Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 37

• 83 327
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
http://www.deals.bg/Antitseluliten-masazh--terapiya-s-venduzi-za … 619?atc=299-4-615 Много доволна от масажистката! 10 масажа - 2 см. в обиколката на бедрата. Салона е чист и приятен. Няма лошо отношение тип ваучер. Определено препоръчвам  Peace

# 106
  • софия
http://www.deals.bg/Antitseluliten-masazh--terapiya-s-venduzi-za … 619?atc=299-4-615 Много доволна от масажистката! 10 масажа - 2 см. в обиколката на бедрата. Салона е чист и приятен. Няма лошо отношение тип ваучер. Определено препоръчвам  Peace

потвърждавам и аз..също съм много доволна  Peace

# 107
  • софия
Как ме е яд, че не съм взела. Дано пуснат пак. Гледам, имат ваучер за подстригване. Чудя се дали да не взема да заведа детето?

# 108
Момичета, препоръчайте ми маникюр с ваучер в София (за предпочитане в центъра), от който сте доволни.   bouquet

# 109
  • София
Влизам да се оплача от Фуджи фото филм или както там им беше името. Въпреки негативните мнения от темата поръчахме 2 фотокниги от там преди Коледа, защото преди това мъжът ми беше поръчвал пак с ваучер и не сме имали проблем. Та дадохме файловете и казаха, че ще се постараят да ги направят преди Нова година, но имали много работа. Както и да е, ние не сме бързали. Мина и замина Нова година, изчакахме още известно време и мъжът ми се обади. Казали му елате във фотото в петък, отива той, казват му не са готови, елате в понеделник. Отива в понеделник, казват му елате в петък и така няколко пъти. На него естествено му писна да се разкарва и им казва като са готови да му звъннат. Почваме да макаме, никой не се обажда. В края на януари мъжът ми се обади и им вдигна скандал, почнали да се извиняват и обещават да ги изпратят. Току що ми се обади мъжът ми, че са пристигнали, но изненада - фотокнигите са 2 еднакви, а трябваше да са различни. Трябваше да са от кръщенето на малкия за двете баби, като в едната книга са само снимки на моите родители, а в длугата съответно на свекърите. Те са направили само със снимки на свекърите. Мъжът ми м, станало кофти да се разправя повече, зщото те се оправдали със своя колежка, която много отсъствала и децата и били все болни. макар, че какво оправдание е това, само една колежка ли може да ги прави?  #2gunfire

# 110
  • софия
да ми препоръчате торта за детски рожден ден,от коя сте доволни-Лагуна,Орхидея имат оферти,мерси

# 111
Аз съм доволна от "Джорджо Джани"

# 112
да ми препоръчате торта за детски рожден ден,от коя сте доволни-Лагуна,Орхидея имат оферти,мерси

Орхидея. Вчера поръчах. На миналия рожден ден поръчвах две, сестра ми поръча две.. Многосъм доволна, все с ваучери ги поръчваме.

# 113
Орхидея 2 бр за миналата година и една (за сега) за тази.Април отново имам рожденичка и мисля отново да поръчам от тях

# 114
  • Sofia
Аз съм доволна от "Джорджо Джани"
И аз съм много доволна от тях!  Peace

# 115
 ooooh! Някой чувал ли е за бижутата на Ивелина Димитрова?

Не мога да намеря сайта й, а гледам, че пускат нейни ръчно правени бижута по сайтовете за колективно пазаруване и мисля да ги налазвам...

http://www.tupkanica.com/offers/RAChNO-IZRABOTENI-BIZhUTAUNIKATI … zENA-1800-LV.html

# 116
Как ме е яд, че не съм взела. Дано пуснат пак. Гледам, имат ваучер за подстригване. Чудя се дали да не взема да заведа детето?

Фризьорките също са добри, аз си промених прическата и правих кичури, но без ваучер също съм много доволна.

# 117
  • софия
А някой доволен от Лагуна има ли?При тях е с безплатна доставка,кутия и свещичка и като размер ги дават същите като на Орхидея.

# 118
  • София
Ние взехме за РД на малката. Не беше лоша тортата, пристигна навреме, всичко беше наред. Е, не е върха на сладоледа. Не може да се сравнява с миналогодишната от Папая, ама за 24 лева толкоз.

# 119
  • софия
Ние взехме за РД на малката. Не беше лоша тортата, пристигна навреме, всичко беше наред. Е, не е върха на сладоледа. Не може да се сравнява с миналогодишната от Папая, ама за 24 лева толкоз.
а дали си отговаря на размерите и теглото,че от Лагуна имаше оплаквания за това,мен това ме притеснява да не дойде някакво малко торте и да не стигне за всички в яслата

Общи условия

Активация на акаунт