Домакини 27

• 35 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Приготвих паричките, Марчева... Обичам такива магазини... С часове мога да разглеждам сребърни, златни, кристални неща.... Красотии от полускъпоценни камъни.... Peace Не излизам празна... Joy

Контеска, много интересно пишеш! Радвам се да те чета!

Коконка показа мъниците във фейса. Много са сладки! Тея се усмихва!!!!!!

Вио, какво става при вас?

Ма ко, радвам се , че детето е добре.

Само такива новини да се чуват!!!

# 391
Малката заспа,но преди това и дадох медта и зехтина,и я сложих да си легне.Болна е,имаше температура,а цял ден не спа ooooh! егаси и детето,не се спира.Аз съм скапана,,спи ми се и почва и мен да ме боли гърлото Sad

# 392
  • UK
А и сега к`во, тук няма никой, къде сте бре красотнички??  Crossing Arms
Готова съм с всичко. Направих хляб, козуначени кифли  и друго... няма. Сега допивам кафето и отивам да гледам телевизия.
Теа хапва Люси, ама голям зор, примлясква,  стиска зъби, и се плюнчи и така отиват минимум 2 часа Crazy ooooh!
 Как сте всички?

Joy Joy Joy

малей зъби doh doh голяма съм шматка! hahaha  hahaha hahaha hahaha hahaha стиска устата и устничките и никой не пуска там Joy

# 393
Здравейте, момичета! Вече сме в Богота, но прибирането беше кошмарно.... направо съм смазана. Днес ще си почивам. като се освестя, ще пиша повече.
В нас е още Коледа, получих картичките на Ма-ко, Марчева, Люси и Щастливката, след отвратителния ден, вашите картички пожелания ме усмихнаха. Бладогаря ви от сърце!

# 394
  • София
Днес разбрах за съществуването на вашата групичка. Ако може и аз да се включа при вас  Blush

# 395
Здравейте момичета,
цял ден се занимавам със задачки и само ви поглеждах от телефона не можах да пиша - не че е голяма загуба де  Mr. Green
Снощи реших че няма да се появи никой за нощната смяна и взех да форматирам и преинсталирам компютъра на малкия, понеже ползваме 1 монитор че моя изгоря, не можах да се включа. Не разбрах къде съм блееле ами се наложи 2 пъти да го форматирам. Първия път инсталирах един стар Уиндолс дето не работи добре, та айде втори път  ooooh!
Днес разглобихме пералнята, оказаха се 2 лагера и амортисьорите както първоначално бяхме видели. ММ вече уж намери части, утре отиваме да ги вземем и да я сглобим. Ако имам късмет още утре ще пера с нея.
Коконке какво става с коликите на малките, много са ти сладки принцесите, сега им гледах снимките. Не мога да ги различа. Те еднояйчни ли са или двуяйчни близначки, не че има значение де.
Лусс да се похвалиш какъв кристал си си избрала. У нашата къща малкия да е счупил 1-2 чаши ама аз съм терминатор, на седмица ще отидат 1-2 чаши, още толкова чинии, понякога имам чувството че някой ми ги дърпа от ръцете  Laughing
Вио  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover изпращам ти всичката положителна енергия която мога. Сподели ако искаш какво се случва, за съжаление се убеждавам все по-често че приказката "едно зло не идва само" е вярна  ooooh!, като се заредят ...
Kaka Daka какъв е тоя доктор да дава рецепта с ракия за толкова малко дете, то е опасно да го разтриваш с ракия, пък какво остава да му я даваш вътрешно  ooooh!
Long Island Iced Tea добре дошла  Hug
Onna-bugeisha добре дошла и на теб, представи се малко
Отивам да се поровя във форума, да вземете да се появите и да понапишете нещо  Laughing

# 396
Ку-ку.....

Аз съм от Готварския(главно де....  Wink ) .......Прочетох едни "реплики" там за ваш'та тема и викам чакай да видя,да сЪ образовам..... Laughing ......
Много хубав народ тука сА е събрал Hug Hug Hug Hug Hug Hug.......Ако може и аз да се появявам отвреме навреме ще е чест за мен.....
Щото не съм "домакиня" ....Ходя на работа,разбирам от майтап, готвенето ми е голямо разтоварване,нямам "официално" семейство засега,но си имам Половин дето живеем заедно...... И така вкратце........Ако нямате нищо против ще пописвам и аз с вас......

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 22:08 от TheNMaster

# 397
TheNMaster Ку-ку, нямам такъв хубав мишок като твоя  Laughing
Добре си дошла  Hug.
Отивам в готварския да видя "репликата"
А "домакиня" както сме си говорили преди тук май е всяка мацка, не само тия дето си стоим в къщи, кои работим, кои не ама я кажи има ли изобщо жена недомакиня  Mr. Green

Е днес 3 нови домакини, както се казва 3 за щастие  Joy

# 398
  • Sofia
O, TheNMaster, Onna-bugeisha, с голямо удоволствие ви приветсвам с добре дошли! Радвам се да ви срещам и тук!  Hug

TheNMaster, тук не влагаме толкова тесен смисъл в думата "домакиня". Не просто жена/мъж, която/който не работи, а такава/такъв, дето... върти домакинството, абе сещаш се, ти си точно такава!  Hug

Баба Яка, ако ти трябва жокер за "репликата", свиркай.  Laughing

# 399
TheNMaster Ку-ку, нямам такъв хубав мишок като твоя  Laughing
Добре си дошла  Hug.
Отивам в готварския да видя "репликата"
А "домакиня" както сме си говорили преди тук май е всяка мацка, не само тия дето си стоим в къщи, кои работим, кои не ама я кажи има ли изобщо жена недомакиня  Mr. Green

Е днес 3 нови домакини, както се казва 3 за щастие  Joy

Реплика няма да видиш....Само подразбрах,че някой,някъде  нещо се е "изакал" ,пардон изказал по повод вашата тема и реших да "дзакна" .....А НЕ-ДОМАКИНИ познавам доста......Такива дето ги е страх да не си счупят някой нокът,ако  се наложи да нарежат една салата.....

Благодаря ти за доброто посрещане! Дано и другите нямат нищо против  Laughing

Яяяяяя...Докат сА натуткам с писанията и Моренка сЪ появила......Благодаря ти и на теб за добрите думи! Изясни ми се темата...... Hug

П.П. 0 Потребители (+ 6 Скрит/и) и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

бРЯЯЯЯЯХХХХХХ.....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 400
  • Талант на 2012,2013 г.
Мастер, добре си дошла.. Hug Heart Eyes

Добре дошли и на другите нови момичета. Hug Hug

Аз съм от тези с кратките писания. Та да си ме знаете и що така посрещам. Laughing

# 401
TheNMaster ние от нощната смяна посрещаме така, ще видиш утре дневната ще те изядат  Mr. Green
майтапя се, момичетата тук са ужасТно готини  Heart Eyes
А тия НЕ-ДОМАКИНИТЕ те при нас не надничат даже  Mr. Green

Марчевааа къде си, вече взех да си мисля че си ми сърдита  newsm45

# 402
  • при късмета
Смърфи, добре си си дошла  Hug
Добре дошли на новите домакини   bouquet много дълги никове имате всички, аз обикновенно съкращавам, да не се обидите.
Много хубави готварски рецепти и съвети си имаме тук, ама да има кой да готви  Laughing Шефа е вкъщи другата седмица и трябва да измислям нещо, което едновременно да трябва да яде, да е бързо, че и ние да го ядем  Thinking Стигнала съм до пилешка супа за утре, после ви влиза в характеристиката да измисляте вие.
Мари  Hug
Вио драсни някой ред. Ако не беше писала, че не е страшно досега да съм се раззвъняла
Коконче големи сладурани са девойките  Hug
Липсващите от нощната смяна да се явяват

# 403
Ооо, Мастерчето се появила  Hug и Onna-bugeisha. Добре сте дошли! Зная ви от кулинарния подфорум.
Морена, щъка малката. Днес и` направихме прощъпулник. Ще покажа снимка на питката. Отивам да се приспиваме. Лека нощ на всички и бъдете здрави!   bouquet

# 404
TheNMaster ние от нощната смяна посрещаме така, ще видиш утре дневната ще те изядат  Mr. Green
майтапя се, момичетата тук са ужасТно готини  Heart Eyes

Добре дошли на новите домакини   bouquet много дълги никове имате всички, аз обикновенно съкращавам, да не се обидите.

Ооо, Мастерчето се появила  Hug

Мастерчето е добре за съкращение......Всички от форума ми казват така,които ме познават,та е лесно името ми тук.....

Благодаря за посрещането!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт