Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 44 007
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Да, и на мен ми хареса доста - май при Кеворк бяха

# 211

Още:

Скрит текст:

# 212
А днес съм във възхита от грима на Катя от Ритон - бяха гости, но дали при Росен бяха или при Кеворк  Rolling Eyes Цветовете не мяха мои, но много нейни и самото майсторство  Heart Eyes

Не можех да откъсна очи и като мига и като гледа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes евалла  Peace

Да, и на мен ми хареса доста - май при Кеворк бяха

Провокирахте ме да ги погледна  Embarassed
клипче от гостуването им при Кеврок тук

http://play.novatv.bg/play/349341?autostart=true

# 213
Дано не е минавала покрай детски градини с тази визия.  Shocked

# 214
Дано не е минавала покрай детски градини с тази визия.  Shocked
И на мен  не ми харесва, изобщо.  Tired

# 215
  • Пловдив
И аз ги забелязах вчера. Харесаха ми устните и очите, но по отделно. Не приемам за добър вкус да има акцент и на двете места, само клоунския руж липсваше  Mr. Green . Моите уважения , знам че са артисти и трябва да са различни и да изпъкват , но ... всичко супер освен комбинацията.

sweety Simple Smile , радвам се че е бил успешен опита с гел-линията на Лореал.   bouquet

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 11:09 от aH~

# 216
Ами, не знам ..., явно са ми наякакви по-различни настройките на ТВ и компа:), но ми изглежда много свежо и подходящо за нейната възраст, за телевизионно участие ....

За предизвикателството ще се наклепам с лъскаво и перлено освен ....ама повечко така:)

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 10:24 от Ivvangeline

# 217
  • в 1001-та нощ
Хм, сигурно има нещо в цветовите настройки - спомням си как аз съм наричала един цвят син, а друг го вижда лилав  Joy hahaha но нищо крещящо не виждам в грима - убити цветове ..... на червилото не му бях обърнала внимание, много ми хареса грима на очите и най-вече как е поставен, цветовете и преди коментирах - не са моите  bowuu

Единствено - много ме озадачи друго - на ТВ - не се виждаа никакви бръчки, а тук в линка е наораво - море от бръчки  Shocked Започнах да се чудя нашия ТВ да не би да прави някаква маска на персонажите в излъчванията  Shocked

Иве, ти с перлено и много лъскаво - много се харесваш, хайде сега не ни заблуждавай за предизвикателството  Joy hahaha

# 218
Хихи, Аленка - аз като се клепам, то не значи, че ми отива:)) хаха ... то не че се харесвам, ама почти нямам друго ... Добре че сте вие, защото откакто се уча от вас, наистина промених доста неща - даже имам една изцяло матова палитра, хаха

# 219
Много красиви гримове показвате напоследък  Heart Eyes

Аз Паула я чета информативно, ако ме интересува някой продукт, но не й вярвам безрезервно. Забелязала съм, че е склонна да оплюе и даде ниска оценка на продукти с добър състав само заради опаковката - напр. ако е в кутия, която се отвърта, се изпарявали антиоксидантите и край за нея. Не казвам, че не е важна опаковката, но тя прекалява с това, а пък очевидно няма проблем да харесва продукти с комедоногенни съставки, като напр. минерални масла. Освен това от по-известните марки ми прави впечатление, че оценките й BEST често са за продукти, които вече не могат да се намерят.

И на мен гримът на Катя не ми е мой, но пък като се има предвид, че е в ТВ студио, не мисля, че е и прекалено силен (особено като знам с какви глитъри и ярко червени червила се появява на концерти). Стилът й може да не допада на всеки, но пък са много готини със Здравко като хора  Peace

# 220
ама коя е тази Паула, дайте линкче

# 221
Аз пък напоследък съм тотално обсебена от матови палитри.  Shocked Прибрах всички блясъци и перли и много повече се харесвам с мат сенки. Flutter
Вчера си купих и от новите палитри на ГР - не знам дали сте ги виждали, нови са, 4 вида. Много ми харесват. Едната палитра е лятна, другата неутрална и две с интересни и нестандартни цветове.  Peace

# 222
# 223
  • Велико Търново
Норе,може ли линк към палитрите на ГР Hug Пробва ли вече сенките,ронят ли се? Аз имам една матова четворка на Флормар,и много се харесвам с мат сенки/околните също повече го забелязват,отколкото перлените блясъци Wink/,но ужасно се прашат ooooh!
В тази връзка,Ivvangeline , щом имаш матова палитра,ще ми е приятно да видя твой грим с нея Flutter

# 224
Норе,може ли линк към палитрите на ГР Hug Пробва ли вече сенките,ронят ли се? Аз имам една матова четворка на Флормар,и много се харесвам с мат сенки/околните също повече го забелязват,отколкото перлените блясъци Wink/,но ужасно се прашат ooooh!
Пробвах неутралната палитра и по-точно сливовия цвят (plum), не се ронят.  Peace Аз обичам малкооо по-мазни сенки, но за цената си от 9 лв са прекрасни!  Peace
Само тук успях да намеря снимка на палитрата, която опитах, но имат още 3 вида с нови цветове:
https://www.goldenrosestore.com.tr/Professional-Palette-Eyeshado … -109,PR-2428.html

Общи условия

Активация на акаунт