Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
хич не се навивайте да видите какво е правил К през нощта  Grinning
и аз като Катя смятам, че има някаква вероятност да не се изясни и в тази серия...
ако приемем, че целувката ще е в края на епизода, както свършва втория фрагман, единия от вариантите е да оставят Фериде в крайна сметка  да му повярва и без да разбере какво се е случило

Фахрие нещо има проблеми с концентрацията извън сета....

Ти сега недей да си лошия пророк  Laughing Laughing Laughing Laughing
Втора седмица да гадаем бил ли е или не ще ни дойде множко. Наистина Савджи и сие ще се изгаврят с нас  Laughing Laughing Laughing

Как няма да е разконцентрирана, като героинята и ще трябва да приема всичко на юнашко доверие  Joy Joy Joy

# 661

такава си ни е тя, Чучулигата  Grinning  - юнак и половина!

аз не за друго, ами да няма после силно разочарование и да добавим нови симптоми към диагнозата....
 Wink

# 662
НАГ Hug  bouquet  bouquet

Е......Диди Wink не ни мислиш доброто  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes-как ще се стяга, къде ще ходи още??

Аз вече си имам сценарии за следващите серии-

Фериде му се извинява и прощава всичко ,най- вече за нощта с Нериман Wink
Взема си поука  , и се държи далеч по-мило с Кямран.
Целува го ,щастливи са !
Взела е всички изпити и участва с удоволствие  в подготовката на сватбата......

В навечерието  обаче получава  писмо или среща с някого  от където разбира ,че все пак Кямран и е изневерил.

Кямран няма повече кредит на доверие .... и заминава!

Спомням си /не съвсем точно ,но по смисъл/,че Нериман се закани да отмъсти на Кямран  когато му е най- хубаво и е щастлив с Фериде !
И Кобрата успява!

# 663
Добър ден!  Hug
Бог да пази Фахрие.  Praynig  Praynig  Praynig Натоварването и идва в повече - чете за изпити и снима. И ако снимките вече са в покрайнините на Истанбул, повече ще пътува и умората ще си каже думата.

Ако в този епизод не получим отговор къде е бил Кямран въпросната нощ, може и никога да не узнаем. Допуска груби грешки екипът понякога - последния епизод на мен ми е много нереалистичен по отношение на времето - сутринта тръгнаха Мюджан и Кямран за пансиона, па стигнаха след изпита/тите на Фериде, демек по обяд, после двамата се размотаваха цял след обяд по горите и по тъмна доба бяха в къщичката.  #Crazy
Кой и кога ли е носил роклята на ането на Фериде при шивачката?  newsm78

Скрит текст:
Отвратителен е форума. И за регистрирани, и за гости.  ooooh! Така ми натоварва зрението, че чак главоболие ще получа.
Хубав ден и хубав епизод довечера!  Hug

# 664
# 665

Себи, ако веднага след Нова година са снимали най-тежките сцени на Бу, както писаха, вече би трябвало и дотам да са стигнали... не знам с какво закъснение пускат актуалните снимки от сета

а на вас мога да ви мисля само доброто, партньори по "заболяване"  Heart Eyes Wink
ние си знаем какво ни е от вторник до вторник ....

а, да, пак онази къща със сирачетата се появява. значи ще има нещо там....
а на мониторите се вижда и Кямран, какво ли е търсил в къщата?

# 666
  • Враца
Знаете ли какво ми дойде наум.  Thinking Thinking
Нали Селим помоли Неджмие да му помогне и да се погрижи за сираците на Левент с парите от продажбата на стоката му. Дали по някакъв начин няма да обвържат,  като начало, Фериде с грижата за тези сираци (като тяхна учителка), щом ни навират толкова тази къща в очите (да я ремонтират и направят годна за дом за сираците)? newsm78 newsm78
И това да е причината и Селим да обикаля около пансиона с букета (нали го имаше на снимки от фенка) - да иска сдобряване и помощ?  Thinking
Ще ми се, ама надали ще е така   ooooh!

А тук Кямран дали няма да научи от съученичките на Фериде за набързо взетите изпити заради него и женитбата или за терора на който е подложена от Валез  Thinking Thinking
Или и за двете  Thinking

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 12:28 от mama_an_ji

# 667

Да....  довечера ще ни светне доста.

Мами много е вероятно  след припадъка на Фериде  ,Кямран да иска да разбере подробности  довели до това  и състояние.

Диди не му е било леко на Бу ,веднага  след почивката с Чапа. Май го е разконцентрирала newsm78

Я , колко е готин и напорист преди Нова година  Rolling Eyes Дори ръцете си държи в джобовете да не останат без контрол Joy Joy Joy

# 668
  • Враца

А това е в "съборетината"

# 669
Ха.... newsm78 , а този кой  е?

Да не бе да се грижи Фахрие  да е  добре подготвена и представила се на реалните изпити?

Е , не е памук ,кафе е да ги държи бодри Laughing

Най - вероятно това да е причината за   разсейването и  newsm78

# 670

Да, Мами, много вероятно е  това да е жената, при която отива Фериде първоначално....
или е от кухнята в конака, не го разпознавам така ....

Себи, по моето скромно (и с гооолеми усилия да е безпристрастно  Wink) мнение, Бу си изигра добре сцените в последния епизод. Колкото и да е неотразим, когато е напорист в ухажванията и погледите си (виждам, че всички май искате да го гледате такъв  newsm53), сега обстоятелствата предполагаха да е по-сдържан, напрегнат, загубил донякъде вяра в бъдещето си с Фериде. Общо взето тя е виновна да изчезне този плам  и страстта в очите. Преди беше окрилен, преследваше я, радваше се на споделената любов, сега, след като видя, че тя за всичко се дърпа и даже, че това се забелязва и от околните ( Бесиме  Shocked), нормално е да му се смота и настроението и огъня в очите...
Така, че съвсем си е в роля, Чапа няма да успее да го разконцентрира, железен е  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 13:26 от didibu

# 671
Ето и в БГ блузката на Бу, за момичета

Не знам как да редактирам снимката... Embarassed

# 672

не можах да се сетя защо са им маските....

Терзи, какво искаш да редактираш?

хах и пак старата визия : )

# 673
# 674

Бурак Йозчивит по следите на Клиър-дамата

Известният актьор Бурак Йозчивит е запленен от красотата
на Клиър-дамата.
В рекламата на продукта Клиър,Ебру Шам приковава погледите на Бурак и на зрителите.
През изминалата година Бурак Йозчивит беше лице на марката Клиър и
за да участва в рекламата на дамската серия на Клиър от растителен синтез,
той отново застана пред камерата.
В рекламния клип,партньорка на известния актьор е Ебру Шам,Мис Турция 2009.

Във въпросния клип можем да видим,как един уверена в себе си дама,
ползваща марката Клиър,се качва в колата си и мъжът,който я вижда
е прикован от красотата й и след това по една случайност двамата се озовават
в един асансьор и по тази  героят на Йозчивит остава с чуството,
че е голям късметлия.
Изненадата в края на клипа е изненада и за зрителите.

Два дни по време на снимките, в студиата на Орион  и Султан Ахмет,
Бурак Йозчивит пестеше енергията си,но със симпатичното си поведение
той мотивира и екипа."

Поздрави,

Общи условия

Активация на акаунт