Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 37

• 83 355
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Цитат на: me4opuh2000 в Нед., 09 Февр. 2014, 20:17
Здравейте, каня се да си поръчам пици на пицария РИМ, ако сте ги пробвали или възползвали от ваучерите им, бихте ли споеделили впечатления ?
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=16457&refid=23574&webid=67
А бихте ли потърсили малко информация? Впечатления са споделяни многократно.

Именно, в тази тема търсих коментари, но нямаше, затова попитах. Извинявам се, че съм притеснила записалите се във форума със спамове, но не живея с 37-те теми за Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките и не мисля да наваксвам. Благодаря за отзивчивия отговор. Simple Smile Лека вечер!

# 136
  • София
me4opuh2000 Отзивите за Пица Рим са чудесни. Поръчвай смело!

# 137
  • софия
Цитат
Цитат на: me4opuh2000 в Нед., 09 Февр. 2014, 20:17
Здравейте, каня се да си поръчам пици на пицария РИМ, ако сте ги пробвали или възползвали от ваучерите им, бихте ли споеделили впечатления ?
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=16457&refid=23574&webid=67
А бихте ли потърсили малко информация? Впечатления са споделяни многократно.

Именно, в тази тема търсих коментари, но нямаше, затова попитах. Извинявам се, че съм притеснила записалите се във форума със спамове, но не живея с 37-те теми за Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките и не мисля да наваксвам. Благодаря за отзивчивия отговор. Simple Smile Лека вечер!
Не е нужно да живееш с н-теми. Нужно е да ползваш търсачка. Айде стига сте пискали, че не искате да ползвате елементарни неща! Темата не е за пица Рим, за да подскачаш.

# 138
В събота бях на този маникюр.
Доволна съм от отношението и от това как ми направиха ноктите, обаче лакът още вечера започна да става на балони, а вчера се отлепи едно малко парче.
Та аз ако си бях сложила сама обикновен лак, щеше да ми издържи повече от един ден.
Хич не съм доволна.
Писах им във фейсбук, ако не ми отговорят от довечера, ще им се обадя.

# 139
Отидох на кола маска в Женско царство в студентски град, тъй като моята козметичка е в болнични,накратко- не грабете  Crossing Arms

# 140
  • в града на вечния купон
Отидох на кола маска в Женско царство в студентски град, тъй като моята козметичка е в болнични,накратко- не грабете  Crossing Arms
много е зле милата.
Последният път чаках 20минути и си тръгнах и повече няма да стъпя там!
Маникюристката им и тя за нищо не става-добре,че само лак ми слага,който не издържа и един ден.
С две думи за този салон не взимам ваучери за нищо ,та и по два лева да ги пуснат Peace

# 141
  • София
Последните дни чета доста оплаквания от нетраен лак.
Може би не винаги проблема е в неумението на маникюристката.
Била съм свидетел как в елитен, скъп салон собственика се кара на девойчето, че се осмелило да поръча нови цветове и видове лакове. Имало в шишенцата, защо го набутва.
А че са 5 цвята, че са остаряли и се точат са подробности. Тя трябва да си свърши хубаво работата.
Явно кризата  бранша продължава.

# 142
  • София
Да, явно кризата не само не отминава, но и се задълбочава!
Преди 2 години ходех на маникюр, кола маска, спорт - на двойни цени на сегашните, отново с ваучер. За парите, за които преди 2 години ходех на обикновен маникюр - миналото лято си слагах гел лак, сега гледам цените продължават да падат.
Мен ме устройва като потребител де, но се замислям и за качеството на услугите  ooooh!

Искам да си взема ваучери за Малък градски театър зад канала и се интересувам дали държат да са разпечатани? Снощи за малко да не успея да вляза на постановка в "Сълза и смях", защото носех само номера и секретния код в телефона си, а ги искаха разпечатани, въпреки, че в сайта на интернет търговеца изришно пишеше, че не  енужно да се разпечатват!

# 143
Супер не ме интересува че са в криза.
И аз съм в криза.
Не съм дала 12.50 за лак за един ден.
Че аз да си бях купила един за 2 лева, щеше да издържи повече.
Много съм ядосана.
Ще се разправям с тях утре, ако не ми се обадят.

# 144
  • Sofia
Може и да е коментирано, но да си кажа за "Сол и пипер"  Mr. Green
Първо, без резервация няма да ви пуснат. Вероятно, защото няма с какво да ви нахранят.
Второ, каквото и да си поръчате - все го няма. Няма нито храна, нито клиенти... Mr. Green

# 145
  • София
Може и да е коментирано, но да си кажа за "Сол и пипер"  Mr. Green
Първо, без резервация няма да ви пуснат. Вероятно, защото няма с какво да ви нахранят.
Второ, каквото и да си поръчате - все го няма. Няма нито храна, нито клиенти... Mr. Green

Значи вървят все по на зле. Laughing Ходихме там преди една година- клиенти имаше, но някои продукти липсваха, бирата беше само една марка и пр. Затова и не сме взимали повече ваучери. Явно са пред последни издихания.... Sunglasses

# 146
Да и аз ходих в Сол и пипер - същата работа - храна няма, а тази, която има я носят супер бавно.

# 147
Здравейте,

някой останал ли е доволен от ваучери за почистване на зъбен камък и къде?  newsm78

# 148
  • София
Отговарям на въпроса за Малък градски театър, защото скоро ходих.Да, искат ваучерите да са разпечатани,подават се на касата, от където съответно ви дават билетите.Приятно гледане и може да споделите после за спектакъла.

# 149
Ваучера за доставка на храна от пицария Рафи от Грабо беше поредното прецакване.
Пиците бяха малки и студени,едната салата беше сбъркана,а от четири парчета торта бяха донесли само една и тя сбъркана.Сега час и половина по-късно още чакаме доставката на тортите.
Самото заведение много ми харесва,но след тази гавра не знам дали бих отишла пак там.

Общи условия

Активация на акаунт