така.....Том и Джери- няма турски сериал без такива изцепки ooooh!

Защо мислиш, че скоро ще има край на първия сезон- не е логично, на Ай Япъм-а най-често са по 35-40 серии, тези които имат рейтинг. Не гледай че Американците са навъртели 4 сезона на ОК кварталът на богатите- те техните серии са по 45 минути. Или може би имаш предвид, че скоро влизат във втория оригинален американски, а не че приключват първия турски newsm78
Аз мисля, че ще приключат както и всички останали, някъде последната седмица на юни (ако пази Боже  Praynig преди това не се случи някой катаклизъм в реала де, че не ми излиза това дело от ума)

пп Допълвам се! Сега погледнах при Неси- написала е, че първия сезон ще е от 39 серии, т.е. остават още 22- тъкмо до към края на юни....знаех си Wink

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 19:07 от Беллора

# 98
това е един колега от университета ми.Не знам дали разбирате на какъв турмоз съм подложена всеки ден да гледам Крачола  ooooh!

# 99
Ивче, ми не знам защо съм останала с впечатление, че наближава финала на първия сезон въпреки, че отпреди излезна инфо, че, ще е през Юни и аз знам за това. Може би го свързвам с четирите сезона на ОК и затова, все си мисля, че сме в края на първия или началото на втория сезон на ОК.

# 100
  • близо до брега на морето
Хриси Hug-въпреки, че не харесвам блондита-колегата ти е много лъчезарен

# 101
  • Варненска клюкарка
Ивче, ми не знам защо съм останала с впечатление, че наближава финала на първия сезон въпреки, че отпреди излезна инфо, че, ще е през Юни и аз знам за това. Може би го свързвам с четирите сезона на ОК и затова, все си мисля, че сме в края на първия или началото на втория сезон на ОК.

Това, оцветеното да - може би накрая на първия оригиналенсезон да е към този момент Peace Но е много далеч още края на първия турски сезон. Върти ми се някаква информация прочетена нямам спомен къде, че ще са 2 сезона по 35-40 серии! Ето сега Неси е написала, че ще са 39 серии първия...

# 102
  • What are you laughing at?
Здравейте отново на всички ! Моето съобщение се отправя към преводачите ! На вас излиза ли ви това нещо ,когато отидете към функцията за превеждане :
Subtitles in Bulgarian are complete and the channel staff have locked them from further edits. Please contact the Channel Manager if you wish to make edits.   Thinking
Благодаря ви предварително  Hug Hug Hug  bowuu

На мен да. Сигурно Тинчето ги е заключила докато английски превод стане 100%  Peace

И при мен излиза същото съобщение... ще чакаме английския превод да стане 100%  Hug

# 103
Хриси Hug-въпреки, че не харесвам блондита-колегата ти е много лъчезарен

Надушвам още една фенка на Крачола  Thinking Hug

# 104
Привет в новата тема! Stop Разбирам,че днес е годишнина... Peace
 LaughingЧестит празник на всички Фемирки!Да си запазите дълго хубавите спомени от любимия сериал и да откриете и други ,които да ви радват така!   Kissing Heart

И щом е празник  Peace нека да е с поздравче за всички фенове на АФК .

Общи условия

Активация на акаунт