Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 37

• 83 097
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София
При 5 лв за подстрижка, едва ли някой ще се занимава да пуска ваучери за 2,50  Rolling Eyes  Иначе и аз търсих скоро, но не намерих.
И къде струва 5 лв. подстригването? В бръснарницата в Долно Уйно може би?

# 361
Аз ходих дълго време на маникюр в Blush, маникюристката беше много добра, но заради политиката на салона се премести, съответно и аз не ходя вече там. За подстригване съм ходила веднъж при Цвети - ако още е там. Останах доволна, момичето много се постара, но си личеше, че няма опит.

# 362
Някой ползвал ли е нещо подобно? Дали си заслужава ?
http://grabnete.com/offers/Stegnata-figura-i-krasiva-kozha-s-Lip … vsyaka-zhena.html

# 363
Радост, браво, че си успяла да си изискаш обратно парите, и при теб ли става въпрос за същия сайт- "Наполовина" и как успя да ги пребориш?

# 364
  • в града на вечния купон
Радост, браво, че си успяла да си изискаш обратно парите, и при теб ли става въпрос за същия сайт- "Наполовина" и как успя да ги пребориш?
не си спомнням кой беше сайта,преди 2години беше.
Как подготвих си жалба до КЗП,имах и копие на бележка.
Много е важно до 7дни от услугата да си пуснеш жалбата.
Щом си писала до сайта-направи си копия и заедно с жалбата в КЗП.
Междувременно по телефона информирай и сайта.
Ти реално си платила на сайта и те трябва да ти върнат парите.
Предполагам си пазиш документ за плащане и копие на ваучера?
Ако имаш други въпроси,пиши ми на лични да не правим оф топик,въпреки че ще е полезно и за другите.

# 365
  • София
При 5 лв за подстрижка, едва ли някой ще се занимава да пуска ваучери за 2,50  Rolling Eyes  Иначе и аз търсих скоро, но не намерих.

Взе ми думите от устата. Grinning

# 366
Момичета, виждали ли сте добра оферта за подстригване?
Мнения за салон Blush Beauty?

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=17665  ВИЖТЕ ТАЗИ ОФЕРТА

# 367
  • Варна

По мое наблюдение в 50% от фризьорските салони във Варна. Аз повече от 5 лв не съм давала само за подстрижка  Wink

Някой ходил ли е в Мидената къща на плажната алея? Гледам за 4 дни 2027 изкупени ваучера... Преди малко се обадих да резервирам, за една седмица напред няма никакви места.  Shocked А колкото пъти съм минавала от там, все е било почти празно.

# 368
Didi168, конкретно в тази тема се обсъждат сделките в София. За Варна, мисля, има отделна тема.

(може би не е зле да се впише и София в заглавието)

# 369
  • софия
Didi168, конкретно в тази тема се обсъждат сделките в София. За Варна, мисля, има отделна тема.

Обсъждат се всякакви оферти. Не само за София. Отделно за някои градове има теми.

# 370
  • София
Отзиви за салона и по скоро за маникюристката
http://www.deals.bg/Gelish-manikyur--dekoratsii-ILI-manikyur-s-g … m_campaign=173#ta

# 371
  • Варна

Shocked Амии извинявам се, но да, няма как да знам, ако не го пише в заглавието или в първия пост.  Whistling

# 372
  • София
През февруари ходих там на обикновен маникюр. Момичето работеше бързо и старателно.
Дъщерята после хареса как са оформени и боядисани ноктите. А тя почти винаги  е имала забележки към мои маникюри с ваучер.

# 373
Е, аз се извинявам, очевидно аз съм била в грешка, мислейки, че само оферти за София се обсъждат.

В първия пост има линк към тема за офертите във Варна

# 374
  • Варна
Тъй де, разбирам ви, повечето хора си мислят, че България е само София, всичко друго е някаква черна дупка.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт