Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 44 009
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Ето още една нейна снимка, както пише на рекламата за Ролекс, на които Кармен е лице: Class is forever ! Heart Eyes
( с дребен шрифт на първата снимка пише, че  80 е най-хубавата възраст  Flutter )

# 256
  • София
Biancaneve, Жаки, не трбява да се притеснявате за поръчките от ФЮ. Винаги са много старателно опаковани, купувала съм много козметика от там (пудри, сенки, козметика за коса).Последната ми поръчка от там пристигна за 5 дни.  Peace

# 257
Класна жена, но не одобрявам бели коси, имаше още един модел на около 50-те, със прекрасни чертни, но много сбръчкано лице и бяла коса. Определено с друга визия би разцъфнала!

# 258
Страхотна е тази жена Heart Eyes Гледала съм няколко репортажа за нея по тв и много ме впечатли.

На някои много им отива бяла коса. А и какво значи да не одобряваш?   Rolling Eyes Щом човека сам се е одобрил не е ли това важното.
Хубаво е човек да бъде по-отворен към различното  Wink

# 259
Означава, че АЗ не одобрявам:) И нищо повече  bouquet
http://prikachi.com/images/320/6973320p.jpg
Тази жена за мен е нежна и красива, но косата наистина и добавя години към визията и, особено може би заради дължината, а е на около 50.

# 260
  • Австрия

И аз  Naughty

даже имам една изцяло матова палитра, хаха

Хайде, действай с нея! Ех, ако имах като теб толкова хубави очи и място по тях за гримиране..  Peace

Допадна ми грима на Г-жа Стихийна! Страшно добре ти седи цветен грим! И не само този от последната показана снимка  Heart Eyes Много рядко съм слагала нещо по-цветно върху очите си и .. признавам си, винаги съм правила асоциация с палячо  Blush Не ми отива и ме е яд  #2gunfire Толкова много възможности за грим отпадат..

А пък сега си имам и нов проблем, с който ще трябва да се съобразявам за напред - бръчици  Wink Затова и започнах да надзъртам в темата - вече просто не зная точно как и с какво да се гримирам  Blush

Кармен е невероятна  Heart Eyes

# 261
А аз обратно, за грима за уста. Слагам само телесен или прозрачен гланц, може с лек нюанс, понеже имам широка уста и ако сложа цвят, заприличвам на Жокера Laughing

# 262
Който видял, видял  Laughing

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 12:57 от Норе

# 263
Ето, за пореден път : въпрос на вкус! С две ръце съм за последната снимка, приличаш на порцеланова кукла Heart Eyes

# 264
обожавам бели коси особено на млади лица  Heart Eyes
бих оставила и моята небоядисана, ако не се налагаше да обяснявам непрекъснато защо е /почти/ бяла  Laughing

# 265
  • в 1001-та нощ
Аглая Епанчина   Hug благодаря, че изказваш мнение, оценям го  Peace

Hope  Hug моля д ами пуснеп снимката на лични  Heart Eyes

Biancaneve, вчера видях сянката в размените и се сетих, че моята не съм я докосвала  Blush ама така не обичам кремообразен грим  Crossing Arms Мисля си още как да я ползвам - първо ще е само над база, з ад авидя цвета така и после ще мисля за цветни подложки - с молив или тату  Blush

За силния грим - аз харесвам силен и експресивен грим - на крайности и контрасти - гали ми окото да го гледам, разбира се - не е уместен при всеки повод  Blush Доста по-рядко ме е впечатлявал  :blush;

Първият такъв грим, който много ме впечатли е правен от Мис Нели, пускала съм го, но да припомня ..... и дори сега ми се струва, че е много по-трудно с малко цвят да се постигне такава експресивност  Heart Eyes

С повече цвят не че е по-лесно, защото е тънък балансът - къде и колко, да не прекалиш ... но по-лесно се грабва вниманието  Peace

За гримът във времето - си мисля, че освен развитието на уменията - има и друга страна - моментното емоционално състояние .... има моменти, в които искаш да си незабележим и да се скриеш, има други, в които искаш да си в центъра на събитията, при мен гримът изразява емоционалното ми състояние  Peace

# 266
  • Пловдив
Норе , имаш прекрастни устни  Heart Eyes ! Мисля,че са много по-красиви в естествената си форма.

# 267
  • гр. София
Норе, на последната снимка си верно като ученичка.  Hug
На мен току-що ми пристигна Naked 2 и съм безкрайно доволна.  Mr. Green

# 268
Норе, фен съм ти  Flutter Първата и последната снимка са ужасно грабващи.

Може би заради цвета на косата ти на втората снимка червилото някак не може да се открои.  Rolling Eyes

# 269
Животът е несправедлив: колкото мъжа ми има сърцевидни и пухкави устни, моите са широки, засега май малката наследява моята форма newsm78
http://prikachi.com/images/361/6973361y.jpg

Общи условия

Активация на акаунт