"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 019
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
Момичето в гръб ми прилича на Айше. newsm78
#medcezir #set

Нaде  Hug и на мен ми прилича на Айше . Тази къща ми е непозната , къде ли е отишла ?
Краси, Hug нали баща й я изгони, кой знае накъде, ще поеме и от кой, ще потърси помощ. Rolling Eyes

ece yörenç ‏@eceyorenc 46s
Bak kim geldi.. Medcezir hashtag #silbaştan
 Details

От 18 епизод.

# 511
Иве,   bouquet

Хриси, както са ти казали момичетата - и без дрехи да е води го тука.  Joy Joy Joy Ще му купим дрехи, то и без това има нужда!  smile3521 Ще му купим дрешки, ще му оплетем шапки. Всичко ще си има.  Mr. Green Ти гледай да го намериш и да го доведеш.  Mr. Green

Абе, Ани, за какво са му дрехи, нека си стои без тях, не мислиш ли, че ще е по добре без?   Whistling  Mr. Green

# 512
Хаштагът за довечера #silbaştan  newsm78

# 513
Е как не познахте къщата, това е "любовното гнездо" за 4000 лири на месец. hahaha

# 514
silbaştan не мога да го преведа. Нещо като "завръщане към началото" или  нещо такова си го превеждам, което не значи, че е така  Joy Joy Joy

# 515
Е как не познахте къщата, това е "любовното гнездо" за 4000 лири на месец. hahaha
rotfImao rotfImbo

Зори, за теб, Hug един изчъпкан Яманчо. newsm53

# 516

Ами да влиза тогава по-бързо Айшето, че да видим снимки и отвътре.  Wink

# 517

Да бе,  Naughty Naughty Naughty Чачи няма да наеме подобна къща. Ще е нещо по-хубаво.  Hug Hug Hug Ей сега Хриси като отиде и ще видим снимки от наетата къща.  Peace

Иве,   bouquet

Хриси, както са ти казали момичетата - и без дрехи да е води го тука.  Joy Joy Joy Ще му купим дрехи, то и без това има нужда!  smile3521 Ще му купим дрешки, ще му оплетем шапки. Всичко ще си има.  Mr. Green Ти гледай да го намериш и да го доведеш.  Mr. Green

Абе, Ани, за какво са му дрехи, нека си стои без тях, не мислиш ли, че ще е по добре без?   Whistling  Mr. Green

Стига де.  Stop Зима е все пак.  Rolling Eyes Ще замръзне момчето.  Mr. Green Той без шапка не се показва, а вие гол?  Naughty  Joy Той само Крачола се снима гол по постери на филми.  smile3521 Никоя от фенките не каза дали е той или не?  newsm78

# 518
Зори, за теб, Hug един изчъпкан Яманчо. newsm53

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 519

Joy Joy Joy Joy

На мен Гуги  ми превежда   обратно на чертожната дъска  Joy Joy Joy
Забелязвам , че и на 2 компютара , тел и таблет Гуги се изявява съвсем различно - Joy Joy Joy

# 520

Стига де.  Stop Зима е все пак.  Rolling Eyes Ще замръзне момчето.  Mr. Green Той без шапка не се показва, а вие гол?  Naughty  Joy Той само Крачола се снима гол по постери на филми.  smile3521 Никоя от фенките не каза дали е той или не?  newsm78
Ти пък все много искаш да знаеш.  Whistling Като дойдеш в клуба, ще разбереш той ли е , не е ли.  smile3534

# 521
Miray Daner ( Beren ) from her series " Merhaba Hayat "

# 522

Joy Joy Joy Joy

Забелязвам , че и на 2 компютара , тел и таблет Гуги се изявява съвсем различно - Joy Joy Joy

Краси,
Гуги е най-ужасния шпионин  hahaha hahaha hahaha и ние сами си му казваме всичко.  Joy Joy Joy Няма нужда някой да ни подслушва. Достатъчно е да отвори Гуги на компа ни.  Joy Joy Joy

# 523

Joy Joy Joy Joy

Все някъде може и да уцели вярното  Joy Joy Joy Joy Joy

# 524

Стига де.  Stop Зима е все пак.  Rolling Eyes Ще замръзне момчето.  Mr. Green Той без шапка не се показва, а вие гол?  Naughty  Joy Той само Крачола се снима гол по постери на филми.  smile3521 Никоя от фенките не каза дали е той или не?  newsm78
Ти пък все много искаш да знаеш.  Whistling Като дойдеш в клуба, ще разбереш той ли е , не е ли.  smile3534

Ами искам да знам в какво съм се забъркала.  ooooh! Много еротичен започна да става Крачоловия АРТ.  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт