Отговори
# 30
Фенче Hug Heart Eyes  bouquet, благодаря! Аз реших, че причината е, че търси хубава българка и да се кандидатирам  hahaha hahaha hahaha

Шаани Hug, гласувах, видях че Киво е първи Peace

Сибила  bouquet

# 31
Привет, дружки !  Hug Благодаря ви за всичко, което сте споделили в темата !   bouquet
Благодаря ви и за страхотното настроение, което струи от страниците и - подейства ми като мехлем след уморителният ми работен ден !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

А тези двамата, могат да ме излекуват тутакси от всяка скука и болежка !  Crazy Особено синеокото “лекарство“ ! Flutter Blush Heart Eyes

Brambarche,  Hug добре си дошла !   bouquet Много се радвам, че се “престраши“ да влезеш при нас, а още по- драго ми стана, че книгата ти е харесала, колкото и на мен !  Hug

Вале,  Hug благодаря ти за клипчето - страхотно е !   bouquet
И да - така е - истински големите, в живия живот, са много скромни и обикновени хора, сърдечни и топли !  Peace
Съгласна съм с теб и за рускините - Киво трябва да е много “осторожен“, че докато се усети, може да се прибере я с някоя Шурочка, я с някоя Танечка.... Laughing

Sibilla,  Hug благодаря ти за превода на статията. Peace Това списание, ми е настолно Wink, една дружка ми го мъкна, милата, от Истанбул чак, после ми го праща от Велико Търново !  CrazyОще не сме се запознали на живо с нея, ама тя знае, колко я обичам - МАРТИ 2005 Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

Шани, гласувах вече - от доста време, Къванч води с доста гласа !  Peace

Фенче,  Heart Eyes не си си изгубила времето, мило ! Време, преминало в смях и забавления, не е изгубено - напротив !  Laughing Жалко, че тези, които подготвят подобни програми, не се стараят да потърсят малко повече и по- достоверна информация . Виж, пресата в това отношение, е доста по- съобразителна - направо ни цитира !  Mr. Green

# 32

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 15:43 от dterziiska

# 33
Засега руските фенки пуснаха първа снимка на Седа Гювен в Санкт Петербуг. Изглежда и тя ще участва в сериала.

И Берк я последва и публикува в Инстаграм снимка от Санкт Пеутербург.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 16:58 от Sibilla

# 34
Терзи, Sibilla,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за снимките !   bouquet

Охххх, любмият ми Невский проспект !  Heart Eyes Тази сграда, която видяхме и на вчерашните снимки,  бивш дворец, разбира се Wink, е една от най- големите им книжарници ! Преди няколко години, в едно проучване, руснаците бяха определени като най- четящата нация и аз съм съгласна с тази констатация. Има страшно много книжарници навсякъде, повече, както и тази, работят денонощно и можеш да влезеш вътре, да си вземеш чай или кафе и да си четеш на топличко и приятно цяла нощ, без никой да те безпокои !  Peace
Тази книжарница, е една от най- красивите като обстановка, на три етажа и няма нещо, което да го няма !  Laughing
Много е симпатично това момиче, може тя да играе Татяна. Peace

# 35
  • БГ

Ей, фурии аз докато се натутам от вчера вие днес нова тема сте отворили!
Движите се със скоростта на светлината направо,не ми се мисли като има онлайн серия какво ще стане - има да драпа форума - ама това е за хубаво,че големи пости този сезон от нови,смислени дизита Crossing Arms
Момичета, сакън не джиросвайте Киво на подругите,че ще се скараме ,а-а-а-а

На всички "вестоносци" и "репортери" - благодаря от сърце!

# 36
# 37
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Госпожата благодаря ти за темата   bouquet

Страхотна е прегледах я цялата  Heart Eyes   bouquet

# 38
Благодаря ти, Поли !   bouquet
Сериалът ще стартира март месец по последни данни !  Peace

Инстаграма на Хилял Сарал !  Peace

http://instagram.com/hilalsaral

# 39
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Благодаря ти много мила честно казано големи очаквания имам за този филм. Наистина и с тия фрагмани само подклаждат желанието ни още повече  Rolling Eyes  Heart Eyes

# 40
# 41
Привет отново, сладурки! Hug
Диме, и аз не си го давам Киво на рускините ... а, те иззеха всички мъже по земята, него не го давам hahaha
Момичета, благодарение на Славенка  Heart Eyes може да гледате предаването, тъкмо ще видите нещо, което със сигурност съм пропуснала
http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/1119835982-Nayin … al_Sever_Yug.html

Терзи  Heart Eyes благодаря за прекрасните снимки! Много е хубав!  bouquet

# 42
# 43

newsm51  love001 newsm51
Измръзнал е , завалията !  Heart Eyes

В момента в СП, е по- топло, отколкото на сета в Каратепе, но, ако духа вятър .... cold cold cold

# 44
#Kıvanç #Tatlıtuğ #Petersburgta !! Simple Smile)

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 21:50 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт