Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 44 005
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Адри душо извинявай, все си ми на устата Simple Smile
Помня че някой писал че не харесва лилаво червило, не знам защо си помислих че си ти.

# 406
Четките на Саманта Чапман, като стиплинг четката, която съм показала и, която ми е абсолютен фаворит, ги има в "Драка"  и в "Мориа" Peace

# 407
  • в 1001-та нощ
Четките на Саманта Чапман, като стиплинг четката, която съм показала и, която ми е абсолютен фаворит, ги има в "Драка"  и в "Мориа" Peace

Май kopche беше  Blush

SsMile  Peace разгледай новите кадифено матови червила нa ГР - цена 3,90  Peace

Скрит текст:

sweety Simple Smile  Peace четката се продава в Debenhams, може да провериш и в Мория  Peace

П.П  Виждам, че и Норе е ударила едно рамо  Heart Eyes  bouquet

# 408
Благодаря ви за инфото,ще отида при първа възможност,ех тази тема ми стана много любима,намирам отговори на всичките си въпроси Hug

# 409
четката я видях в размените, пишеше, че е нова. Ако искаш погледни.

# 410
  • в 1001-та нощ
Аз днес бях с доста по-лек грим  Heart Eyes Мисля сега малко да походя така  Blush Heart Eyes

# 411
Ох, не знам как да го напиша следното, че да не се обиди някой. Но все пак, моля ви, не ги хвалете чак толкова тези четки на РТ, защото хич не са такива хубости. И аз заради хвалебствията от този форум се сдобих с доволно количество от тях, но уви, намирам като цяло, че са доста зле. Не че няма и по-зле от тях, но тези четки наистина не виждам изобщо да са добри. Маркетинг, обща вълна ... нищо повече. Меко казано ми е странно, че някой пита за четка по принцип и веднага някой му препоръчва РТ.
Просто казвам мнение.  Peace

SsMile  Peace разгледай новите кадифено матови червила нa ГР - цена 3,90  Peace

Скрит текст:

Днес се сдобих с такова като бонус от размяна от добра съфорумка.   bouquet Така ми заспа цветът, че да го бях търсила нямаше да го намеря. Всъщност аз ги разглеждах, но на онази светлина нищо не си харесах. Като трайност не бих казала, че е върхът, но и не изсушава така, както го правят повечето дълготрайни матови червила. Даже май никак не изсушава, а моите устни изсъхват и от въздуха ако няма какво да ги предпази.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 01:17 от Анонимен

# 412
  • в 1001-та нощ
Моите впечатления за изсушаването са същите - няма изсушаване  Peace

За РТ четките - аз ползвам ежедневно само тази за пудра - нанасям компактние метеорити с нея и съм много доволна  bowuu нямам впечатления от другите за лице, имам сета за очи, но не ги ползвам  Peace

Моя приятелка сподели, че ползва стиплинг четката за ФДТ и много й се скубе при миенето, ти от какво си недоволна  Peace Ще бъде полезно  Heart Eyes

# 413
  • София
За дълготрайно червило, с две ръце и два крака мога да препоръчам Manhattan Lips2last  Crazy

Взех си едно нюд и едно ярко червено. Ярко червеното го сложих в 9 сутринта и в 3 през нощта едвам го свалих  Laughing Беше абсолютно непокътнато, с изключение на една фина пукнатина в центъра на устните, която се забелязваше само отблизо.
Имала съм подобни червила и на други марки и бяха неописуема отврат  Sick Даже наскоро хвърлих едно такова на МаксФактор, защото много изсушаваше устните и се ронеше много гнусно, ако напластявам. С Манхатънските нямам подобен проблем.

# 414
Подкрепям и аз с всички крайници червилото на Манхатън. Имам второто от ляво надясно и това за мен е перфектният нюд. Ползвам и други червила, но винаги си нося това за след втория час, когато другите биват изядени.

# 415
  • София
Аз да ви попитам - как правите фдт по-дълготраен  newsm78 Ако го нанасям с четка по-траен и с по-добра покривност ли ще е? Ползвам 3в1 на МФ и уж бях много доволна, но до скоро го слагах да излизания за по 3-4 часа примерно. Наскоро започнах работа и ми се струва /не знам дали не е и от светлината във ВЦ/, че след 4-5 часа тенът ми не е така изравнен и някои лунички или точици се виждат   Crossing Arms

# 416
  • Плевен
Аз да ви попитам - как правите фдт по-дълготраен  newsm78 Ако го нанасям с четка по-траен и с по-добра покривност ли ще е? Ползвам 3в1 на МФ и уж бях много доволна, но до скоро го слагах да излизания за по 3-4 часа примерно. Наскоро започнах работа и ми се струва /не знам дали не е и от светлината във ВЦ/, че след 4-5 часа тенът ми не е така изравнен и някои лунички или точици се виждат   Crossing Arms

С четка се постига по равномерно нанасяне на ФДТ, за издръжливост допринасят базата под него и запечатването с пудра . Има достатъчно пудри, които правят невидим воал на лицето, без да изглежда напластено като маска.

# 417
Моля за препоръки за хубав ВВ крем, по възможност със защитен фактор, че зимата не ми падна ни една луничка, представям си какво ме чака лятото Rolling Eyes Поне малко от малко да опитам да придобия равномерност на тена...

# 418
Ох, не знам как да го напиша следното, че да не се обиди някой. Но все пак, моля ви, не ги хвалете чак толкова тези четки на РТ, защото хич не са такива хубости. И аз заради хвалебствията от този форум се сдобих с доволно количество от тях, но уви, намирам като цяло, че са доста зле. Не че няма и по-зле от тях, но тези четки наистина не виждам изобщо да са добри. Маркетинг, обща вълна ... нищо повече. Меко казано ми е странно, че някой пита за четка по принцип и веднага някой му препоръчва РТ.
Просто казвам мнение.  Peace

И аз си казвам мнението - личното. Имам стиплинг четката на РТ, която НА МЕН МНОГО ми харесва. Но всичко е индивидуално. Сега пък ще споделя, че аз лично не харесвам червилата на MAC, но няма да кажа на момичетата тук да не ги хвалят, просто защото всичко е индивидуално.  Peace

Ето ме днес: (подобно на вчера, но на очите съм с пигментите на Муа)
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 11:23 от Норе

# 419
Просто казвам мнение.  Peace

И аз си казвам мнението - личното. Имам стиплинг четката на РТ, която НА МЕН МНОГО ми харесва. Но всичко е индивидуално. Сега пък ще споделя, че аз лично не харесвам червилата на MAC, но няма да кажа на момичетата тук да не ги хвалят, просто защото всичко е индивидуално.  Peace

Мда, този призив ми е меко казано странен  Shocked Аз имам 2 четки на РТ - Есперта и Сеттинг. Страшно съм доволна от тях и ги ползвам при всеки грим. И да не го пиша, защото някой може да не е на моето мнение - странна логика...

При мен тези дни е суша от към грим. Гледам си болното дете в къщи и не се ходи никъде почти.

Общи условия

Активация на акаунт