Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 389
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
НагНаг, погледни, когато можеш Hug Praynig

Fahriye Evcen ‏@EvcenF 2m

Son 1 haftadir turlu buyuk kazalar teğet geciyor. Ve simdi yine.. Dualarinizi benden esirgemeyin. Allah! hepinizden razi olsun. 🙏

Details

Надявам да не е нещо сериозно, не я дадоха по новините, надявам се всичко да е наред Praynig

До среднощ ли снимат? Не спят ли тези хора? Praynig

Влюбена е   Naughty

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 00:45 от lilitoKoleva

# 646
Добро утро. Hug Hug Hug

Лили,   Hug За някаква злополука става въпрос отново и се моли Бог да я пощади, ако чичи не ме подвежда, ама Нагнаг ще е най-точна. Peace Щом е писала, значи всичко е наред с нея. Praynig

Хубав ден.    bouquet

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 08:19 от ·٠•Snejka•٠·

# 647
Добро утро и много прегръдки в деня на прегръдката ви желая! Hug Hug Hug

Снежи, мерси Hug  bouquet  bouquet  bouquet

И аз мисля, че е добре, но трябва повече да внимава,че явно или е много изморена, или много влюбена... bowuu

# 648
  • Враца
Добро утро, чучулиги!  Hug Hug
Доживяхме и този вторник  Laughing Laughing Laughing

Снежи,  Hug  благодаря за кафенцето!

Ох ,....горкият Бу  Laughing Как издържа на тез милувки просто не ми се мисли smile3522

Себи, няма друг избор - трябва да издържи. Една част от него сигурно непрекъснато си повтаря - "не сме сами" "виж, колко хора са около нас"  Joy Joy Joy

# 649

Son 1 haftadir turlu buyuk kazalar teğet geciyor. Ve simdi yine.. Dualarinizi benden esirgemeyin. Allah! hepinizden razi olsun. 🙏

Details

За последнюю неделю было много неприятных просшествии. И вот снова... не щадите своих молитв для меня. Пусть Аллах будет доволен всеми вами!

превода на руски, на това което е написала...

# 650
За добро настроение...

# 651
 HugДобро утро милички Hug

Доживях Laughing newsm44 вторник е  и Снежето Heart Eyes ,празнично кафе поднесла  bouquet

Имах нужда , защото сега се излюпвам след приспивателното снощи  .
Трябваше  да се наспя,че да виждам и супер детайлите довечера Laughing Wink

Лили , дали Фахрие не се е катерила пак на дървото с молба майка и да и подскаже как да постъпи в тази ситуация Rolling Eyes ие тупнала от там?

Мами сега пък ме накара да мисля Wink Laughing- как се получава когато в реала се обичат двама актьори при контакти  извън прожекторите  newsm78 newsm78 newsm78

Сигурни ли са дали не са още в роля newsm78
О.... я стига съм ги мислила Naughty Те си знаят!

# 652
Тери Laughing още една причина да посетим Истамбул  hahaha hahaha hahaha

Да купим буркан  -два  за мъжете си !

# 653

Отново Фунда е хванала най- хубавото -два прекрасни профила и  погледа на Кямран Laughing

Приятен ден и дано по-бързо мине  ,че лошо ни се пише на тези които не вярваме на Кямран , а той се окаже света вода ненапита Hug Hug Hug

# 654
  • Враца

Мами сега пък ме накара да мисля Wink Laughing- как се получава когато в реала се обичат двама актьори при контакти  извън прожекторите  newsm78 newsm78 newsm78

Сигурни ли са дали не са още в роля newsm78

Аз пък си мисля за друго. (което всъщност е подобно на твоето)
Ето сега Бурак, или Фахрие - няма значение - дали докато снимат този сериал пренасят и след снимки част от образите и характерите на героите си в къщи. Дали близките им забелязват някаква промяна в тях, дали успяват след снимките, вечер да излязат напълно от образ и отново да са си те? newsm78
Или през цялото време на снимане на сериала, в реала, в тях остава частичка от характера на героя, който показват. Ако е игрален филм,  снима се, напр 2-3 месеца, излизаш от образа - стават по-бързо нещата. Но за сериалите - две години, най-малко, живееш с този образ - имам чувството, че дори накрая започваш да мислиш и в реала като съответния герой.  Laughing
Може би е голямо натоварване за тях.  newsm78 newsm78

Приятен ден и дано по-бързо мине  ,че лошо ни се пише на тези които не вярваме на Кямран , а той се окаже света вода ненапита Hug Hug Hug

Доказателствата за това ще трябва да са неопровержими  Naughty   Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 10:45 от mama_an_ji

# 655

Със сигурност  е огромно натоварване  за добрите актьори -

Сам Бурак сподели в интервю ,че много  концентрация  му е нужна за влизане и излизане от ролята.

Справят се блестящо и двамата.

# 656

Details

"За последнюю неделю было много неприятных просшествии. И вот снова... не щадите своих молитв для меня. Пусть Аллах будет доволен всеми вами!

превода на руски, на това което е написала...

Добро утро на всички!

"През последната седмица се разминаваме с големи инциденти.
И сега отново..
Не спирайте да се молите за мен.
Нека Бог да благослови всички ни!"

Успешен ден!

# 657
NAGNAG Hug Добре, че си ти Hug newsm51

Пак в едни филми влязох, не разбрах, че се е разминала с инцидентите ooooh!

Тогава ще се моля да си отваря очите повече и по-малко да мисли, за каквото си мисли Praynig Grinning Grinning Grinning
(дано да е за Бурак)

# 658
  • Враца
Сам Бурак сподели в интервю ,че много  концентрация  му е нужна за влизане и излизане от ролята.
Справят се блестящо и двамата.
Скрит текст:

За влизането в роля всички сме убедени, че се справят блестящо, но за излизането не съм много сигурна дали е на 100%.  Laughing Laughing Laughing

# 659
Добър ден вторник!

хич не се навивайте да видите какво е правил К през нощта  Grinning
и аз като Катя смятам, че има някаква вероятност да не се изясни и в тази серия...

ако приемем, че целувката ще е в края на епизода, както свършва втория фрагман, единия от вариантите е да оставят Фериде в крайна сметка  да му повярва и без да разбере какво се е случило

Фахрие нещо има проблеми с концентрацията извън сета.... Дали не снимат вече заминаването...

регистрираните с новата визия на сайта ли оставаме от днес? Tired

Общи условия

Активация на акаунт