Домакини 27

• 35 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Мушкатова хубаво си хапвала Simple Smile Не се срамувай!Човещинка кво да правиш?

# 661
Момичета ,благодаря ви за красивите пожелания. Много ме трогнахте ,много ... Hug
Почерпката с всичките ми любими неща  :

# 662
Barefoot Kontesa Честит рожден ден !
Честит празник и на момчето на Баба Яка !

# 663
  • София
Добро утро, момичета!

Контеса, честит рожден ден! Здраве, щастие, успех на ново място, благополучие и късмет!!!

Мушкатова, Апвай си, не си сама Joy

Тити, ще му мине на твоя ММ, мой от вчера се усмихва... Да видим докога Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сега е мой ред да му връщам Laughing

Баба Яка, да ти е жив и здрав рожденика! Здраве, радост и усмивки!!!

Марчева, засега пак върнали стария вид.... Ама аз няма да се местя никъде. Рано или късно все ще е едно и също...

Вио, Оспамокс си е антибиотик - не е много силен. Не се притеснявай, ще и мине.

Смърфи, почини си добре след голямото приключение. Чакаме и други разкази.

Коконче, ами тя твоята свекърва трябва да иде у Марчето, да види какво значи свеки, всичко прави без да я пита човек. И както казва - Неправилно задаваш команди.  

Джейми, такава торта не съм правила.

Мастер,  всеки ден ме разсмиваш! Страшни картинки! Благодаря!!!!

На всички момичета хубав ден!

При нас днес няма да има вода и ще има цял ден народ - сменят ни щранговете!

# 664
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро Hug

Честит рожден ден на Контесата... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит празник, Баба Яка на твоето момче!

Честит празнис на патерица и на сина на Марчето...

Ще взема да пропусна някой да му се не види... Mr. Green Laughing

Вчера много задачи имах, много нещо. Днес почивка, Релакс, утре пак и отново... Wink

И накрая, но не на последно място едно кафенце, щото гледам, че никакви ви няма...

# 665
  • София

Мари, приятно почиване днес! Hug

# 666
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug

Контеса, честит рожден ден!

Честито на всички празнуващи!!!

Не мога да пиша много тия дни, че имам страшно много работа. Минавам днес да ви почерпя за първия рожден ден на моята голяма любов и най-голямо щастие - малката ми дъщеричка!

Хубав ден, момичета  Hug

# 667
Heart EyesКонтеса ЧРД, БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, БЪДИ ДОБРА, БЪДИ ЩАСТЛИВА, ВЪРВИ С ЕДНА ЗВЕЗДА В НОЩА И НЕКА НИКОГА ДА НЕ СЛИЗА УСМИВКАТА НА ТВОЯТА УСТА .
Баба Яка и на твоето момче пораснало да е живо и здраво  Grinning
Аз се позагубих, ама като лаптопа не работи, от работния комп много кураж нямама да влизам, да не хвана някой вирус, та после мъжо ми отреже главата . Mr. Green

Почерпепете, че вчера имах имен ден, много хора ме бъркат с Валентинина, ама ето, че и аз съм си имала ден за празник  Mr. Greenс бабите на бабинден.
Не съм празнувала, ядохме си и това, мм ме ядоса пак нещо за работа се скарахме #2gunfire

иначе децата са добре голямото на градина, с малкото вкъщи, вчера бях на зъболекар оправих си 2 кариеса и сега остана още един зъб с кариес и смяна на 3 предни плоби и това ще е тая година с зъбите, не мисля, че повече от 200 лв за всички 4 зъби ще ми вземе . вчелашните ги минах по зк.
сега сядам пия кафе и по някое време , ще ви нагледам.
хубав ден

# 668
Честит да е рожденият ти ден, Контеса!
Пожелавам ти да си здрава и много щастлива с твоето семейство!
Да получаваш с лекота всичко, за което мечтаеш!

Баба Яка, честит рожден ден на наборчето на моят син!  bouquet
Да ти е жив и здрав, много радост и поводи за гордост да ти носи!

♥snow_angel♥  - честита 1-ва годинка на малката ти принцеса! Hug
Да ти е жива и здрава, весело и незабравимо детство!

# 669
  • UK
Добро утро Hug

нахраних се само с поглед, такива маси, такива чудесии сте спретнали от сутринта, ама имам да свалям кг бе хора Mr. Green

КОНТЕСКА чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И ВСИчКО НАЙ-НАЙ-НАЙ  newsm51 smile3525

чЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА ДЕТЕНЦЕ НА АНГЕЛчЕТО. Миличка да ти е жива и здрава и много да ви радва!!! Hug  bouquet

Честит празник, и на Баба Яка  момчето!  bouquet

Днес и моите бебонки закръглят един месец  Heart Eyes Да са ни живи и здрави, а аз, изобщо не разбрах hahaha кога се изтърколи това време  Heart Eyes

# 670

Oпалянкааааа.......Добро утро.....Минавам набързичко и

Гледам имаме празнуващи!

Контеска,Честит Рожден Ден!

Баба Яка,честито и на синчето ти!

Ангелче,честита ви годинка!

Коконче,честит ви месец!

Изчезвам,ама ще ви наблюдавам да знате.....

# 671
Добро утро Hug
Коконче убава помощница си имаш  #2gunfire,как може такова нещо,че и вика ,че ги била гледала,еми да гледа ги,дето викаш ти през решетките.
Марче Честит именник със закъснение.Да ви е жив и здрав  bouquet
Вио Радвам се ,че Ванко е добре,давай на Деичка Оспамокса,и тя ще се оправи  Hug
Кака Дака Дано като смените антибиотика Бети да се оправи,даваш ли някакъв сироп за кашлица?
Дж М М И теоята свекърва една,от студа няма да дойде на изписването да си види внука,ама какво е това нещо,направо срамота  #Cussing out
Марче яж мила,зимният период ги трупаме,после ще ги сваляме,ама как newsm78 hahaha Joy
Ма ко дано не е нещо сериозно това с коремчето  Praynig
Хортензия Какво да кажа Sad,щом е така,мога само да кажа,че колкото по бързо,толкова по добре.Съжелявам Hug Praynig
Смърфи Невероятни снимки Hug Браво.
Баба Яка Да ти е жив и здрав синковеца,много радост да ви носи,добре си се справила с тортата,аз и толкова немога Embarassed
Тити Благодаря за зъболекаря мина,най-после,направих всичко за сега,и зъбен камък изчисти,та се надявам вследващите 6 месеца да не го виждам Whistling
Контеса честит рожден ден,да си жива ,здрава и много щастлива.  bouquet
Мари,Лусс Благодаря за кафетата Hug
Сноу Анжел честит да е рожденният ден на вашата малка принцеса,да расте жива здрава и палава  Laughing
Виви и на теб честит имен ден със закъснение.Всичко най хубаво ти пожелавам  bouquet
Коконке честита първа месечинка на малките,да са ви живи и здрави.Мале кога мина това време,сякаш вчера залагахме кога ще родиш Crazy
Моите зверове рано рано се събудиха.Днес незнам какво ще правим,ще го мисля в движение,готви ми се,чисти ми се,ама с тях дали ще успея незнам.ММ почива отново,та ще видим какво ще правим.Хайде ставам Hug

# 672
  • София
Честит рожден ден, Контеса! Бъди здрава, щастлива и удовлетворена! Весел празник!

Баба Яка, на твоето момче много здраве и усмихнато детство! Hug

На малката Ели желая да расте здрава, весела, палава, щастлива! Хубав празник, Ангелче!

# 673
  • при късмета
Добро утро,
много празници днес, хубаво е така!
Бабче, да ти е живо и здраво момчето! Много успехи му пожелавам лични и спортни   bouquet
Контеска, Честит рожден ден! Да си много обичана, здрава и да се сбъднат всичките ти мечти   bouquet
Ангелче Честита първа годинка на Ели, да расти здрава и усмихната и много да ви радва   bouquet
Коконче, честита ви месечинка
Виви Честит имен ден на патерици
Мерси за кафето на Мари и Луси
Щастливка, хубаво, че си приключила със зъболекаря
Смърфи, страхотни красоти си наснимала, страхотни. Обожавам водопади. Ще чакам другите снимки. Голямо приключение сте имали навръщане  Hug
Отивам да си допия кафето и после ще дойда  Hug

# 674
Ангелче честита 1-ва годинка на твоето момиче, да расте жива и здрава и много радост да ви носи
Коконке честита 1-ва месечинка на твоите момиченца. Да са живи и здрави и много послушни.

Много празнуващи имаме днес, супер ще имам много почерпки, ще си хапнем здраво  Laughing
Мари и Лусс благодаря за кафето, отивам да го изпия с няколко цигарки  smile3546

Общи условия

Активация на акаунт