Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 400
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  Laughing Laughing Днес пак е имало снимка с одеяла. И от таз трънка заек няма да излезе! Joy Joy Joy

А, тук Бурак е с одеялото на Фахрие от предната снимка Joy Joy Joy Joy Менкат си ги Joy Joy

ooooh! ooooh! ooooh! За тая снимка рускините пишат, че Чапа я правила

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 21:09 от lilitoKoleva

# 631
Уси , благодаря!

Лили нека си ги менкат   и не само да се покриват , а и да се завиват под тях .Така ще обменят позитивната си енергия Hug

Руските ни приятелки явно са си  кукувици . Shocked С Фахрие не бива да се шегуват даже и за сметка на Чапа по този начин.

Аз съм най - добре - забравила съм съдържанието на  книгата и така очакванията ми са свързани само с това което става в момента в сериала .

Това ,че мърморя понякога  е защото ми се иска да гледам само любов без недоразумения  и да спя спокойно Laughing Laughing Laughing

# 632

Това е клип с прекрасните моменти на любовта им но от арабски момичета.

# 633
Себи, имам пресантиман, че сценарситите ще ни оставят без отговор на основния въпрос и в 16-ти епизод . Я след 5 години.... Thinking

# 634

Много сладки! Мари и Мишел, като че ли най-хубави newsm78

Себи, имам пресантиман, че сценарситите ще ни иставят без отговор и 16-ти епизод на основния въпрос. Я след 5 години.... Thinking
Joy Joy Joy Joy

# 635

Ами Кате ,ако не ни светнат по въпроса за тези часове на Кямран ,значи куца сценария  и не са го обмислили.
Хвърлят зрителите в чуденки и ни захвърлят  някъде си..... Mr. Green

Не ми се ще да стане така.

Лили и за мен Мишел е най- хубава.

# 636
# 637

Фахрие с журналист
Скрит текст:

# 638

Бу и в кадър и през почивката ,когато бели ябълка за Фахрие е много сладък .

Харесвам го това момче !  И много ме вълнува и професионалния и личния му  живот , но до толкова доколкото да е щастлив.

# 639

Харесвам го това момче !  И много ме вълнува и професионалния и личния му  живот , но до толкова доколкото да е щастлив.

Дали за нея я бели ябълката? newsm78

# 640

Харесвам го това момче !  И много ме вълнува и професионалния и личния му  живот , но до толкова доколкото да е щастлив.

Дали за нея я бели ябълката? newsm78

Joy Joy Joy Мислиш, че я дразни ли?  hahaha hahaha hahaha Сам ли ще си я яде? Joy Joy
Терзи, много хубави снимки  bouquet

Себи, след утре вечер Бурак ще е още по-пленителен. Нека първо да докаже невинността си и  Heart Eyes Joy Joy

За честен, не е, това се разбра, но поне да е верен  Rolling Eyes Hug

# 641
Момичета, мисля си сега, че когато Фериде хукне из Анадола, отново ще има общи снимки между двамата - спомените. Та няма да ни е съвсем скучно, сигурно ще има интересни моменти.

Само да не се наложи да чакаме още 30серии - спал ли е Кямран с Нериман или не е ooooh!

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 23:49 от lilitoKoleva

# 642

Тери ,мисля си ,че Бу е кавалер по душа и  ябълката е за Фахрие Laughing

Лили и аз на това се надявам ,че докато сме в Анадола Wink ще има да си спомняме  пубертета и на двамата. Laughing Laughing Laughing

Ох ,....горкият Бу  Laughing Как издържа на тез милувки просто не ми се мисли smile3522

smile3524

Лека нощ , че утре серия ни чака Laughing

smile3524

# 643
Себи, лека нощ  Hug

http://vk.com/video_ext.php?oid=194510063&id=167281720&hash=46b3ec05ae1625b3

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 23:57 от lilitoKoleva

# 644

Общи условия

Активация на акаунт