Отговори
# 15
Госпожата благодаря за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet

Аз ти благодаря за всичко, което правиш за нас, джанъм беним ! Благодарение на теб, винаги сме в час с новостите около нашите любимци !  newsm51  love001 newsm51

Диана,  Hug аз не дочаках отговор, но се надявам, че нямаш нищо против, че съм украсила с твоя колаж темата !   bouquet С нетърпение ще очаквам нови красоти от теб, от Белл и изобщо от всички, които имат такива страхотни умения !  Hug

Шани, досега и аз се разхождах из хотела, белким зърна наш левент, ама - йок ! Той дали е заминал с екипа или ще се присъедини по- късно ?  newsm78
Благодаря за разходката !   bouquet
Аз съм много щастлива, че все пак се осъществиха снимките в СП - това е един от любимите ми градове !  Heart Eyes Свързан е с много прекрасни спомени, имам голям сантимент към него и чакам с нетърпение снимки от този невероятно красив и царствен град !  Peace

# 16

„Отново ти пиша писмо, не знам дали ще го получиш. Изминаха седем месеца, аз много тъгувам за теб, любов моя – свидетели ми са цъфтящата пролет, горещото лято и изсъхналите листа на есента. Не ти се сърдя, предполагам в какви условия живееш. Но ако можеше да получа от теб някакво известие...Готова съм на всякаква добра новина за теб, това може да бъде и само точка на лист хартия, оставена от мастило или отпечатък на ръката ти. Курт Сеит, любими, толкова те обичам. Любовта ми към теб е безгранична. Всичките ми молитви са за теб! Шура“

# 17
Добро утро ! Пожелавам ви един усмихнат и слънчев вторник !   bouquet

Скрит текст:

Надявам се, че и днес ще има нови снимки и новини от сета !  Praynig

Sibilla,  Hug благодаря за превода !   bouquet

# 18
  • София
Добро утро!  Hug

Sibilla, благодаря за превода!   bouquet Ще те помоля ти или някой друг, да преведе какво пише в статията, която съм постнала по долу. Интересува ме също и дали съпругата на Биркан, е заминала с него или само го е изпратила на летището, понеже аз се затрудних с тази част. Разбира се, ако не е много нахално от моя страна!   Embarassed

Ekip Rusya’ya gitti

# 19

Sibilla, благодаря за превода!   bouquet Ще те помоля ти или някой друг, да преведе какво пише в статията, която съм постнала по долу.
url=http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/25559110.asp]http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/25559110.asp[/url]

Мили дами, благодаря Ви за посрещането!  Heart Eyes
Преводи от турски не мога да правя, но от руски - няма проблем.   Wink Hug

# 20
  • София
Е, нищо де,   Grinning аз горе долу се оправих, като се поразрових в речника.  Laughing

Два месеца ще снимат в Русия, Биркан и Берк Ерчер са заминали онзи ден. Къванч и Фарах щели да се присъединят към екипа с по-късен полет, а Аслъ май само си го изпратила мъжлето, не е заминала. Това разбрах, ако някъде съм сгрешила или не съм го разбрала добре, разрешавам да ме поправите.  Hug

# 21
Добро утро,

Госпожата Hug, благодаря за прекрасната тема!

Скрит текст:

Sibilla, благодаря за превода!    bouquet

Страхотни сте Hug Heart Eyes, намерихте всичко ново за сериала, разходихте се в Петербург /мечта ми е да отида в Русия и там  Praynig/.

Хубав и слънчев ден!

Фенче Hug Praynig, чакаме инфото Grinning

# 22
Добро утро, Шурочки,  Hug Hug Hug
благодаря за темата и превода, радвам се, че има толкова добри новини.

И ми е малко смешно - мои близки от Санкт Петербург непрекъснато се хвалят колко е топла зимата при тях тази година.  Laughing Но не и за екипа, изглежда.  Wink

Едно ново клипче на Алкмена - Kivanc Tatlitug..Dancing..You and Me!!

# 23
Хай, сладурки! Hug
Момичета, страхотни сте!  Heart Eyes Благодаря за всичко, което сте намерили във връзка с нашия филм!  bouquet
И на мен ми е мечта да посетя Русия ... живяла съм там, ама като много малка и нищо не помня  Cry
Сибилла   bouquet  bouquet  bouquet за преводите!
Вале  Heart Eyes благодаря за готиния клип! Толкова спомени ми навя ... хубави!
Джейни  Heart Eyes на пост съм, мило  hahaha чакам и аз да разбера защо аджеба наш момък още не се е бракувал  Joy Joy Joy а, да видим какво ще измислят нашите ... newsm78

# 24
Привет, момичета!

Искам и аз да се присъединя към вашата приятна компания!  bouquet от доста време ви чета и мисля вече да изляза от нелегалност. Simple Smile
Gospojata, специални благодарности, за това, че ми откри тази прекрасна книга!   bouquet Стигнала съм до средата и много ми харесва!
Иначе и на мен любимият ми сериал е " Забранения плод".   Heart Eyes
Винаги, когато имам нужда от нещо красиво и вдъхновяващо се сещам за него и си пускам някоя серия...

# 25
КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ ДАВА ИНТЕРВЮ ЗА СПИСАНИЕ ELLE Türkiye
За първи път на корицата на списание ELLE Türkiye се появява мъж – Къванч Татлъту. Той украсява началната страница на мартенския брой на списанието за 2013 година. Татлъту позира пред обективите на известния в Истанбул италиански фотограф Рикардо Тинели, а след снимките казва някои интересни неща.

-Какво Ви харесва най-много в жените, кое цените най-много?
Къванч: Харесват ми жени без грим, много естествени, ако е възможно, тези които не ходят с високи токчета, не харесвам, когато жената в 8 часа сутринта изглежда така, като че ли току що е излязла от фризьорския салон. Не ми е приятно когато жените са готови на всичко заради мъжете. Уважавам всички. Но това е моето мнение. Почти без грим или с много малко грим, природните черти на лицето ми харесват, обикновената красота ми е на сърце.
-Какво още не Ви харесва?
Къванч: Манията по търговските марки е странна за мен и даже ми звучи смешно. Когато виждам човек, облечен от главата до петите с една марка облекло, направо падам. Харесва ми да си купувам дрехи от магазините секънд хенд, особено в Европа. В секън хенда си купувам обувки, обичам остарелите модели. Падам си по обувки и кожени якета.
Човек не трябва да се облича само в скъпо марково облекло, той самият трябва да бъде ценност. А дрехите ще станат стойностни, когато ги облече.
Бракът не е по поръчка.
-Трябва ли да сте влюбен, за да сте щастлив?
Къванч: Щастлив съм с любимите си хора, които са в моето обкръжение. За да съм щастлив, за мен е достатъчно моите любими хора, моето семейство, моите приятели да са до мен. Ако се намирам далеч от вещите, с които съм прекарал целия си живот – това ме прави нещастен. Ако се прибера в къщи и видя, че Парс е болен аз ставам нещастен. Обичам и уединението.
-Медиите много искат да Ви оженят. Вашето семейство, вашата майка казват ли нещо по този въпрос?
Къванч: Моето семейство, моите родители са много тактични хора в това отношение. Нищо подобно не правят. Такива неща ги дразнят, но устите на хората не могат да бъдат затворени. Ние не разговаряме за това. Но да се оженя, да създам гнездо, да имам деца, разбира се, че искам. Дай, Боже, един прекрасен ден да имам. Това не е пазар, където човек може да си купи два килограма домати. Тези неща не стават по поръчка. Всички ние живеем така, както ни е предначертала съдбата.
Превод от руски

# 26
Сибилла  Hug благодаря!  bouquet
Момичета ...  Joy Joy Joy Joy ами какво да ви кажа ... нищо съществено не казаха, само повтаряха всички колко е красив, как го обожавали в Турция, че бил топ звезда, че щял да взима по 260 000 т.л за серия ...такива работи, нищо, което ние да не знаем. Че били големи приятели с Буура, който играел брат му. Но най-смешното беше, че те още твърдят, че Киво е с Азра Акън, но в момента били разделени, защото била много ревнива и обсъждаха как може да не се ревнува такъв красив мъж. Общо взето, само си загубих времето  Joy Joy Joy Joy Така и не разбрах, защо Киво още не се е оженил  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo А, казаха още , че точно големите звезди в Турция били много земни, много сърдечни хора. Та, това са новините  hahaha
Хубав ден, сладурки! Hug

# 27
Сибила, благодаря за превода! Hug

Фенче, благодаря, че си загуби времето заради нас.  Laughing Страхувам се, че Киво ако се заседи в Русия, ще се ожени.  Laughing Рускините са опасни и със сигурност ще го накарат да свали гарда.

Цитат
А, казаха още , че точно големите звезди в Турция били много земни, много сърдечни хора.

Навярно, истински големите, не само в Турция, но и в целия свят, са земни, сърдечни и скромни хора.  Simple Smile

# 28
Вале , сакън, сус ...недей така мило говори  Joy Joy Joy не, не вярвам, Киво не си пада по такава красота ... виж, някоя татарка може и да му завърти главата  Wink
А, забравих още нещо - водещата каза, че ето такива мускули иска да направи водещия - на Катето Евро синът, не му помня името  hahaha а той вика: "Е, голям красавец е тоз Къванч, не мога просто да го гледам повече" hahaha И още казаха, че когато е бил модел, просто ги е отнесъл всички с появяването си на модния подиум, казаха, че направо ги е размазал  Joy Joy Joy Много известен, много желан, много богат, топ звездата на Турция, там го гледали като божество. Турците умирали за сини очи  newsm78 Ако имаш сини очи в Турция, това било 50% от успеха ... Кристина Владимирова каза, че затова обичала да ходи в Турция, защото и тя е синеока  hahaha Невероятен възход за едно момче от провинцията, от едно средно статистически семейство, а той бил астматик като малък. А и казаха още, че бил доста палав мъж, личало му  Joy Joy Joy

# 29
Момичета, привет! Hug
Да дадем по едно гласче за Сънят на пеперудата и Къванч в тази анкета:

http://siyasetdergisi.com.tr/Anket

За филма в раздел-Yılın Sinema Filmi, а за Къванч- Yılın Sinema Erkek Oyuncusu...

Хубав ден
 bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт