Домакини 27

• 35 358
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Мушкат' (почти като мускат Simple Smile ), на теб понеже не ти се спеше, та и кафе си направи...  Laughing

Ми хайде като сте рекли...
Лека да е, сладки сънища, да не сънувате сега мамби, акули...
Моренка лека и на теб,
аз най обичам като легна вечер (нощем) да погледам 30 минути за акули, особено нападения от акули и тогава да заспя. Ама не винаги ги уцелвам кога ги дават по енимал планет, ще трябва да си ги сваля на диск май, ама пусто никога не съм ги сънувала, сънувам все едни хубави сънища, май не съм на ред, ще трябва да си направя една среща със психиатър  newsm78

Ех не е истина, като не внимавам и ровя тук изтрих един сайт по погрешка вместо друг, айде сега двойна работа, единия да го възстановя другия да го унищожа  ooooh!

# 466
А така на картинка са идеални красоти.Ама на живо да не ги виждам.Има да пищя както от мишката.
Сега се сетих и за един случай.Болни сме от шарка .Лежим си ,майка ми чука и влиза.Вкъщи влязал гълъб.Ама какъв гълъб ,то хич не приличаше.Малей аз като го видях и като ехнах колко глас държи.Детето се изуми с мен.Емо беше 9 мес.бебе.
Дадаха ми нова рецепта.Тея дни ще я пробвам.Ако не ми се получи и тая питка, няма да правя пък Crossing Arms
Да видим кой ще победи.
Да се похваля .Мм от 2 дни спи в др.стая.Ами хърка ми на ухото и аз го бутам.Пречел му тв мрънка.Викам като ти пречи завивката ,възглавницата и в др.стая.Ама като го знам няма да издържи дълго.

# 467
Да кажа и аз добре дошли на Iced tea, Onna и Master-чето!   bouquet

Нядявам се да не се сърдете, че ви съкращавам никовете.  Hug

Днес голям интерес имало към нашата тема, защо ли? А и едвам ви изчетох...
Утре ще ви разказвам за невероятните перипетии по прибирането ни, беше направо инфарктно, аха и да получа удар. Ама всичко е добре, като свърша добре.
Сега ще оправям багаж и пътувания/екскурзии скоро не искам нито да чуя, нито да видя.

# 468
Гледай какви разговорки изпускам пък аз вана на детето,че салатки,че и 'Секса и града' и 'Свекърви-ще ' прегледах и чак сега сядам .Детето заспива и е наред и нашето време.
Ей ,порасна това дете и тон държи и изисквания има . Оперена като баба си ще е Simple Smile То и зодията им еднаква ,на нея е кръстена почти и е със същият темперамент.
Да се стягам, а баща й пушка се е заканил да си купува,че има едно приятелче Маркъс и само за него разказва . И както си разказва случките с него и така и изтърси 'моето гадже' и ние седим с отворени уста, същи шарани, и онемели не знаем какво да кажем .Ами аз дори не знаех ,че тази дума даже я знае ,а камо ли какво означава ,ама ето изненадваме се всеки ден един друг Simple SmileТа, баща й ,който изобщо не е ревнив и няма нищо да забележи иначе изведнъж се произнесе,че ще ходи да я води утре той и да видел кой е този Маркъс . Умори ме от смях ,тъй да му е непривично ,а сега и вие ме разсмяхте с тези змии и чудесии.
Лека ви нощ и да не ги сънувате тези гадини,ей   hahaha Joy Joy

# 469
 Laughing Опасни деца!
Емил един ден го питам:Като имаш жена българка ли ще е или англичанка?А отг . беше спортна жена мамо искам. Shocked

# 470
Laughing Опасни деца!
Емил един ден го питам:Като имаш жена българка ли ще е или англичанка?А отг . беше спортна жена мамо искам. Shocked
Simple Smile))
Да, опасни са, спор няма.
Никога досега не ни е отговаряла така ,а баща й е убеден ,че е от училището ,защото тук много свободно се държат с децата . Не им правят никакви забележки, учат ги ,че могат всичко и им вдъхват много самоувереност ,а ние не сме точно този модел на възпитание с многото свобода и не-зачитането на авторитети.
След Първите две седмици ни сподели,че всички в у-ще й казвали 'Бритиш' и тя мислеше,че е нещо обидно ,но й обясних,че означава само,че идваме от Англия и акцента ни е британски ,и че не е обидно нарицателно. След още една седмица започна да придобива тукашния акцент и онзи ден ми съобщи триумфално,че вече никой не й казва 'Бритиш', защото е канадка вече и аз пак  ShockedНикога не сме се определяли нещо по различно от българи ,но ето средата ,която е така приемаща и интегрираща й създава усещане за принадлежност ,което е уникално различно от чувството,че не принадлежиш в Англия.
Порастват и се променят и така ще продължава.
Казах ли ви за Сатурновата дупка .Е ,оказах се права :
" В годината на Сатурн и знака Козирог, а през Януари и Слънцето транзитира във вашия 12-ти мунданен дом през първите две десетдневки в Козирога – в астрологията се казва, че това е време, когато сте в Сатурнова дупка. Необходимо ви е повече време за почивка, силите ви са на изчерпване и сте по-податливи на заболявания, а най-важното е, че не е време за започване на нови дейности. "
Ох, отплеснах се пак. ooooh!

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 06:20 от Анонимен

# 471
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро... Hug

# 472
  • София
Добро утро, момичета!

Благодаря за кафенцето, Мари. Изобщо лягала ли си, момиче?

Да кажа и аз добре дошли на Iced tea, Onna и Master.

Много пишете, нямам толкоз време сутрин, май ще навивам часовника с половин час по-рано Joy

Много смях много нещо...

Тити, Контеса, така са децата... не знам кога научават толкова бързо нещата и ги сервират неочаквано...

Тити, браво на теб. как ще те мамят ама ха! hahaha

Баба Яка, голям смях с акулите...

Марчева, благодарско за още един магазин. Във вторник ще ги обикаляме с ММ... С Мари много хубави снимки пуснахте Joy

Моренка браво на Гушан  Peace

Бабче, браво за труда, който полагаш. Аз още преди няколко теми имах такава идея, ама аз не мога да я изпълня. Затова,   bouquet

Вио, как е днес ръчичката?

Fortuna честито ви прохождане , да крачи смело напред девойката

Айде, отивам да правя кафенцето и да будя Петьо.

# 473
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, Лус... Да, спах два часа.. Mr. Green Laughing

ИИИ..да...това е моята лична паспортна снимка. Така де на личната карта... hahaha Joy Joy

# 474
Добро утро!
Добре дошли на новите момичета!
Мастерче, особено много се радвам да те "видя" тук! Hug Hug Hug
Лека седмица и хубав ден на всички!

Все така телеграфно, ама някой друг път повече. Sunglasses

# 475
  • София
Добро утро и благодаря за съдречното посрещане в темата:)
Никът ми можете да съкращавате както ви е удобно, май Она най-често ме съкращават  Hug

Разпратих домочадието на работа, училище и детска градина и сега с най-малкия си пием кафе (половината от нас) и хапваме попара (другата половина)  Sunglasses

# 476
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Добре дошли на новите  Hug Hug Hug
Марѝ, мммм страхотно кафенце, че и тортичка към него  Heart Eyes
Изписали сте света вчера и снощи, нямате изчитане  Mr. Green
Аз се чудя малката дали не се мъчи да се разболее  newsm78 Никога не ни се е случвало такова нещо... Сутринта се събуди и я видях седнала в леглото и си играе. По принцип се провиква да отида да я взема. А тая сутрин - нищо. Пък не топлим в спалнята, по-добре се спи на хладно (е то е 18-20 градуса де) и тя като спи по боди и ританки беше ледено студена. Носа - запушен със зелени сополки. Почистих го, облякох я... Няма температура, хапна добре, сега си играе. Малко по-кротка е от обикновено, някак омарлушена ми се вижда. Давам клеева тинктура с малко водичка, но не я е доизпила още. Имахме два поредни дни контакти с преносители и вечно болни деца ииииии... ба си баш за рожденния ѝ ден няма да е болна. Пък! Чудя се от къде да поръчвам тортата и дали да не се хвана да я направя аз. Гледах вчера в Кауфланд магазинчетата в коридора му, ама те тия тортииии... Ба си хората 70 лева за 16 парчета, дори не е нещо особено... Ще проверя и в Чочко, ама над 40 лева за торта май не бих прежалила... 

# 477
  • UK
Добро утро Hug

аз съм сама!!! Малей дупе да ми е яко днес Mr. Green Ще се включвам отвреме на време, дано ми оставят време де, девойките hahaha

Сега ще се върна назад да ви дочета  Rolling Eyes

Добре дошли и от мен на Iced tea, Onna и Master.

# 478
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Едно слънце ни е огряло в Плд.
Ангелче, дано ви се размине.
Привет на новите девойки.  bouquet
Какво решихте за среща?Ще има или Mr. Green

# 479
  • Fort Worth, TX
Добро утро Hug

аз съм сама!!! Малей дупе да ми е яко днес Mr. Green Ще се включвам отвреме на време, дано ми оставят време де, девойките hahaha

Сега ще се върна назад да ви дочета  Rolling Eyes

Добре дошли и от мен на Iced tea, Onna и Master.
Начи щом имаш време да седнеш и на комп си добре. Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт