Отговори
# 585
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ей, Шани, милост нямаш! Ми тя Небахат е на 70 години, той нашият да не е геронтофил..То бива опитност, ма чак пък толкоз...

Няма ли снимки на нашия от премиерата на Фара(х)?

# 586
  • София
Фарах е много красива!  Heart Eyes  Вярвам, че много ще се говори за нея и ще има много успехи занапред!

Не видях Къванч за сега, но видях много снимки на познати и известни актьори, който присъстват на премиерата. Сред тях са Кенан Им., Бергюзар Корел, Баръш Фалай със съпругата си, също актриса, Туба, колегите на Фарах от "Времето лети", Арас Булут и Йълдъз Чааръ Атиксой. Мете Хорозоолу и Аслъ Енвер също са там.

# 587
Добро утро! Hug

Няма ли снимка на нашето момче от премиерата снощи  newsm78
Хубав ден, момичета! Hug

# 588
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Фенче, Hug Много красиви, бе! Wink Heart Eyes

Има ли някакви новинки около сериала и нашето момче, че отсъствах известно време, а много сте писали и нямам време да чета? Praynig Praynig Praynig Praynig

Небахат ще играе в сериала на Енгин и Туба. Peace

Хубав ден.    bouquet

# 589
Добро утро !  Hug

Снежка,  Heart Eyes къде се изгуби ? Липсваше ми !   bouquet

Има страхотни новини - започваме на 4.03. в 20.00 часа !  Party Party Party
Има невероятен нов фрагман, виж го - мисля, че е на по- предишната страничка !  Heart Eyes
Този буквално взриви коментарите и очакванията, а се очаква и 5- ти, който щял да бъде още по-невероятен, Къванч щял да ни остави без думи !  Crazy
Все прекрасни новини !  Hug

Вместо да търсиш трея - ето го - спешъли фор Ю !  Heart Eyes

П.П. има го и с български субтитри, благодарение на Дъга !  Hug

# 590
Уау, уникален фрагман, а Къванч е умопомрачителен....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Очаквам това да е най-добрата му роля и всички предпоставки са налице Wink Нямам търпение да стане 04.03  Grinning

Макар че тия дни съм се заровила в Сънят на пеперудата.... Страхотен, страхотен филм е.....  Peace

П.С. Благодаря на Терзи, Синан, Дъга и всички останали за новините и снимките - благодарение на вас съм в час  Hug Както и на Госпожата за поддържането на  темата  Peace

# 591
Госпожата, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug много благодаря.   bouquet  И вие ми липсвахте. Hug Проблеми с компютъра... отново. ooooh! Страхотни новини, има, няма 2-3 седмици и започва, значи.  Party Party Party

Благодаря за фрагмана,   bouquet  наистина този е най-невероятният.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама те се "надпреварват" кой да е по-хубав и всеки следващ е по... Wink Нямам чувството, че сериалът е турски - фрагманите ми напомнят атмосфера, близка до "Имението Даунтън".  Peace

# 592
  • ... да усещаш мириса на море ...
Сега се питам коя ще е онази баронеса Мария фон Овен...на която се е учил Сеит... Embarassed Embarassed Embarassed
Най- много приемам в тази мръснишка роля Небахат Crazy [/b]
Ей, Шани, милост нямаш! Ми тя Небахат е на 70 години, той нашият да не е геронтофил..То бива опитност, ма чак пък толкоз...

Laughing А-а , няма да е Небахат. Тя ще участва в новия проект на Енгин Kara para aşk . Ами нали през лятото спрягаха, че йенгето Yolanthe Cabau щяла да участва.... Laughing

пп. Не че има някакво знчение, но защо изписвате Ushan Çakır - Ушан, а не Усхан, или това е някаква закачка  newsm78

# 593
  • София
Привет, новият фрагман е направо невероятен!Много въздействащ-смелият Сеит и нежната Шура, прекрасно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...

# 594
  • София
пп. Не че има някакво знчение, но защо изписвате Ushan Çakır - Ушан, а не Усхан, или това е някаква закачка  newsm78

Ами закачка, ако не го беше написала, щях сигурно още да го изписвам Ушан, докато не се усетя. Laughing  Невнимание от моя страна.  ooooh!  Peace

Госпожата,  Hug  и според мен Седа е по подходяща за Татяна, но Хилял и Едже явно имат по различно виждане за героите. Поразрових се в един турски форум, там пък има недоволни от това, че Биркан ще играе Петро. Според тях по-добре било, той да играе Джелил. Каквото такова, след 4-ти март, ще разберем кой става за дадена роля и кой не!

Няма снимки на Къванч на премиерата на bi küçük Eylül meselesi. Дали наистина е бил там или онзи туит е бил лъжлив?

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 15:21 от zarani

# 595
Снимки до 10 март в Санкт Петербург
http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Kucuk-Aga-ya-rakip.ht … tm_medium=twitter

Относно туита Едно момиче го беше видяло  в Истанбул и след това пуснаха този туит

# 596

Няма ли снимки на нашия от премиерата на Фара(х)?
Благодаря Ви момичета за днешните постове!  bouquet Хел, успех в новото ти начинание Hug
Светле, Hug не бих го нарекла оптимизъм, такова ми е личното усещане за подобна личност... Ама не е виновна Небахат, а Фирдевс... Grinning

# 597
Момичета, ние тук си харесваме Фара, кой повече, кой по-малко, но всички я харесваме, нали? А вижте на горкото момиче какво му се налага да чете за себе си
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic22363s1770.html пост 1779, преведена е малка част от интервю на Фара
Добре е, че приема всичко с чувство за хумор, но сигурно и е неприятно ... Да, не им е лесно на партньорките/ екранни и в живота /  на наш красавец, разглеждат ги под лупа, все им намират кусури ...

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 19:07 от queen_fenka

# 598
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Шани, не говоря за оптимизъм, а за опитност, Joy Joy

# 599
Шани, не говоря за оптимизъм, а за опитност, Joy Joy
Светле, Hug ами че тя е и опитна вероятно, мила... Laughing Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт