"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 26 994
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Приятно гледане на ПО довечера!  Hug Hug Hug И дано имате безпроблемен нет!  Hug Hug Hug И, ако някой наистина умре драснете някой ред тук, че може да погледан по някое време.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 556
Скрит текст:
Нели, Ивчето/Бел ти е отговорила.
Ивче, не мисля, че Кенан, ще обедини двете интервюта в едно предаване, по-скоро си мисля, че това с Хазал, ще е в следващата Неделя.

Скрит текст:

Може Наде Peace  Гледам обаче, че май наистина ще е интервю и щом са се снимали заедно, много е вероятно да е взето вече- мястото на този стол едва ли е там, а е домъкнат от някъде. Това е кей, не ми прилича на яхтено пристанище. Съдя по снимката, че някой от двамата е пристигнал с морско такси- изглежда ми да е чичкото, но ще видим newsm78

пп Косата и беше доста изгорена от омбре ефекта и сега е черна, но точно изгорените краища май си стоят newsm78
Колко му е да ги подстриже. На красивия човек му трябва много малко за да блести както винаги.
+1 И да смени фризьора си  Peace

# 557
Приятно гледане на ПО довечера!  Hug Hug Hug И дано имате безпроблемен нет!  Hug Hug Hug И, ако някой наистина умре драснете някой ред тук, че може да погледан по някое време.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде пък на теб приятно прекарване.  Party
И никой да не мре пак ще драскаме по някой ред.  Laughing Laughing

# 558
  • Варненска клюкарка

Мисля, че така се казваше сериала. Не знам защо така стана със снимката.  Thinking Sad Втори опит  Laughing
Скрит текст:

Ето тука със сигурност е от въпросния сериал Peace

# 559
И двете й снимки са от въпросния сериал. Мисля, че той беше първи за нея.
Не си спомням такъв интериор newsm78 в къщата на с-во Серез от сета.

# 560

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мирке, внимавай и не ни ядосвай, защото с Чачи сме се подготвили за стрелба!

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 18:31 от AneliyaS

# 561

Ще ти направя резюме накрая. Ама кратко.  Mr. Green Hug Hug

# 562
И двете й снимки са от въпросния сериал. Мисля, че той беше първи за нея.
Не си спомням такъв интериор newsm78 в къщата на с-во Серез от сета.

Скрит текст:

Това е студиото на предаването.

# 563
 Хазал с тъмна коса ми харесва , изпъква цвета на очите и .

Наде , гледам снимките сега интервюиращият е с риза бордо и костюм , а на предните снимки беше
 с дънки и светло синя риза, както и Баръш е сменил стайлинга .
Не са у Серез , не са и в студио ,защото виждам като,  че ли басейн . Ще видим каква е работата

Приятно гледане момичета и от мен , и аз излизам вечерта но задължително ще Ви прочета като се върна ! За гледането на епизода ще видим  Mr. Green

ПП Вени  Hug да от студиото са  но само Баръш ще е там явно

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 18:44 от krasi_anna

# 564
Ако в неделя се излъчи и интервюто с Хазал и това със Серез, хммм.... Peace

И с тези обяснения днес на Хазалка  в Т Thinking като че ли иска някой конкретно да ги види, някой ревнивец може би ... Mr. Green

Аз в случайности не вярвам...друго няма да кажа. Stop smile3505

# 565

Това е студиото на предаването.

Peace Peace

Скрит текст:

Вени, подписчето ти е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 566
  • Варна
Седмичния рейтинг- 06-12. 01.2014 г.
Скрит текст:

# 567
Привет момичета  wavey!Много съм хепи,че се прибрах навреме от работа и сядам на компа да чакам епизодчето.Ууу дано е от любимите ми...да има много любов и романтика  Heart Eyes Heart Eyes txtloves newsm76 newsm76!
Ани,ще наминеш ти,няма къде да идеш  Mr. Green   Heart Eyes  Hug!
Тони  , tarlio  Честит Имен Ден !

# 568
Аз в случайности не вярвам...друго няма да кажа. Stop smile3505

Mr. Green

# 569
Привет Hug Hug
Тони Hug,tarlio Hug,честит ви имен ден! Бъдете живи и здрави! С радост да  си носите имената!

Кенан Ерчетингьоз е написал следното в инстаграма за Хазал:Докато я търсех на небето,Хазал Кайа я намерих да чете книга на Босфора..Попитах я за всички клюки.

И феновете веднага го питат дали е питал и за клюките,свързани с Чаатай.. Naughty Naughty

За съжаление и аз няма да мога да бъда с вас тази вечер,поканени сме на рожден ден  у едни приятели..Желая ви приятно гледане и аз като Ани ще ви помоля да напишете кой умира..Че няма да изтрая до сутринта.. hahaha hahaha

Тинче Hug,моята част от превода във викито ще преведа утре..

Лека вечер и много приятни минути в темата ви желая..

Общи условия

Активация на акаунт