Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 44 009
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Много се радвам, че не сте се засегнали като казах това... за по-семплия грим.   bouquet

Харесвам силен, драматичен грим, но за определени лица: Жаки, Адри също е показвала; Епона ми харесва с блясъците. На други хора такъв грим или не стои или те все още нямат техниката да го правят (тук отново моля да бъда извинена). Не е до възраст, а вероятно е до излъчване и до техника на гримиране.

И Алена, и  Ivvangeline са по-хубави с по-семпъл, може би матов грим. На последните снимки, които показвате, сте страхотни! Може би ще ви отива много някой грим от тези, които показва B & C: нейните са много фини и деликатни.

# 316
И Алена, и  Ivvangeline са по-хубави с по-семпъл, може би матов грим. На последните снимки, които показвате, сте страхотни! Може би ще ви отива много някой грим от тези, които показва B & C: нейните са много фини и деликатни.

B & C ми е любимка в това отношение с невероятен свеж грим, естествен, ненатрапчив .... макар че какво разбирам аз от грим.

И Алена и Иванджелин са страхотни в естествена визия. Свежи, искрящи ...

# 317
Струва ми се, че днес с Алена трябва да почерпим за комплиментите, които отнесохме;) ... И за поуките, разбира се...

# 318
Алена, предлагам ти да опаковаш всичките си гримове

и да ми ги пратиш, щото и без грим си кукла.  Flutter

# 319
  • в 1001-та нощ
Мерси Момичета, но нали знаете, че човек винаги се опитва да подобрява това, което има  Joy hahaha

А аз, както Веси сподели - цял живот - никога не съм се гримирала и едва сега в последните години правя прощъпулник в тази област и ми се играе   Joy hahaha

# 320
  • Стара Загора
Хайде и аз да се включа.... ни в клин, ни в ръкав. Но ме споменахте по-напред. Laughing

Напоследък не се гримирам почти. След празниците залягам само над учебниците и нямам време, а и желание. А и кожата ми доста се изсуши, та бях само на кремове. Laughing
По изключение миналия вторник сложих малко фдт и пудра за изравняване на тена, молив, спирала и червило за изпита, че не исках да плаша рано сутрин. Laughing Общо взето си почивам в момента, другия месец смятам да започна отново с експериментите, а и да не забравям как се държат четките. Mr. Green

А понеже все устните са ми обект на коментар тук и не помня дали съм показвала тези снимки (с червило на NYX Round "Chic Red" съм) - имам много малко грим по лицето, все пак акцента е очеизбождащ. Mr. Green Получих комплимент от непознато момиче за него, много хубаво било червилото и много ми отивало. Пораснаха ми ушите. Mr. Green

Скрит текст:

Алена и Ивето наистина са чудни без грим или с много малко. Heart Eyes

Мен негримирана ми казват, че приличам на 15-16 годишна, а със на 18. Напоследък всеки втори като разбере на колко всъщност съм се чуди. Crazy Радвам се, че изглеждам толкова младолика. Crazy

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 22:50 от iv4enceto_91

# 321
Ивче, ти не си била чак такава снежанка.  Shocked
Естественият ти цвят на кожата ти отива много повече от избелващия ефект на фдт, който ползваш. Не знам дали излиза само на снимки така заради фактор или умишлено подбираш много светъл фдт, но на снимката си без грим далеч не си толкова бяла. И си много хубава. Съвсем сериозно, на твое място не бих се белосвала толкова, бих изхвърлила всички ярки черила и бих се размотавала прекрасна само по спирала. Дано не се обидиш, но за пръв път виждам такава огромна разлика в полза на "без грим". Като за филм на Алмодовар си с натуралната си визия, дори точно така недоспала и поуморена.

# 322
  • Стара Загора
Ивче, ти не си била чак такава снежанка.  Shocked
Естественият ти цвят на кожата ти отива много повече от избелващия ефект на фдт, който ползваш. Не знам дали излиза само на снимки така заради фактор или умишлено подбираш много светъл фдт, но на снимката си без грим далеч не си толкова бяла. И си много хубава. Съвсем сериозно, на твое място не бих се белосвала толкова, бих изхвърлила всички ярки черила и бих се размотавала прекрасна само по спирала. Дано не се обидиш, но за пръв път виждам такава огромна разлика в полза на "без грим". Като за филм на Алмодовар си с натуралната си визия, дори точно така недоспала и поуморена.

Благодаря. Hug
Ами да, не съм чак такава снежанка, но светкавицата имам чувството, че оказва малко влияние за това. Фдт-ените не ги подбирам бели, купувам втори или трети подред номер от "поредицата" и са ми ок. Тук пак е виновна светкавицата. Тя прави толкова бяло лицето. На живо е ок (естествена светлина), но на снимки не. За съжаление нямам хубав фотоапарат или достатъчно умения за снимки/грим. newsm78

# 323
Аз пък  iv4enceto_91 я харесвам повече с грим... То е и до снимка, но на тази сенките под очите си личат, а като сложи фдт/коректор, кожата ѝ става перфектна.
Освен това визията ѝ търпи грим експерименти. Тя е друг случай - с две думи.

П.П. Сега се замислих, че явно харесвам много светли, бели кожи (щом и само по азиатски метеорити се заглеждам), затова Ивчето ми харесва белосана  Simple Smile

# 324
Пак съм изпуснала има няма 4-5 страници, та ги прегледах набързо. Много сте красиви момичета и без грим.
И аз не видях снимките на HOPE, за което съжалявам, че съм си любопитна, ама другия път.
Ivvangeline, и аз се нареждам за почерпка, защото и от мен имате с Алена комплименти за визията. Много младолики и красиви сте и двете.
А за Ивето да не говоря, прекрасна е.

Аз в момента съм на вълна грим и експериментирам яко. Радвам се, че мъж ми не се плаши и не реагира до момента, което значи, че не съм толкова страшна, защото той веднага ще ме пореже, ако не му хареса нещо у мен.  Mr. Green

# 325
Момичета, както вие съвсем добронамерено си пишете, аз също толкова добронамерено ще ви предложа да се гримирате и да се пробвате после да снимате това, което виждате в огледалото. После елате пак да пишете за "белосване", на кой какъв цвят, грим и т.н. му отивал и кое точно с колко години състарява  Stop

# 326
Коментарите наистина са с най-добро чувство.   bouquet
Но ако са дразнещи - спирам.   bouquet

# 327
  • в 1001-та нощ
Така е Веси, само който е правил опит да снима грим  е разбере  Peace

А има и още нещо - човек, като се гримира - харесва какво е направил, снима, но снимките не са съвсем "супер"  Confused  Обаче - под въздействието на еуфорията - в съзнанието му е това, което вижда на живо, а хората - виждат снимката - не  как е на живо  Peace

Изключвам случаите, когато майсторът може да подсили цветове, контраст и прочие да доближи сниманото - до оригинала  Peace

Аз - като гледам снимки на гримове, които съм правила - буквално дни след това - изобщо не ги харесвам, но пък виждам всякакви проблеми места  Blush

Аз Ивето също я харесвам без ярки червила, но има много хора с ярки я харесват - никога няма да има едно мнение - по която и да е тема  Peace , а всеки е свободен да се изкаже и когато е добронамерено - го намирам за добре дошло  Peace

# 328
  • гр. София
Момичета, кой хайлайтер има блясък?  newsm78

# 329
  • в 1001-та нощ
Всички трябва да имат  Blush ти какъв блясък търсиш?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт