Боя за коса - Вlond 35 - Клуб на блондинките

• 153 350
  • 773
  •   1
Отговори
# 735

Същия цвят като на снимката ли става? .Лонда като качество ги харесвам , но съм имала големи разлики от каталога до полученото . Този цвят пепеляв ли е ? Също за мен поне 2 опаковки ще трябват, така че не смятам ,че е по-евтино .
При мен е малко по-тъмен, но доста близък до този от снимката. Е 2 опаковки са 10-12 лв, как да не е евтино?  newsm78 На мен в салон само 15 лв ми взимат за работата и отделно боята, която винаги е над 10 лв. Сега се боядисвам вкъщи, пък дори повече ми харесва цвета, отколкото са я докарвали в салон. Цветът не е пепелен, неутрален е, но не става рижав или жълт, както се получава с някои др. бои. Ако искаш по-светъл и пепелен цвят, насочи се към 28 или 89 цвят. Аз исках точно такъв - неутрален и естествен.

П.С. не слагайте номер 87 - nordic blonde, че идва към кафяво. Е тая не слагайте:
Скрит текст:
За мен това е кафяв цвят. Имах неблагоразумието да смеся веднъж, добре че все пак смесих, а не боядисах изцяло.

Не е кафяво ако става сиво , по скоро графит. По назад в темата се коментираш , че се търси такъв ефект, стига да става.

wdv Лонда като я сравнявам с шварцкоф например е в пъти по-добра и доста други този клас. С професионални съм се правила с една италианска фито , не съм впечатлена и доста време с друга , но и там променяха каталога и не мога да си улуча цвета , а няма сваляне при грешка . Лично за това предпочитам по-евтини и не толкова силни .

п.п.Една професионална боя 100мл. стига за 4 пъти боядисване на корен , така че не излизат по скъпо коя да е друга ,дори по-евтини .

# 736
Професионално качество на ниска цена.
Минала е покрай професионалното качество... ама много отдалече Laughing
Лонда е една от най-скапаните бои (да не кажа най-скапаната) на пазара. Лично мнение. Peace
Моето е напълно противоположно, а не е като да не съм пробвала професионални. Най-хвалените бои за мен са най-смотани /само Кюн ми хареса от професионалните/, но всеки си има мнение. Аз съжалявам, че не съм я пробвала по-рано (Лондата). Почти всички професионални и непрофесионални са минали през косата ми и след 10+ години боядисване най-накрая намерих моята боя. Единствено съжалявам, както вече писах, че не съм се осмелила да я пробвам по-рано.

П.П. При мен професионалните си вървяха същото количество като непрофесионалните, не са ми излизали по-евтини, а напротив.

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 16:40 от EXIT_HUMANITY

# 737
Професионално качество на ниска цена.
Минала е покрай професионалното качество... ама много отдалече Laughing
Лонда е една от най-скапаните бои (да не кажа най-скапаната) на пазара. Лично мнение. Peace
Моето е напълно противоположно, а не е като да не съм пробвала професионални. Най-хвалените бои за мен са най-смотани /само Кюн ми хареса от професионалните/, но всеки си има мнение. Аз съжалявам, че не съм я пробвала по-рано (Лондата). Почти всички професионални и непрофесионални са минали през косата ми и след 10+ години боядисване най-накрая намерих моята боя. Единствено съжалявам, както вече писах, че не съм се осмелила да я пробвам по-рано.

С кой номер се правиш . 9.1 и 9.2 ми харесаха , ако става като на каталога ме спечели . И колко струва , а и колко мл. е една боя . Фито ли е , добре ли покрива и тн.  Hug

# 738
Не разбрах мен ли питаш или някой друг?!  newsm78 Моята Лонда не е професионална и няма каталози, аз поне не знам да има. Реших да я пробвам, след като ми хареса как стои същия номер на една приятелка, но имах неблагоразумието да смеся с по-тъмния цвят (87) първоначално, но дори и тогава не беше лош ефекта. Повече, обаче, ми харесва само номер 17. Сложила съм и снимка на предната страница на самата боя - обикновена непрофесионална, продава се по магазините на цена 5-5,80 лв опаковката. Знам, че който иска по-сивкаво, може да се направи с 28 или 89 номер- също стават хубави, но не съм пробвала лично. Добре покрива, не е фито. Една боя заедно с окислителя е 100 мл.
 Ако не се отнася към мен поста, извинявам се.

Скрит текст:

# 739
EXIT_HUMANITY , не wdv питах за професиналната, но благодаря за отговора , аз Лонда ги харесвам Аз нямам вярна на каталозите, че едно е показано друго става , но и с всяка коса е различно . С майка се правим с една и съща боя , нейната защото е доста бяла става като по каталог , моята нищо общо .

# 740
Една професионална боя 100мл. стига за 4 пъти боядисване на корен , така че не излизат по скъпо коя да е друга ,дори по-евтини .
Е как го правиш тоя номер.... Thinking 100мл за 4 боядисвания са по 25мл боя... разредена 1:1 или дори 1:2... това ca 50 или 75мл смес... абсурд да ми стигне за корените... може би ако имам 5 косъма... Whistling

Колкото до Лонда, към професионалната нямам забележки, но супермаркетската Stop Като се започне от номерацията, като се мине през "наименованията", огромната разлика между кутии и каталог, та чак до резултатите...

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 18:50 от Анонимен

# 741
Една професионална боя 100мл. стига за 4 пъти боядисване на корен , така че не излизат по скъпо коя да е друга ,дори по-евтини .
Е как го правиш тоя номер.... Thinking 100мл за 4 боядисвания са по 25мл боя... разредена 1:1 или дори 1:2... това 50 или 75мл смес... абсурд да ми стигне за корените... може би ако имам 5 косъма... Whistling

Колкото до Лонда, към професионалната нямам забележки, но супермаркетската Stop Като се започне от номерацията, като се мине през "наименованията", огромната разлика между кутии и каталог, та чак до резултатите...

100 ли е колко не знам , но тубата е голяма и само корен ако се маже стига . Дори самата туба е разграфена на 4  Wink Косата ми попива много боя.

п.п. надявам се постовете ти не са тип заяждане с мислене на хванала господ за шушляка ,че имам алергия към такива хора. Питам за тази твоята прехвалена боя , защо не ми отговори  Crossing Arms ?

# 742
п.п. надявам се постовете ти не са тип заяждане с мислене на хванала господ за шушляка ,че имам алергия към такива хора. Питам за тази твоята прехвалена боя , защо не ми отговори  Crossing Arms ?
Не, не са заяждане и не знам, а и не ме интересува към какво имаш алергия!

Също така не знам коя е "тази твоята прехвалена боя"... Къде видя да хваля боя, че да ми задаваш каквито и да било въпроси?

# 743
Професионалната на Лонда е много хубава, но тази, която продават по супермаркетите изобщо не ми харесва  Crossing Arms
Цветът не става като на каталога, има голяма разлика, не е трайна ...

Последно се боядисах с Индола 1000.32, много съм доволна от резултата и в неделя ще повторя  Peace
Няма жълти оттенъци, няма и сивеещи  Heart Eyes

# 744
Последно се боядисах с Индола 1000.32, много съм доволна от резултата и в неделя ще повторя  Peace
Няма жълти оттенъци, няма и сивеещи  Heart Eyes
С 12% ли? Каква ти е основата? Ако имаш снимка, може ли да ни покажеш? Peace

# 745
Не, с 9%.
Честно казано не знам каква ми е основата  Rolling Eyes
Корените ми не са светли, но не са и чак от най-тъмните.
Снимка предпочитам да не качвам  Peace
Цветът е интересен, в началото стана бежово русо, леко розовеещо. После се отми и стана хубав светло рус цвят, без да жълтее, както винаги ми се случваше с Макадамия
На мен по принцип Индола ми понася много добре и съм доволна от нея, въпреки че за някои е много силна

# 746
Аз не харесвам непрофесионалните бои
При непрофесионалните бои изборът на цветове е доста ограничен, номерацията е доста странна и аз не желая да си избирам цвят по картинка. Оксидантът също не е ясно какъв е.  Rolling Eyes
Аз се боядисвам с професионална боя, а майка ми с непрофесионална и определено има разлика в резултатите - при мен става значително по-добре. Simple Smile

# 747
Само веднъж съм ползвала Индола (1000.1). Останах доволна откъм изсветляване, но откъм неутрализиране ми беше слаба (аз по принцип си имам доста естествена топлина в косата). Може би е трябвало да взема 1000.11, по-добре да е станало. Спомням си, че след нея косата ми беше много бляскава (не знам дали е от боята).

Аз не харесвам непрофесионалните бои
По принцип и аз Peace като Лонда ми е най на дъното Peace

# 748
Няколко години се боядисвах с Индола 1000.1.
Харесваше ми резултатът, но може би една идея по-бързо ми падаше цветът и ми избиваше жълто  newsm78

# 749
По принцип и аз Peace като Лонда ми е най на дъното Peace
При мен на дъното е Schwarzkopf  Sick Laughing

Общи условия

Активация на акаунт