Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 487
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Пънче,
Скрит текст:
Аз винаги като разбера за изоставени дечица безумно се ядосвам  newsm61- много преди да реша, че искам бебе и да разбера, че имаме проблем. После си казвам - има хора, които така или иначе не могат да имат, това е техният шанс... за съжаление не за всички дечица има родители  Sad

# 31
  • В сърцето на любимия човек
Ани - важното е, че знаеш пред какво си изправена и има решение на проблема. Сега знаеш и причината за другите ти здравословни проблеми. Учудвам се единствено, че майка ти и баба ти не са ти казали за базедовата болест, защото заболяванията на щитовидната жлеза се унаследяват основно по майчина линия, може би те самите не са знаели, че се предава в поколението.
Относно тироксина - изобщо не се притеснявай - а както и Феичка ти е казала - половината тема го пием, просто Чернобил и начинът на живот си казват думата. В проблемното има жени с операция на жлезата, които са щастливи майки. Да не е приятно да чуеш подобни диагнози, но поне знаеш, че има изход и макар и с малко отлагане, ще си вкарала всичко в норма, за да гушкаш здраво и прекрасно дете.
Съветвам те да оползотворите тези 6м, за други изследвания - спермограма и проходимост на тръбите, за да не губите после още време  Peace

# 32
  • София

ееееееееее на 47ма страница нова тема... мрън.. тъкмо видях спам и запретнах ръце и Пънче лопнала Мандалото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Секциото мен не ме болеше особено дори и при раздвижването трябва да си призная, а съм с много нисък праг на болката. При всеки е различно явно усещането  Rolling Eyes

# 33
  • В сърцето на любимия човек
Еми за подканвах за спам, ама като не искате  Mr. Green

На мен ми е нещо трепетно - гърдите ми вече не са чувствителни, което значи, че щом свърша дуфастона ще ми дойде по график и ще се почваме. Хем ми е развълнувано, хем ми е малко притеснено  Crazy

# 34
  • Варна
Извинете, но може ли за руси мацки да има звуково уведомяване, че има нова тема???
Сутринта отворих от телефона, но не успях да изчета всичко ново... като дойдох на работа видях, че няма нищо нов в темата... и до сега... чак сега ми светна, че може да има нова тема... добре, че не я изписахте преди да се усетя...
Пънче, много ми харесва темичката! Обичам розово!!! Благодаря ти! Бих се радвала да ми е късметлийска... Определено за  EFP няма да ми е, защото днес темп.ми спадна и очаквам утре да ми дойде... Но пък знаеш ли, може да гепим срамежливката точно в тази розова темичка...
Моме, започваш темата с хубави новини за младежа! Погал по коремче!!!
Прахче, много ме развълнува с включването си от предишната темичка! Представям си я тази Снежанка!!! Толкова хубаво си я описала!
Сандричка... първа си... Simple Smile Ако не сме много бързи в изписването на темата, може и в нея да родиш май...
Зазу... дано всичко се случи по най-добрия за теб начин...
Ани, съжалявам за диагнозата, но... в крайна сметка не е нещо фатално и е добре, че си го открила за да вземеш мерки. Горе главата, миличка!!! Моята майка е с Хашимото и аз също се следя периодично...
Хайде Гуш на всички и хубав ден!!!

# 35
  • София
Ей ме и мен, благодаря за прекрасната тема, Пънчита! И си се сетила да ми сложиш синьо щъркелче!  Heart Eyes Hug Hug
Ани-Бани, съжалявам за недобрите новини, но поне знаеш срещу какво си изправена. Бъди силна и ще го пребориш!  Hug
Моменце, много се радвам за юнака!  Hug
Айде да ръсна и аз в новата тема:  babydust7 babydust7

# 36
Леле, чак на 3 страница doh
Пънче, страхотна тема  bouquet Нека да я изпълним с много положителни тестчета Hug
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 37
Хайде цоп и аз в новата темичка чак на 3 страничка ама ... Hug
 Честита принцеса на прахчето да и е жива и здрава и много да ги радва!
Мечтите рано или късно се сбъдват това си е  Laughing
Теда честити сини гащи и от мен след две момиченца трябва си и малко мъжко  Laughing
Пънче многоо Благодаря за хубавата розова темичка  Hug
Хайде сега да видим коя ще сефтоса новата темичка с хубава новина  Hug Praynig
и аз засмуквам от прашеца дано ми е на кадем...Simple Smile че моя мъж залина командировка и се моля теста за ову да не ме изненада положително в следващите два дни  Praynig Praynig

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79  пускам прахосмукачката за хубав прашец

# 38
  • София
Благодаря ви момичета Hug, ще се оправя, живи и здрави да сме, другото ще се нареди.
Пънче, благодаря ти за старанието, много си падам по такива картинки точно. Много ми харесва. Hug Дано донесе на Естелчето /сигурна съм де/ щастливата новина и няма как, с толкова насочена към нея положителна енергия.
Моме, радвам се на новините за малкия ти мъж, все така да си е добре детето. Измислихте ли име?
Сигме, Лийчето по всичко ще задмине връстниците си, сигурна съм.
Честито сърчице на Ели, да тупти под твойто до термин. Красива бременност ти пожелавам, наслаждавай се.
Евче, радвам се да те видя. Hug
Феичке, ма много хубава зайка си имаш, пу-пу. Красота.
Надявам се, че мога да поостана във хубавата ви темичка, независимо че няма да си играя скоро време със сушки. Crazy

# 39
  • София

Пънче аз забравих- успех с цигарите  Peace

# 40
  • В къщурката на хълма на феите
и възголемичък възел

какъв е възела?!

# 41
  • София
Ми не запомних, доброкачествен запомних, в десния дял виждам че е. Не мога да му разчета какво е написал, добре че го е нарисувал. Mr. Green А , само това разчитам 20/15/16 и тип mourlio lonbart, това е написано под базедова болест.

# 42
  • В къщурката на хълма на феите
аз питах дали е топъл или студен възела, но като не можеш да разчетеш, не се мъчи Peace

# 43
  • София
Изпуснах ви  Hug

# 44
И аз да се запиша в темата.
Дано донесе много положителни  EFP newsm30 preggo
 newsm79 newsm79 newsm79
Пънче прекрасна тема

Общи условия

Активация на акаунт