"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 318
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Зори и той ли е Батухан? То пълно с това име в ПО.  Joy Joy Joy Ама никой няма харизмата на Чачко.  Naughty Naughty Heart Eyes

# 376
Аз досега си играх с това да го издокарам от няколко гифчета. Mr. Green

Внимание, води до пристрастяване!!!
Heart Eyes

Ани
, адаши са. hahaha Жалко, че са им дали роли за пълнеж... Confused

# 377
# 378

Пише само, че в сериала ще звучи песента "Dursun zaman", която Лили снощи преведе.  Peace

Ти ккаво искаш сега? На някой от тях да са дали ролята на Яман ли?  #Crazy  Mr. Green

# 379
Благодаря, Аниbouquet

Ти ккаво искаш сега? На някой от тях да са дали ролята на Яман ли?  #Crazy  Mr. Green

А не, в никакъв случай! Naughty Ама така все едно са като статисти, трябва нещо и около тях да завъртят. Примерно Хале как излезе на преден план, защо не това да се случи и с някой от Батуханчовците. Mr. Green

# 380
Водещият на предаването продължава в инстаграма - този път за Яман  Heart Eyes http://instagram.com/p/jOsknGh1OU/#

"Yaman, senin başın hep belada? Tozludere'den kurtulamadın gitti! Mira'yı affedecek misin?"..
Яман, винаги се забъркваш в бели. Не можеш да се отървеш от Тозлудере. Ще простиш ли на Мира?"

А отдолу в коментарите има хора, които питат защо не ги покани в студиото Ча и Серенай?  Mr. Green Според мен това е по-добрия вариант - предаването да влезне в сериала.  Peace
И май след този въпрос Яманко хвърля "онзи" поглед.  Heart Eyes То е ясно, че вече й е простил  Grinning
И на мен ми харесва идеята предаването да влезе в сериала. Сега то ще гостува на героите, пък нека после актьорите да гостуват в него.  Wink
Този Кенан обаче пак за някакъв сюрприз е писал. Дано е нещо по-интересно от обичайните "бомби".
На мен всички от тайфата са ми симпатични, макар че запознанството на Яман с тях беше доста болезнено  Whistling Но пък лека полека взеха да го приемат.

# 381
Водещият на предаването продължава в инстаграма - този път за Яман  Heart Eyes http://instagram.com/p/jOsknGh1OU/#

"Yaman, senin başın hep belada? Tozludere'den kurtulamadın gitti! Mira'yı affedecek misin?"..
Яман, винаги се забъркваш в бели. Не можеш да се отървеш от Тозлудере. Ще простиш ли на Мира?"

А отдолу в коментарите има хора, които питат защо не ги покани в студиото Ча и Серенай?  Mr. Green Според мен това е по-добрия вариант - предаването да влезне в сериала.  Peace
И май след този въпрос Яманко хвърля "онзи" поглед.  Heart Eyes То е ясно, че вече й е простил  Grinning
И на мен ми харесва идеята предаването да влезе в сериала. Сега то ще гостува на героите, пък нека после актьорите да гостуват в него.  Wink
Този Кенан обаче пак за някакъв сюрприз е писал. Дано е нещо по-интересно от обичайните "бомби".
На мен всички от тайфата са ми симпатични, макар че запознанството на Яман с тях беше доста болезнено  Whistling Но пък лека полека взеха да го приемат.

Вени  Hug, "погледа" е след като Кенан пита Мира "Защо натъжаваш момчето?"  Peace  Mr. Green

Те с техните сюрпризи ми са ясни вече.  Mr. Green

# 382

И двамцата са ми симпатяги, но този Батухан май повече накланя везните.Общо взето ПО не страда от липса на хубави актьори.

smile3521 smile3521 newsm47

Вени  Hug, "погледа" е след като Кенан пита Мира "Защо натъжаваш момчето?"  Peace  Mr. Green

И понеже момчето в живота не е никак натъжено.....
 fiuuuuuu fiuuuuuu Mr. Green   й метна този влюбен поглед...  Crazy Crazy
Гледах анонса към 10-ина пъти и вярно изглеждат влюбени.  Crazy  Не го очаквах толкова бързо...
Mr. Green

# 383

#cagatay #yaman #medcezir #set bolum 18

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 17:08 от Neidjal

# 384

fiuuuuuu fiuuuuuu Mr. Green    й метна този влюбен поглед...  Crazy Crazy
Гледах анонса към 10-ина пъти и вярно изглеждат влюбени.  Crazy  Не го очаквах толкова бързо...
Mr. Green

А, не! Stop Все още няма доказателства, че нещо се е случило.   Naughty Но и не очаквам да се появят, дори и да е вярно.  Naughty Нарочно го правят за да ме държат на тръни.  ooooh! Mr. Green

# 385
Скрит текст:

Скрит текст:

Вени  Hug, "погледа" е след като Кенан пита Мира "Защо натъжаваш момчето?"  Peace  Mr. Green

Те с техните сюрпризи ми са ясни вече.  Mr. Green

Но и ти си права.  Peace Изобщо през цялото време и хвърля влюбени погледи.

# 386
Правят го за реклама, за да се шуми около ПО.
Нито, ще потвърдят слуха, който не е нещо необичайно в тяхната среда да свързват главните нито, ще го отрекат, ще правят всичко възможно да подклаждат зрителския интерес, прост рекламен трик-погледчета, започнати и недоизказани думи и т.н, позната история. Laughing
Гаджосваха я с Киво и никой нищо не каза, нито тя, нито той, сега на дневен ред е Чаатай, пак същото а между впрочем лъсна една друга истина, която не беше предвидена по сценарий. Mr. Green
Защо им е да наемат къща и да плащат толкова висок наем, като могат да си гостуват Mr. Green в дома на с-во Серез от сета. Joy
Ако пък са влюбени, нека, всеки има нужда от любов за да се чувства жив, нооооо, едва ли би продължила подобна връзка след края на сериала, отново нищо ново под слънцето. Mr. Green
Та с две думи бомби не очаквам, защото просто няма с какво да ме изненадат, предвидими са ми.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 16:39 от Neidjal

# 387

fiuuuuuu fiuuuuuu Mr. Green    й метна този влюбен поглед...  Crazy Crazy
Гледах анонса към 10-ина пъти и вярно изглеждат влюбени.  Crazy  Не го очаквах толкова бързо...
Mr. Green

А, не! Stop Все още няма доказателства, че нещо се е случило.   Naughty Но и не очаквам да се появят, дори и да е вярно.  Naughty Нарочно го правят за да ме държат на тръни.  ooooh! Mr. Green

Ани, да знаеш само заради теб ги пускат тия новини Mr. Green Mr. Green fiuuuuuu

# 388
# 389

Но и ти си права.  Peace Изобщо през цялото време и хвърля влюбени погледи.

Добре, че гледа влюбено нея, а не водещия, че този Кенан с тези изказвания за къдрокосия Мерт нещо ми стана съмнителен.  ooooh! Mr. Green

Крачола няма да пострада или поне няма да умре. Ето на тази снимка се е настанил на някакво бюро, а на следващата е с АШК.  Peace Ще стане наистина силен и тогава какво ще прави Яманчи не знам.  ooooh!

И явно наистина Еджето си го хареса Метинчо и сега Крачола ще си развява крачолите през целия 1-ви сезон, поне.  ooooh! Mr. Green За радост на мноооогобройните си фенки!  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт