Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 37

• 83 006
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • UK
Момичета, търся си спа почивка, но с ваучер от тези, при които плащаш (примерно) 5 лв за ваучера, останалата сума на място. Нямам никакъв спомен в кои сайтове съм срещала подобни оферти. Може ли да ми помогнете?  

# 646
  • София
Едно време като пуснаха ваучерите ми бяха голяма краста.  Mr. Green Я, да почерпя идеи от вас.  Hug

# 647
Възползвах се от офертата на медицински център "Биви":
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2098
Препоръчвам!
Здравей!
Всички прегледи посочени в офертата ли направиха?

# 648
В категория здраве има за ехограф тук - http://superoferti.bg/sofia/health

# 649
  • София
Възползвах се от офертата на медицински център "Биви":
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=2098
Препоръчвам!
Здравей!
Всички прегледи посочени в офертата ли направиха?

Да  Peace

# 650
Благодаря, Малката Ида  Hug

# 651
  • София
здравейте,

търся отзиви за салон за красота "Коса и грим". Няма почти никакви мнения в старите теми и в нет-а изобщо, което леко ме притеснява.  Rolling Eyes

# 652
  • Sofia
Доволна съм от малката, детска торта от Sкyline:
http://rio.bg/oferta/YO6y/nezabravim-rozhden-den-s-detska-figura … dkarnitsi-skyline
Трябваше ми спешно за малко, семейно събитие. Бяха точни, тортата е мъничка, но доста плътна, 8 човека си хапнахме нормално.

# 653
здравейте,

търся отзиви за салон за красота "Коса и грим". Няма почти никакви мнения в старите теми и в нет-а изобщо, което леко ме притеснява.  Rolling Eyes

Здравей, аз съм ходила там. Намерих я с ваучер,а и в последствие съм ходила,защото се оказа че цените са същите като ваучера. Гримира хубаво, за прическа и грим взима 20лв. Ходила съм да ме изправя с преса ,цената е 10лв,пресата е супер. Със сешоар също може да изправя.
Боядисвала ме е с моя боя,но не съм доволна. Голяма мацаница беше и борба. Но пък ми взе 10лв за всичко,като се има предвид че ме изправи със сешоара.Братовчедка ми ходи да я боядисва и не е доволна. Аз ходя при нея като имам нужда от изправяне нещо,грим, такива неща  Grinning Sunglasses Hug

# 654
  • София
здравейте,

Здравей, аз съм ходила там.
Скрит текст:
Намерих я с ваучер,а и в последствие съм ходила,защото се оказа че цените са същите като ваучера. Гримира хубаво, за прическа и грим взима 20лв. Ходила съм да ме изправя с преса ,цената е 10лв,пресата е супер. Със сешоар също може да изправя.
Боядисвала ме е с моя боя,но не съм доволна. Голяма мацаница беше и борба. Но пък ми взе 10лв за всичко,като се има предвид че ме изправи със сешоара.Братовчедка ми ходи да я боядисва и не е доволна. Аз ходя при нея като имам нужда от изправяне нещо,грим, такива неща  Grinning Sunglasses Hug

Много ти благодаря за информацията. Беше ми изключително полезна.   bouquet

# 655
здравейте,

Здравей, аз съм ходила там.
Скрит текст:
Намерих я с ваучер,а и в последствие съм ходила,защото се оказа че цените са същите като ваучера. Гримира хубаво, за прическа и грим взима 20лв. Ходила съм да ме изправя с преса ,цената е 10лв,пресата е супер. Със сешоар също може да изправя.

Много ти благодаря за информацията. Беше ми изключително полезна.   bouquet

Е моля  Wink Sunglasses Grinning

# 656
Аз определено съм фен на тези сайтове, защото всеки ден разглеждам промоционалните офертички. Получавам бюлетина на сайта http://www.izgodni.bg/ и си разглеждам с какво ли мога да се поглезя Simple Smile
Днес искам да споделя за една оферта за суши. По принцип на нормална цена предпочитам най-много да ям суши в Happy, защото там най-много ми харесва, ноо...
Благодарение на сайтовете за колективно пазаруване обаче доста често опитваме и нови места за суши. Останах много доволна от Cafe del mar, днес бяхме там. Може да се ходи там от време на време. Градинката също е хубавичка и само за кафенце става.

# 657
# 658
  • София

Ресторант Балито пуска ваучери от "зората" на колективното пазаруване. Мястото е приятно, без да е претенциозно, има хубаво дворче, персоналът е любезен, храната е хубава, макар и незапомняща се. Обаче порцийките са малки.  Wink Ако отидете без особени очаквания, ще останете доволни. По едно време с приятелка само там ходехме. Имаше разни оферти за 6-7 лева - 2 порции ядене с напитки. Ами на кафе да седнем, повече пари ще оставим. А тук все пак си хапвахме.  Laughing Отивахме по никое време следобед и цялото дворче беше само за нас.  Grinning  Иначе риба не сме яли. Обикновено офертите бяха за някакъв вид скара с домашни картофки, пици или пасти. Но определено мъжът ми остава гладен след техните оферти.  Laughing

Все пак да уточня, че в последно време не съм ходила. Може и да има 2 години.

# 659
Някой това лято да е пътувал с Карина Тур до Керамоти или друга еднодневна в Гърция?
Колебая се дали да взема ваучер за 1 ден плаж там.
Всяко мнение ще е от полза, благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт