Домакини 27

• 35 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ку-кууууу.......Хай,еврибари(римува сА с магари)......

Добра ви вечер начи!  Laughing
От вкъщи ми излиза стария изглед на форума..... ooooh! кО стана в крайна сметка?

Марчони,честит ти именник! Да му е свято името!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 631
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Благодаря ви на всички за милите пожелания. Само да е живот и здраве!
Сега к`во правим, тук ли сме всички или се местим някъде си??.  Пуснаха старата визия и за сега се справям добре, но ако нещо тези дни отново се промени аз си хващам шапката  и ...ту, тууууу, хващам влака. Само ми кажете , какво ви е решението  newsm78
Вио, Оспамокс си е антибиотик. Той не е много силен но мисля, че е широкоспектърен и ще свърши работа за Дея. Не се притеснявай, ще и мине.
Смърфи, голямо приключение си имала, ама пък е интересно, как иначе ще ни разказваш такива работи. Почини си добре.  Heart Eyes
Коконче, ами тя твоята свекърва не знае какво да прави, затова ти трябва да ѝ кажеш, да я посъветваш нещо, да я насочиш .....към кухнята, към ютията,  към банята, та някоя и друга работа да свърши.  Неправилно задаваш команди.  Simple Smile
Джейми, такава торта не съм правила. Не зная, но пробвай. Нали е сладичко все ще се хапне. Няма да има грешка.
Мастер, всеки, всеки ден ще ти повтарям, че само ти можеш да ме накараш да се усмихна с тези ми ти картинки.  Много весело е!!!!!! Heart Eyes
Бях на раСодка, времето е прекрасно, въпреки че това си е болно време. Пих кафе, обиколих насам-натам, пазарувах и къъъъсно се прибрах. Сега се чудя дали да ям или да не ям  newsm78, че джинсите са ми отеснели доста. Преливааааам.  Mr. Green
Отивам да видя какво става из форумЪ. Разбрах,  че тати е заключил онази тема....било грешно пускано днес, да сме спокойни.
Ама,  къде са другите Убавици се питам аз... newsm78
пп Мари, днес не ти "видях" но хубаво е да си имам заместник. Важното е, че сме хванали властта, нали ?? Simple Smile Няма да се даваме. !!

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 22:09 от marchеva14

# 632
При мен си е в стария вид форума.
След малко ще застъпя, като трупясам дребното.

# 633
  • при късмета
Ей мА,
тъкмо ги сложих по леглата двамата за приспиване. Малкото ще става сигурно 100 пъти.
Ще сме си тук докато в темите поне изглеждат така. Регистрирах се за всеки случай. Доста се пълни за толкова кратко време, между другото
Вио, ще се оправи Дея, нали не вдига Т?
Джейми и аз не мога да помогна за тортата. С това още не съм се захванала, ползвам за целта майонезения сладкиш
Мастър, сигурно си влизала наобяд. Беше новия изглед за известно време, оправиха го, било грешка
Шефа днес следобяд като стана, каза, че и корем го боли  ooooh! Обадих се на докторката, каза какво да му дам и тичахме до аптеката, че нямах. Уж му мина после, пък ще видим.Дано този път ни се размине
Нощната смяна ще се записва ли?

# 634
Приспах дечинята, и ето ме и мен при вас  Hug Въпреки че не мога да устискам с нощната смяна до никое време, което е обяснимо, поне ще опитам  Heart Eyes
Джей, до събота всичките ги искам здрави, иначе ще уволнявам (като Шефа на мама-коко).
Морена, все забравям да кажа за Гушкан, че е голяма красавица. И да си призная без бой, че понякога така викам на Дея, много ми е нежно. Нали не се сърдиш  Hug
Мама-коко, не вдига температура Дея, сакън! Както ни обясни лекарката и, не е много болна, но не е и напълно здрава - организмът се бори с вируса, и антибиотикът ще му помогне да се пребори. Дано на Шефа да му се размине и не се разболява  Praynig
Кака Дака, да оздравява и твоето слънчице  Praynig

# 635
  • Sofia
О, Вио, благодаря ти, мила!  Hug
А за "Гушкан" много ми е драго дори, споделям го с удоволствие (каква ти сръдня, аз съм много несръдлив човек Simple Smile). Още повече, че Деа, както и Анди са вариантите за кратко име на Андреа, някои познати ги ползват.  Та и нещо като адашки идват двете Гушканки.   GrinningЦелувки за вас от нас!  Heart Eyes

Тук сме си, Марче, докато не скапят повече форума, аз не се местя. Не е идеята да пиша на ново място... И наистина, ако ни принудят да се местим - ще е дружно, как иначе... надявам се.  

При всички е старата визия, ако при някой не е, ще да си е при него проблема.

# 636
Марче, идвай с книгата, че нещо се е развалила дисциплината.
Днес деня започна хубаво и завърши гадно. Излязох с Миша да покара колело на игрището пред нас. Предприемам нова стратегия - газ до дупка. Трябва да измисля начини да я изморявам, защото няма заспиване вечер. На майка си се е метнала, няма нужда от сън. Не спи на обяд, става рано, но всяка вечер се караме, молим, заплашваме се, наказваме се.... не и не! Вече се чудя как да я изморя, та да заспи преди 12.
Вечерта ми се обадиха от КАРИТ да тида веднага, че леля ми спира да диша. Тя е в П-в от 2 седмици в болница, с неизлечимо заболяване, но май е на края на силите си сега. Отвратително се почувствах като ми дадоха вещите й, с предавателен протокол. Телефони, обеци, пръстени, подготвят те, че за ...там човек няма нужда от тия неща. Живота е гаден.
Кажете нещо весело и оптимистично, моля!

# 637
  • София
Мушкатовааа, тук съм, ама имах малко работа . Животът е гаден, нали??? Без коментар остава.
Смешки....ами няма. Те всички са по леглата вероятно.  Май ще ходя да му ударя един филм, страшен.
Бабка къде е??? Ами новите ни приятелки, три са на брой и само по обяд минават и заминават.  Mr. Green

# 638
Не е весело и оптимистично, никак даже - вечерям за втори път!  Засрам  Embarassed Май е време да си лягам.
Хортензия, съжалявам за леля ти  Hug

# 639
Простено ти е. Аз без да кърмя, вечерям по два пъти.... през вечер почти. Joy
Днес обядвах два пъти,като се сетих чак накрая на втория обяд, че вече съм яла.

# 640
  • София
Не е весело и оптимистично, никак даже - вечерям за втори път!  Засрам  Embarassed Май е време да си лягам.
Joy hahaha hahaha И аз. Докато не си легна, а това е някъде къде 2 ч все нещо ми мърда из устата  Mr. Green

# 641
  • при късмета
Къде? Къде има втора, за мен трета вечеря? Надуших "вечеря" и ето ме веднага  Joy
Ям шоколад и ви чета. Презапасила съм се с Милка, че на 01.02 започва нова игра. Ша стана 100 кила  ooooh!

# 642
Малко мелодрама, ама на това ме избива.

Пух? - каза Прасчо.
- Да! - отговори Пух.
- Нищо... - каза Прасчо, хващайки го за лапичката. - Просто исках да съм сигурен, че те има, Пух...

2. Ако някога дойде ден, в който не сме заедно, трябва да знаеш някои неща... Ти си по-смел, отколкото вярваш, по-силен, отколкото изглеждаш и по-умен, отколкото си мислиш. Но най-важното нещо е, че независимо дали сме разделени, аз винаги ще бъда там за теб и винаги ще те обичам!

3. Обещай ми, че никога няма да ме забравиш, защото ако си помисля, че ще го направиш, никога няма да мога да си тръгна!

4. - Ще бъдем ли приятели завинаги? - попита Прасчо.
- Дори и за по-дълго! - отговори Мечо Пух.

5. Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб.

6. Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях.

7. Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!

8. При все, че да ядеш мед това е много хубаво нещо, има един миг, точно преди да започнеш да ядеш, който е по- хубав.

9. Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.

10. Колкото повече, толкова повече!

11. С каквито се събереш - с такива се събираш.

12. Понякога седя и си мисля..., а понякога просто си седя.

13. Името ми да не е Пух, ако не съм прав. А то е, значи съм прав.

14. Може да ме забележат, а може и да не ме забележат - с пчелите никога не се знае.

15. Прасчо:
- Знаеш ли, Пух. Мислех си…
- Това е добър навик, Прасчо! - прекъсва го Мечо Пух.

16. Какво трябва да... трябва?

17. По-забавно е да говориш с хора, които не използват дълги трудни думи, а по-скоро кратки и лесни, като например Какво ще кажеш да хапнем?...

18. - Защо ли нещата трябва да се променят? - прошепна Прасчо.
Пух помисли, помисли и каза:
- Така имат възможност да станат по-добри!

19. Прасчо пита Мечо Пух:
- Пух, какво е любовта?
- Това, което означава всичко за теб - отговори Пух.
- А до края ли продължава? - попита Прасчо.
- Не - отвърна Пух, - продължава дори ПО-ДЪЛГО, защото тя е безкрайна!
- И значи тя е по-велика от всичко? - попита пак замислен Прасчо.
- Не Прасчо, пак не разбра - ТИ СИ ПО-ВЕЛИК ЩОМ ОБИЧАШ, тя те прави такъв!!!

20.- Как се пише любов? - попита Прасчо.
- Тя не се пише, тя се чувства... - отвърна Пух.

# 643
  • София
Къде? Къде има втора, за мен трета вечеря? Надуших "вечеря" и ето ме веднага  Joy
Ям шоколад и ви чета. Презапасила съм се с Милка, че на 01.02 започва нова игра. Ша стана 100 кила  ooooh!
Каква е тази игра, аз не знам нищо. Там шоколади ли раздават?? Ще дойда веднага!
Мушкатова, толкова е хубаво това...хем ти става мило, хем и сълзи напират.  Simple Smile

# 644
  • при късмета
Не, Марче, не раздават шоколади. Има опаковки с промоционални кодове и ги регистрираш на сайта, т.е. купуваш си шоколадите  Joy
От миналогодишната им игра с одеялата спечелих и шефа не се разделя с одеялото. Сега ще има възглавнички, които стават на играчка - кравата Милка. Ама за целта ти трябват 15 кода, Ша стана 100 кила като ви казвам  Laughing
Лека нощ от мен, че шефа утре ще ме вдигне рано-рано

Общи условия

Активация на акаунт