Домакини 27

• 35 403
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Явявам се веднага!
Добре дошли на новите момичета! Стана ми любопитно кой, аджеба, може да не ни харесва. Я какви сме готини Joy!
Нещо не ми се пишеше днес, цял ден четох, неща, за които все не намирах време. Вече ме болят очите.
Вио, по-добре ли си?
Коконке, много са ти сладки мишоците!
Ма ко, ако измислиш такава манджа, пиши! Свекърва ми направи страхотна баница, още ми е тежко от преяждане. Но за утре не съм измислила какво да си поръчам Joy. Ужас, чувствам се като търтей!
И да не избягате тая вечер рано-пано!

# 406
Такава навалица не е било....................... Joy Joy Joy

# 407
  • Талант на 2012,2013 г.
И откъде се появиха...Не ми се брой даже... Whistling

# 408

Баба Яка, ако ти трябва жокер за "репликата", свиркай.  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy
Е , деня беше кратък затова май ще съм в нощната смяна , че и в готварския се разходих, отавена не го бях правила .
TheNMaster ,Onna-bugeisha добре дошли .Само ми се губи Марчето с домовата книга , да ви впише Simple Smile
Morena хляба стана супер.Мъжа ми се изкуши и изяде цяла филия, не че не обича, но от 2.01  до днес освен във въглехидратния ден хляб не е близвал.
Сега му пека милинка за утре, ама няма да е точно милинка , защото не иска да е поръсена със захар а с шарена сол.
Fortuna честито ви прохождане , да крачи смело напред девойката Simple Smile
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Горе на балкона доста скрити и гости има.

# 409
Мушкатова възползвай се сега ти се е паднало  Laughing
Ма Ко ако питам моя син, поръчката винаги е печени бутчета. Ако може пилето да е с 8 бутчета най ще е добре  Joy, но напоследък взе да иска манджички, което означава нещо с червен сос, картофена яхния, кисело зеле, грах, кюфтета с червен сос (може и добавка домати) но задължително с мръвка. Иначе следва а къде ми е месцето.
Като спомена Мастерчето, се сетих че съм се засичала в една друга тема, ама там не пиша само ви чета отдавна и не се престрашаам да пиша, въпреки че и там сте готини като момичетата тук.
Тука всички сме скрити (или почти всички) щото скоро направих грешка да им кажа как да се крият  Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

Аз ли пиша бавно, вие ли бързо ама много се радвам на такива надписи

# 410
Варда тук съм.Цял ден липсата ме хвана.Направих сто бели.
Кажете тея питки каква им е тайната ,че нещо не стават.Не искат да набухнат хубаво.Бяс ме хваща нещо като не ми се получи.После правя сто други неща за да ми мине яда.
Ходих на лидл.Напазарих продавачката така ме замота.Излизам и се усещам ,че ми е върнала 6 паунда по-малко и като откачих.Влизам прередих цялата редица и почнах да се разправям.Хвана си тая касата без да каже нищо и офейка.Замести я един младеж и като го почнах него.Викам му:Къде отиде продавачката ?Излъга ме с парите и го дърпам за ръкава .А човека казва:Е не съм ви излъгал аз.
Аз позеленяват и почвам да крещя.На края охраната ми казва:Госпожо успокойте се ,отиде да види камерите.Ами да беше казала 2 думи.На края дойде с парите след 2 мин и ми каза Едно сори и до там.
Мм ми се смее.Викам както не говоря идеално като откачих да видиш как се оправих.
Подквасвам млякото и идвам за нощна смяна.

# 411

Баба Яка, ако ти трябва жокер за "репликата", свиркай.  Laughing

Свиркам силно, че не ми се рови а любопитството няма да  ме остави да заспя  Joy Joy Joy

# 412
  • Талант на 2012,2013 г.
Тити, усмихна ме, миличко. Два дни ми е едно...няма да кажа какво от възпитание...ама ти успя да ме усмихнеш.. Hug Heart Eyes

# 413

Тука всички сме скрити (или почти всички) щото скоро направих грешка да им кажа как да се крият  Mr. Green
Аз къде ли съм спала като си казвала  newsm78

# 414

Аз къде ли съм спала като си казвала  newsm78
Ами не знам в кое легло  Laughing, аз нали знаеш че споделям тайни само по късни доби.

Тити и мен ме развесели, тъкмо те прочетох и ММ влиза в стаята и вика кво ми се хилиш

# 415
  • при късмета
Бабче, с много малко крака са вашите пилета, ако зависеше от мен, щях да ги кръстосам със стоножки. Идеите не са лоши, 2 ще влязах в употреба. На шефа вечната поръчка е спагети
Фортунче, свърши ти спокойствието, сега ще тичаш след малката. За какво се хвана?
Моя на прощъпулника награби едновременно пари и книжка, да има и за двете ръце  Laughing
Хортензия, пък ако не се справите с баницата, викай за помощ
Мари пописвай по-често. Като изчезнеш знам, че ти е криво и те мисля Hug

Не мога да публикувам  Joy

# 416
Добре дошли TheNMaster ,Onna-bugeisha!  Hug
Отдавна имам подозрения,че нашата тема се чете  и не от нас само,че се и коментира и това ми се изясни на номинациите тази година, че е така. Да четат ...
 Тите , стана ми и на мен смешно ,но нали знаеш,че парите се броят на касата и ако си тръгнеш рекламациите са си за теб. Не очаквах докато четях да ти върнат парите , куражлийка и късметлийка си била. Емо има на кого да се метне  Hug

Мари Hug

Баба Яка, ако ти трябва жокер за "репликата", свиркай.  Laughing

Свиркам силно, че не ми се рови а любопитството няма да  ме остави да заспя  Joy Joy Joy

+1

# 417
  • при късмета
Причината за толкоз `ора по миндерите, е новия вид на форума. Всеки нов отговор качва темата най-отгоре

# 418
Хортензия, Ма ко, Люска, Баба Яка, и всички други -   Hug По - добре съм. Просто днес в рамките на два часа денят от обикновен се превърна в наситен с неприятности, нерви и за капак - инцидент с Ванко  Tired Може би всичко щях да съм забравила вече, ако не бяхме стигнали до спешното. Падна лошо и си удари ръчичката. Не я движи както обикновено, щади я, и при определени положения го боли много. В спешна помощ казаха че засега няма смисъл от рентген, ако до утре обаче продължава да е в същото състояние, да ходим при личната и от там на ортопед. Със сигурност не е счупена, аз се съмнявам за луксация (изваждане) на ставата на лакътя. Случвало ни се е и преди, на два пъти му се "вади" ставичката на едно и също място и сега мисля че пак е станало така. Досега обаче винаги го оправяха веднага - обаждат се на ортопед и идва за консултация и преглед, а сега ни изпратиха обратно вкъщи  Confused Има вероятност сам да си я намести - при игра или при преобличане например, ще се надяваме да стане така. Иначе утре с бодра стъпка към личната, тъкмо не сме я виждали от 2 дни   Whistling
Та това е, ама това беше краят (надявам се) на поредица от нелепици. Но те са бели кахъри, всичко е поправимо.
И, разбира се, за да е картинката пълна, съм сама тази нощ, мъжа ми е на работа. Разкош!

Shocked Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.
Отивам да ви чета!

# 419

Аз къде ли съм спала като си казвала  newsm78
Ами не знам в кое легло  Laughing, аз нали знаеш че споделям тайни само по късни доби.
Е как в кое в това на детето , а то в моето, как ще го отучваме не знам, ляга завивам го и ако не легна до него докато заспи на 5 мин е между нас.По някое време се местя, че да се наспя.
Barefoot Kontesa ,Баба Яка ето оттук нататък

Общи условия

Активация на акаунт