Отговори
# 435
# 436

Сърдечно приветствам дамата в средата Татяна Шегеда  bouquet  с бледо синьо- лилавия тоалет и черната чанта за предоставените снимки от снимачния процес Hug

# 437
  • София
Благодаря на всички за снимките и информацията!  newsm51

Фарах ми напомня повече на англичанка, отколкото на рускиня.  Rolling Eyes Иначе и аз не харесвам прическата й.  Mr. Green  И на мен ми хареса най-много така, както я бяха фризирали в първия фрагман.  Peace

ГоспожатаHug аз също предпочитам един сезон. Предположих, че ще има втори, но всичко зависи от това, какъв успех ще има сериала. За голямо съжаление, телевизията е преди всичко бизнес и пари. Много от тях са на принципа, количеството за сметка на качеството, само и само да влиза нещо в банковата сметка. Tired ooooh! Както и да е, дано от AY Yapim процедират с този сериал, както с Край и 20 минути - един сезон, 25 епизода. Тук ще са по малко от 25, поне до юни. Но ако решат да има втори сезон, то дано е кратък.  Praynig

От Инстаграм профила на Едже.  Peace

# 438
Изобщо не вярвам да снимат само един сезон. Naughty Мисля, че това може да се отнася само за романтичната връзка на Курт Сеит и Шура. Ами къде ще оставят Курт Сеит и Мюрвет? Даже мисля, че за нея- баба си, Нермин ще държи снимките под око. Дори очаквам да е нейно решението за актриса в ролята на баба й. Вярвам, че ще има и доста военни сцени, болници и т.н.  Според мен година и половина, т.е. сезон и половина не ни мърдат!  Hug

# 439
Това е Балната зала в Дома на архитектите, за съжаление с маса и столове, и покрит паркет. Но разкошът си личи.
Какви ли баснословни суми са платили, за да снимат в тези дворци.

Тази снимка е от същата зала.  Simple Smile

# 440
http://youtu.be/tPJZR3vtAso

http://youtu.be/tPJZR3vtAso

# 441
# 442
Прексрасни снимки и инфо, благодаря на всички   bouquet bouquet bouquet

# 443
Снежка,  Heart Eyes все забравям да ти кажа, че много ми харесва Фахрие в подписа ти - свети направо !  Hug

Да,  Hug страхотна е. Heart Eyes

Благодаря за хубавите снимки.   bouquet На мен и двамата много ми харесват. Wink

# 444
  • София
Привет!
Госпожата,благодаря за топлото посрещане  Hug!
Момичета,благодаря за прекрасни снимки!  bouquet Настроението,което носят ме завладява отсега.

И аз предпочитам да няма локуми,силно се надявам,колкото и сезони да са, да са изпълнени със смислено съдържание и без излишни пълнежи!
А Курт Сеит на кон е ослепителен:

Скрит текст:

# 445
Е, как после човек да не вярва на приказки ?! Crazy
Красив принц на бял кон - съвсем истински и реален, даже подругите имат шанса да го пипнат !  Crossing Arms Laughing

Зарани,  Hug съгласна съм - много фактори влияят върху решенията, а и Керем Чатай е умен мъж, няма да пропусне шанса да се възползва от името на Къванч и от възможностите, които дава сюжета. PeaceИ Шани е права - втората половина от историята може и да не е така завладяваща / а може и да е, дано скоро излезе книгата ! / , но именно тя е семейната ценност и няма как да бъде пренебрегната . Дано само не разводнят нещата, а съумеят да поддържат интереса и любопитството ни !  Peace

# 446
Дружки  Hug прекрасни сте! Благодаря на всички ви!   bouquet
Дъга  Hug невероятен клип ... чак ме полазиха мравки по кожата ... боже, представям си как ще затаим дъх в началото на март ... толкова красота, нашият, красавец на бял кон ... приказка! Фара ... все още съм малко объркана , спрямо усещанията си към нея ... на моменти ми харесва много, на други ама хич! ! От сърце се моля да ме грабне с играта си, ако не с външен вид. Но за филма съм убедена, че ще е нещо невиждано до сега! Няма как да е иначе - сред тази красота, която ги заобикаля отвсякъде ...  красивата история ... и Къванч естествено! Вярвам му на 100 %, че ще даде всичко от себе си. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 21:03 от queen_fenka

# 447
# 448
Госпожата! Hug Heart Eyes

# 449

Оооо, прекрасен е ! Благодаря ти, Роминка !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Явно се е присъединила към съпруга си - Аслъ Енвер ли се казваше ?

Общи условия

Активация на акаунт