Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 44 000
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
И за мен е невероятен продукт. Самата ѝ текстура е нещо уникално. Кожата става гладка като стъкло! Много се впечатлих yes

# 511
от къде може да се поръча?

# 512
  • София
Аз поръчах от тук-http://www.selfridges.com/en/Beauty/Brand-rooms/Brands/NARS/Make-up/Light-Reflecting-pressed-setting-powder_318-2000192-1411/.
Има и компактната и прахообразната.

# 513
  • София
О, Жаки разминаваме се с лилавото.
Аз на това му викам циклама. Flutter

# 514
Е то е до екран. Аз сега го виждам едно, пък като си погледна телефона направо ми изважда очите от яркост Grinning

# 515
  • София
Да. Сигурно е така.
Но съм убедена, че тук Надето може да помогне с инфо, на кой пигмент на МАК отговаря този цвят. Там тя е енциклопедия, просто! Peace
Даже може и да го има. Wink

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 14:09 от kopche

# 516
Тя следващият път направо да взима цялото кашонче и все ще се намери нещо Mr. Green

# 517
Норе, ще те помоля, ако не ти е неудобно, да ми пратиш спимката ти с хайллайтъра на ревлон на ЛС. Имам го, но нещо не се разбирам с него. Един, два пъти бях очарована, но после нещо все не мога да го издокарам и седи като паница. Много ми е интересно как седи и на други хора. Ще съм ти благодарна. Трябва да реша дали да му дам пак шанс или да заминава.

# 518
  • Sofia
Момичета, можете ли да дадете някакви отзиви за базата за сенки на Too Faced, ето тази:

Имаше тестерче в едната палитра, но го сложих веднъж и след това изсъхна. Хареса ми, но не можах да натрупам каквито и да е впечатления  newsm78

# 519
  • Бургас
cutesmallcat имам и ползвам тази база на Too Faced и на мен ми харесва. Не е мазна, не е много течна или гъста. Има го онова подсилване на цвета на сенките както дълго време се задържат на очите. От сутрин до вечер държи, макар че не със всички сенки се "държи" еднакво. При някои е по- добра. Не мисля че е нещо кой знай какво. Чакам да заредят отново HD базата на Никс, че докато се наканя и я изпуснах.

# 520
  • Sofia
Мерси много!  Hug Съвсем изключих за базата на Никс, че може да се намери тук  Peace Може пък нея да взема след всички хвалби Simple Smile

# 521
Днес:

Още:

Скрит текст:

# 522
Ааа, Иве, не знам какво си правила, но последните снимки са върха!!!  Flutter

# 523
Кво да правя - разучавам фотошоп: функция Imagenomic - Noiseware Proffesional блърва много добре, хаха ... да не мислите, че ми е толкова гладка кожата:)))

# 524
Е, то е ясно, че е обработка  Mr. Green Особено щом сме те виждали и преди това на снимка. Но ми беше чудно дали е от фотото или програма.
Аз май намерих на моето фото, режим за "красиви" снимки, но още не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт