Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 44 015
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз съм почитателка на по-натуралния и естествен грим и се гримирам основно така. За специални случаи, официални събития или вечерни излизания обаче си позволявам доста повече експерименти, но отново спазвам златното правило - акцент или на очите, или на устните, но никога и на двете.

# 301
  • гр. София
Аленка, в първия момент си помислих, че имаш по-малка сестра и ни я показваш.  Mr. Green Разкошна си с малко грим. Показвай я по-често тази младежка визия.   Hug

# 302
леле, момичета - много хвалби, мерси .... , което ме подсеща: къде е Troy?Simple Smile

И освен да закрием гримовия форум и да си ходим негримирани:)

# 303
Ами не е лоша идея и без това само пари се харчат, а виж повечето са много по-красиви без грим или с много малко такъв.

# 304
  • Sofia
Аааа, с малко грим не е като без грим Wink  Hug

И на мен ми харесват по-леките визии, много красоти видях! Страхотно  bouquet

Норе я изпуснах, ама си я представям  Joy

И аз изглеждам, като хлапачка и до преди 2-3 години се дразнех много, като не ме взимаха насериозно, а сега така да им се радвам на тези коментари  Whistling Mr. Green

# 305
Аааа, с малко грим не е като без грим напълно съгласна Peace
Дори на мен ми се струва по-трудно за постигане този естествен ефект, ама за мен в грима всичко е трудно Grinning

# 306
Божеее, сега си намерих една стара снимка от 2007 - от магистърското ми дипломиране ..... с какви хубави вежди съм била и май сега с Фокси точно това се стремим да постигнем върху моя фейс:) Снимката е лоша, но си личи

# 307
Божеее, сега си намерих една стара снимка от 2007 - от магистърското ми дипломиране ..... с какви хубави вежди съм била и май сега с Фокси точно това се стремим да постигнем върху моя фейс:) Снимката е лоша, но си личи
Да, наистина са красиви!
Дано скоро ти се оправят!
Трябва време и търпение  Rolling Eyes

Моите имам чувството, че отново пораснаха, след като ги бях скъсила  Grinning

# 308
Страхотни са, и пак ще станат Peace С тази извивка, очите ти съвсем кошутски изглеждат Crazy

# 309
  • Sofia
Не ми се струва кой знае колко фрапантен грима на Катя. Не гледам тв, а К.Кеворкян ми е изключително неприятен още от дете, но миналата седмица майка ми спомена, че Д. Рачков и Мария са му на гости и ми направи впечатление в какъв близък кадър снимат от ВН. То пори, бръчки, всякакви невидими несъвършенства изглеждат като огромни кратери на лицето. Майка ми каза, че винаги по този начин снимат гостите си. Непонятна история...

От хора от бранша съм чувала, че се снима от толкова близък план, защото е много малко студиото на ВН.

Ivvangeline, с лек грим или без изглеждаш в пъти по-добре.   bouquet

# 310
Ivvangeline, с лек грим или без изглеждаш в пъти по-добре.   bouquet

+1

# 311
Цитат
Ех, аз изтървах всички снимки на Норето... Не е честно пък!  Crossing Arms  Хаха!
+1
Ivvangeline ама ти си била красавица бе момиче.
Ще си направиш голяма услуга, ако си метнеш всички лъскави сенки в коша Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party Party

# 312
Нали, хахахахахаа

# 313
Ха ха кой питаше как най лесно се нанася очна линия

# 314
  • гр. София
Аз питах. Може някой път да пробвам с лъжица.  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт