Домакини 27

• 35 449
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Контеса, и аз съм такава. Не си представям как ще карам шофьорските курсове... страх ме е от завоите, тесни улички и срещни коли...

Един ден почивка е много малко. Не си почиваш - вършиш къщната работа.... Дано да намериш нещо по-добро

Ангелче,голяма е сладурана.

Кака Дака,успех ти желая в търсенето на работа

# 301
Контеса, благодаря, размазах се от почивка. И Т спадна, та се успокоих.  Чета те и ти се радвам. На духа, вярата и силата, която имаш. Фразите, които си повтаряш и за ги ползвам в трудни моменти. Знам, че за много хора Скарлет е сладникав образ, но в труден момент винаги си казвам като нея, че утре ще мисля. Помага. Има и една реплика на Рет: "Понякога, Скарлет, единственото нещо, което можеш да направиш е да се смееш. Иначе човек би полудял и зъбите му биха тракали от страх."
Хайде сега слезте вече от балкона, че много се разфилософствах. Joy

# 302
  • София
Харесвам Скарлет...

# 303
Как си, Лус?

# 304
Я Лусс е на линия по нощите, що не спиш сладка.

Не се притеснявайте ще се научите. Споделяла съм мен колко ме беше страх. При 3 свободни коли само ММ като ми кажеше излез да покараш малко и вдигах кръвното (140/110) а нормалното ми е 110/75.
Една година ме чака и накрая той като се разболя и всичко остана на моите ръце, бизнес, дете (ходех да работя с малкия, той на 4 години) обикалях обекти в цяла София да видиш колко бързо се научих да карам че и с детето в колата.

Контеса дано скоро да си намериш мечтаната работа или това с детската градина да стане. Може би си споделяла преди, аз не знам много подробности но ти желая успех  Hug

# 305
  • Sofia
... За захранването също мога да напиша, но разбирам от намек ,че не ми се отрази предният  пост Simple Smile
И аз те така не рядко... ама си рекох да пиша, пък...  Wink

За Захранването...
Скрит текст:
Май бях писала и преди, ама...
Аз захраних от 8я месец, на навършени 7. Избрах да вярвам, че до тогава стомахчето на бебето не е готово да приема храна различна от кърма (в моя случай!). Писах също и, че захраних педагогически - тогава, сега "захранване водено от бебето". До година и 10 месеца Гушкан само чопваше от тук от там твърда храна и беше само на кърма, без вода. Плодови сокове изобщо не е пила. От 3години нататък давам фреш (понякога), но предпочитах да яде плода, вместо само сока му. Никога не съм решавала и настоявала кога и колко да яде. Яде всякакви полодове и зеленчуци, обича храната, отворена е да опитва всичко ново.

# 306
Добро утро! Аз приключих с филмовия маратон и си лягам.

# 307
Хайде една закуска и кафенце.

Добро утро! Аз приключих с филмовия маратон и си лягам.
  Hug
Грипната ваканция започва с болно дете Sad снощи малкия вдигна температура, вече сме с пълна програма , сополи, кашлица...и за капак ме събуди в 5 ч защото се е наспал.Ама аз го очаквах , най доброто му приятелче в градината е било с симптоми още следобеда. И сега очаквам да зарази и баткото, изобщо картинката ще е ....Нито ще си почиваме, нито ще мога да чета.Ама така е сметки без кръчмар като правя.Сега играе с един робот и само пита кога ще стане батко му .

# 308
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Джейми, благодаря за кафенцето   bouquet
Ако дечицата ти не са алергични към пчелни продукти започни да даваш клеева тинктура 3х20 капки. Дори майка ми, която влачи кашлици по цяла зима, тази година се отърва. А на нея са ѝ гадни на вкус и ги пие само по веднъж! Дано бързо да му минава на детенце, а другото изобщо да не се разболее  Hug Hug Hug

Благодаря ви за хубавите думи за малката ми мишка  Flutter

# 309
Добро утро.
Джей, благодаря за кафенцето  Hug
Ангелче, Ели е страхотна! Стегнахте ли рождения ден?
За захранването - Ванко също е захранен късно, след 6 - тия месец, до тогава бяхме само на кърма.
А ние сме болни - Дея вчера прокашля на няколко пъти, ходихме при педиатърката и резултатът е - Калциев глюконат, Осцилококцинум и Синекод  Confused Много ми е мъчно, не можах да си опазя бебето, не спирам да се обвинявам. Всъщност лекарката не беше категорична дали е вирусна инфекция, във вторник сме пак на преглед, да видим какво става.

# 310
Добро утро Hug
Кафе...Второ?

Болните бързо да се оправят Praynig.

# 311
Ей, тъкмо имаше затишие и пак почнаха болестите.
Добро утро!
Чакам да се вдигне мъглата и да излизаме. Вчера тук беше лято. Щом съблякох кожуха и облякох яке, значи е било много топло. Mr. Green

# 312
Щастливка, мога ли да и правя йодна мрежа на Дея, или е много малка? Знаеш ли?

# 313
Щастливка, мога ли да и правя йодна мрежа на Дея, или е много малка? Знаеш ли?
Вио мисля ,че можеш,аз на Тими правих като беше на 2 месеца,доста добре му се отрази,нямаше странични реакции.ЙОДНА МРЕЖА НЕ СЕ ПРАВИ АКО ДЕТЕТО/ВЪЗРАСТНИЯТ ИМА ТЕМПЕРАТУРА.
Ще се оправи не се притеснявай,така ще сме с две деца,ще си ги предават едно на друго болестите.

# 314
  • UK
Добро утро Hug идилията ми свърши, народа се разбуди  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт