Бягаща пътека - мнения и препоръки :)

• 66 062
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, радвам се, че попаднах на тази тема, двоумя се за следната пътека, която е на ръба на финансовите ми възможности, гледах я и на други места, но най-добрата цена е тук, а и съм доволна от други неща, поръчвани от този сайт:

http://www.mondo.bg/index.php?id_product=2451&controller=product

Марката е inSPORTline, някой запознат ли е с нея? Изглежда ми много добре като съотношение между цена и характеристики, най-вече ме вълнува и мен дали е безшумна (имам доста...чувствителни на тази тема съседи) и дали е издържлива на голямо натоварване, мислим да я ползваме активно с мъжа ми и да намалим разходките до фитнес залата...

# 61
  • Sofia
   Nymph89, радвам се, че се включваш в темичката, която бях стартирала преди време, че нещо позамря, а аз още не съм си купила машина. Laughing

Хвърляла ли си око и на вариантите, предлагани от Kettler? Гледам, че са що-годе на една и съща цена с набелязаната от теб пътечка. Peace

# 62
Здравейте реших да се включа в темата с едно мое мнение с надеждата все на някой да бъда полезен . От доста време имах желание да си купя бягаща пътека.Но не знаех нищо за тях и започнах да се интересувам каква пътека би била подходяща за мен.С какви параметри.Бях ползвал пътека във фитнес зала но там са професионални и има разлика между тях и пътеките за домашна употреба.На пролет бях на санаториум в Павел баня и там пробвах една пътека на която побягах около час и ми направи впечатление че лентата върху която бягах от време на време като че ли малееше.Поинтересувах се в нета за параметрите на този модел пътека и се оказа че тя е с 1.2 конски сили и дължина на лентата 1 метър.Използвах това за база и след консултация с един мой съсед който има спортен магазин стигнах до заключение че добър вариант за мен ще бъде като баланс цена качество един модел който се продава в Спорт Депо.А именно ACTUELL FITNESS T 2012.Пътеката е с бягаща повърхност 120/42 и мощност на мотора 1.5 конски сили. И тежи около 50 килограма и скорост от 0.8 до 14 .Цената и на промоция бе 739 лева.И аз си я закупих и за сега съм с много добри впечатления от нея.Като се има в предвид че съм 85 килограма.И тренировките ми на ден са по 45 минути.На скорост от 7.5 до 9.5  зависи колко съм свеж.При скорост 7.5 един километър се взева за около 8 минути и консумира ел. енергия около 370 вата за тези 45 минути.

# 63
  • Sofia
   Недялко, благодаря за подробните разяснения – със сигурност ще ми бъдат от полза и ще ги имам в предвид, тъй като самата аз все още не съм си закупила така желаната машина. Peace

# 64
Имам и още една препоръка.Нека този който иска да си купи бягаща пътека да си помисли хубаво и да си отговори на въпроса дали това не е моментно влечение или възнамерява да ползва пътеката с дългосрочна переспектива.Защото пътеката е много полезен уред.Освен че се ползва за раздвижване и тонус.Със нея човек може да изгради и добра и хармонична фигура стига да е постоянен.С времето може да стопи и нежелани мазнини.Пиша това защото когато си търсих пътека разглеждах и постоянно обявите в продавалник за бягащи пътеки.И там много често срещах следното.Продавам пътека която съм ползвал само няколко пъти и сега служи за закачалка.И други подобни писания.Не си заслужава човек да инвестира средства в нещо което няма да използва.Аз съм на 46 години и бягам вече 25 години.Направило ми е впечатление че зимно време качвам по някои килограм понеже денят е малък и не ми остава много време за бягане .А понякога и атмосферните условия не позволяват като сняг,дъжд силен и студен вятър и т.н.Сега с бягащата пътека се надявам да реша този проблем.

# 65
Аз отдавна исках да си купя и все не остава финанси, но преди 3 месеца си взех на изплащане този модел и съм много доволна
http://sportdepot.bg/bg/product/actuell_fitness_byagashta_pateka … JvdXBJZD0zNA.html
Много е удобна,тъй като няма време да ходя на фитнес, а така тренирам когато имам малко свободно време и се чуствам добре... Grinning

# 66
  • Sofia
Аз отдавна исках да си купя и все не остава финанси, но преди 3 месеца си взех на изплащане този модел и съм много доволна.

А може ли да попитам, с колко ще се оскъпи, в крайна сметка, щом е на изплащане? Sunglasses

# 67
  • София
Новата ми мечта е това:
Скрит текст:
За съжаление, обстоятелствата ме принуждават, само да гледам с влажен поглед, като дете пред сладкарница Simple Smile но се надявам скоро, да имам възможност да предприема нещо по въпроса.

# 68
  • Sofia
Новата ми мечта е това:
Скрит текст:
За съжаление, обстоятелствата ме принуждават, само да гледам с влажен поглед, като дете пред сладкарница Simple Smile но се надявам скоро, да имам възможност да предприема нещо по въпроса.

Дали тази марка е конкурентна като качество на Kettler? За пръв път я чувам. Thinking Гледам, че като цена се доближава.

# 69
  • София
Новата ми мечта е това:
Скрит текст:

Дали тази марка е конкурентна като качество на Kettler? За пръв път я чувам. Thinking Гледам, че като цена се доближава.
Нямам идея, случайно попаднах на сайта. Гледах клипчето и ме спечели, само парите да имах...
Дано отговори, някой компетентен  Peace

# 70
  • Sofia
   Ок, мерси, все пак. Simple Smile Питам, понеже събирам информация за различните марки към момента, изобщо не знам на какво да се спра. Mr. Green А и отделно, съм в процес на събиране на някаква по-стабилна базова сума...

# 71
Аз отдавна исках да си купя и все не остава финанси, но преди 3 месеца си взех на изплащане този модел и съм много доволна.

А може ли да попитам, с колко ще се оскъпи, в крайна сметка, щом е на изплащане? Sunglasses

Тъй като си купих велоаргометър и пътека,общо бяха на стойност около 900лв. ,за 9 месеца оскъпяването е около 150лв.

# 72
  • Sofia
   Ок, мерси. Peace Ще помисля и върху този вариант, значи. Simple Smile

# 73

Тъй като си купих велоаргометър и пътека,общо бяха на стойност около 900лв. ,за 9 месеца оскъпяването е около 150лв.

???? Добра пътека и вело  за 900 лв ?? Къде?

# 74

Тъй като си купих велоаргометър и пътека,общо бяха на стойност около 900лв. ,за 9 месеца

оскъпяването е около 150лв.

???? Добра пътека и вело  за 900 лв ?? Къде?

От спорт депо ги взех,бяха на промоция,но мисля че пътеката още е с промо цена

Общи условия

Активация на акаунт