Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 402
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Кате, това писмо, което прочита в навечерието на сватбата си в книгата, написано с неговия почерк до това Жълто цвете, за мен изобщо не е недоразумение. Ами си е живо доказателство.  Laughing Laughing Laughing
Точно.  Peace
Фериде няма да тръгне да бяга заради едно съмнение само. Момичето ясно си каза, че единствено  Кямран е искала винаги да присъства в живота и. Дали защото не е имала друг избор - братовчедът се е постарал да изгони всички кандидати или го е обичала от малка като близка и сродна душа, не знам. И въпреки че понякога се бунтува срещу незачитането и, тя почти винаги отстъпва. Само, за да бъде с него. Та сега ще трябва да се случи наистина нещо непростимо, няма да е каприз или инат.
Може би още утре ще стане ясно какъв ще е греха на Кямран.

Цитат
писмото в книгата си е доказателство, но за филма казаха, че ще бъде недоразумение. Така че, споко, К. не е направил нищо, което не би трябвало
Диди, хич не ми се ще Фериде да я покажат неразумна. И тя да е виновна за раздялата им.  ooooh!

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 18:57 от Snake777

# 616
В книгата Фериде е неразумна и с поведението си става причина за радялата им. След годежа тя избягваше Кямран, не разговаряше с него, и го подтикна да замине за чужбина. И нищо чудно, че за 4 години в чужбина, Кямран е създал връзка с друга жена.

Но Фериде от сериала е много уравновесена и със зряло поведение.

# 617

Фахрие беше казала в интервюто, че Фериде е импулсивна и взима бързо решения, без да ги обмисля. Това била основната разлика между двете им, ако се сравнява с нея ....

Вероятно и двамата ще сбъркат в нещо, било в преценка или друго, отделно сигурно ще има скалъпена история, и така ще се стигне до раздялата... Поне, ако се вярва на това, което са казали на журналистите....

# 618
Здравейте чучулиги!

Аз се замислих върху друго - ами,ако двете змии са му показали роклите на Фериде
и са го светнали,че Селим им ги е дал?
Ще е жалко да им повярва,след всичко преживяно.

# 619
Здравейте чучулиги!

Аз се замислих върху друго - ами,ако двете змии са му показали роклите на Фериде
Ако са ги показали оная нощ струва ми се че реакцията на Кямран на другия ден би била друга  - нямаше да се съгласи на годеж на следващия ден. Очаквам тези рокли да бъдат използвани като последен коз от Нериман. Но как ще го примамят отново?  newsm78

# 620
  • Враца
Здравейте чучулиги!

Ако са ги показали оная нощ струва ми се че реакцията на Кямран на другия ден би била друга  - нямаше да се съгласи на годеж на следващия ден. Очаквам тези рокли да бъдат използвани като последен коз от Нериман. Но как ще го примамят отново?  newsm78

Тези рокли, ако не са намерени в къщата на женения мъж - Селим, според мен не могат да ги използват за коз срещу Фериде. Докато са при двете пирани, роклите нямат никаква стойност за мен - те могат да си разказват за тях каквото си искат.  Laughing Laughing

И на мен хич не ми се иска да изкарат Фериде  виновна за раздялата. Съвсем ще изопачат историята за Чучулигата - все пак основните моменти ги спазват досега, а това е един от тях - дори най-важният.

# 621
 Hug Добър вечер, дами!

Идвам с една жълтина Joy ( и се връщам да ви чета)

Burak Özçivit ‏@ozcivit_burak 1h

Nejat islere acil sifalar diliyoruz.Dualarimiz onunla...

newsm78 Мач ли гледа?

Скрит текст:

# 622
  • Враца
Hug Добър вечер, дами!

newsm78 Мач ли гледа?

Скрит текст:

Лили, чичко Гугъл ми го преведе така:
"Нашата незабавна изцеление сме да работим с Неджат diliyoruz.dua"

Да не лекува болното гърло на Чапа  Joy Joy Joy

# 623
Hug Добър вечер, дами!

newsm78 Мач ли гледа?

Скрит текст:

Лили, чичко Гугъл ми го преведе така:
"Нашата незабавна изцеление сме да работим с Неджат diliyoruz.dua"

Да не лекува болното гърло на Чапа  Joy Joy Joy

ooooh! Саморедактирам се, не било смешно Crossing Arms Snake, мерси Hug

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 20:47 от lilitoKoleva

# 624
Момичета, Нежат Ишлер е актьор, който в момента е в болница в тежко състояние. Гъгъл ми го превежда така

Nejat islere acil sifalar diliyoruz.
Dualarimiz onunla.

Неджат спешна изцеление те желаят да работят.
Нашите молитви към Него.

В тази тема има инфо за актьора Нежат
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755372.330

# 625
  • Враца
Момичета, Нежат Ишлер е актьор, който в момента е в болница в тежко състояние. Гъгъл ми го превежда така

Nejat islere acil sifalar diliyoruz.
Dualarimiz onunla.

Неджат спешна изцеление те желаят да работят.
Нашите молитви към Него.

В тази тема има инфо за актьора Нежат
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755372.330

Sad  Извинявам се за  моята несполучлива шега  Sad

Прочетох за него. Дано се оправи  Praynig

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 20:43 от mama_an_ji

# 626
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug

Малко сме тези които НЕ му вярваме на Кямран , но малко остана - има няма 26 часа Laughing

Според мен  недоразумението ще е  писмо в което и съобщават ,че Нериман е бременна.
Това е и писмо и недоразумение.

Тогава Кямран няма да е виновен , а Фериде няма да е разбрала истината преди да замине за Анадола.

Уси извини невежеството ми , но кой  беше Нежат? Cry Cry Cry

# 627
 Чучулигата ми е в ума на мен и си мисля, че всички все за Чучулигата мислят.  ooooh!Хората какви проблеми имат ние за една изневяра сме се хванали. ooooh!

Дано да не е изневерил на Фериде Кямран, и мисля,че не е Peace

Дано утре разберем, бил ли е с Нериман или не е  Thinking

# 628

Уси извини невежеството ми , но кой  беше Нежат? Cry Cry Cry

Себи, аз съм го гледала в сериала  "Готова на всичко". Отвори темата, дадох линк и ще му видиш снимката там.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт