"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 027
  • 734
  •   1
Отговори
# 495

Тони  , tarlio  Честит Имен Ден ! Да сте живи и здрави!

# 496
Ето фейсбук страницата на Bensiz https://www.facebook.com/BensizFilm  Peace

и видео "зад камера"  Laughing
https://tr-tr.facebook.com/photo.php?v=10151412696298845&set … ype=2&theater

# 497

И ти си впечатлена от Крачолчето май...  Wink Wink Mr. Green

Добре де, ако е свалил 17 кг   Shocked и изглежда така,   Crazy не е кльоща, значи преди е бил дебел   Sick

# 498

Хриси заминавай и осъществявай моя сценарий за чужденката, която ще го грабне и ще им го отмъкне под носа.  Hug Hug Hug

Ани, тръгвам,Чачко направо да отива към летището  и дано си е взел повече багаж,че чужденката ще го краде. Ще ви го доведа в Бъългария,току виж му хареса и взема да остане  Joy Ако после  имам проблеми с полицията за отвличана на Чаатай Улусой, ще кажа,че просто съм искала да го запозна с бащините му корени  Joy Joy Joy

Тони,tarlio, честит имен ден! Бъдете много здрави,обичани и щастливи! Пожелавам ви по един Чачко като подарък. Hug Hug Heart Eyes

# 499
Това тук не ли е Крачола ?   newsm78

# 500
Момичето в гръб ми прилича на Айше. newsm78
#medcezir #set

SET

# 501
Здравейте.  Hug
Честит имен ден, Тони, tarlio и всички които празнуват днес   bouquet
Да ви е честито името, да го насите с гордост, здраве и радост!

Peace Това някой от сладурските "бисери"  Heart Eyes  Laughing на Мерт ли е?
Не, Иве. На Яман. Там където на сурвакницата и звъни неспирно телефона. Видях, че момичетата са го превели дрън, дрън, а той толкова сладко казва "джик, джик, джик"  Heart Eyes Mr. Green

# 502
tarlio, честит празник и на теб! Бъди жива и здрава и много щастлива!

Хриси, и да не си е приготвил багаж Чачко, взимай го.  Grinning И тук имаме МОЛ-ове   Whistling

# 503

Peace Това някой от сладурските "бисери"  Heart Eyes  Laughing на Мерт ли е?
Не, Иве. На Яман. Там където на сурвакницата и звъни неспирно телефона. Видях, че момичетата са го превели дрън, дрън, а той толкова сладко казва "джик, джик, джик"  Heart Eyes Mr. Green

Peace Peace
Ха, сетих се.  Laughing  Ще ме умориш с тая сурвакница....  Joy Joy Joy Joy
 Имаш го, Ани.
 Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 504
tarlio, честит празник и на теб! Бъди жива и здрава и много щастлива!

Хриси, и да не си е приготвил багаж Чачко, взимай го.  Grinning И тук имаме МОЛ-ове   Whistling

Вени, сега като се замислих,то май без дрехи още повече ще ни хареса. И да има багаж ще го конфискуваме  Joy

# 505
# 506
#medcezir #set

Нaде  Hug и на мен ми прилича на Айше . Тази къща ми е непозната , къде ли е отишла ?

# 507
Хриси ти не се притеснявай, взимай Чачи и го води тук БГ. Както каза Вени, тук имаме много молове все ще му намерим нещо  Wink и шапчици ще му плетем ако трябва  Laughing

# 508

Хриси заминавай и осъществявай моя сценарий за чужденката, която ще го грабне и ще им го отмъкне под носа.  Hug Hug Hug

Ани, тръгвам,Чачко направо да отива към летището  и дано си е взел повече багаж,че чужденката ще го краде. Ще ви го доведа в Бъългария,току виж му хареса и взема да остане  Joy Ако после  имам проблеми с полицията за отвличана на Чаатай Улусой, ще кажа,че просто съм искала да го запозна с бащините му корени  Joy Joy Joy

Хриси, както са ти казали момичетата - и без дрехи да е води го тука.  Joy Joy Joy Ще му купим дрехи, то и без това има нужда!  smile3521 Ще му купим дрешки, ще му оплетем шапки. Всичко ще си има.  Mr. Green Ти гледай да го намериш и да го доведеш.  Mr. Green

Това тук не ли е Крачола ?   newsm78

Скрит текст:

Ох, Тони и на мен ми мина през ума, но не посмях да го постна и да го споделя.  Joy Joy Joy Само голи Крачоли ми липсват!  ooooh! Joy

Скрит текст:
Ето фейсбук страницата на Bensiz https://www.facebook.com/BensizFilm  Peace

и видео "зад камера"  Laughing
https://tr-tr.facebook.com/photo.php?v=10151412696298845&set … ype=2&theater

И ти си впечатлена от Крачолчето май...  Wink Wink Mr. Green

Добре де, ако е свалил 17 кг   Shocked и изглежда така,   Crazy не е кльоща, значи преди е бил дебел   Sick

Много съм впечатлена наистина.  Flutter Flutter Обаче си представих Крачола със 17 кг отгоре и направо изпаднах в шок!  #Crazy #Crazy Дебел Крачол!  hahaha hahaha hahaha

# 509
Скрит текст:
#medcezir #set

Нaде  Hug и на мен ми прилича на Айше . Тази къща ми е непозната , къде ли е отишла ?
Къщата не изглежда да е в Тозлудере. Но не прилича и на къщите в Тузла.  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт