Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 43 999
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Цялата красота на този грим е сенките и полусенките във вътрешния край на окото, момичето вероятно няма голямо свободно пространство на клепача, затова Рената и го е направила изкуствено.

# 541
Я, чак сега виждам какво е предизвикателството....доста интересно. Само дето не мисля, че има нещо което да не ми отива Mr. Green Има само неща, които не харесвам

# 542
  • Враца
Здравейте дами, редовно ви следя и ви се възхищавам искрено. Имам нужда от помощ и т.к. знам че ползвате Метеоритите моля да ми кажете как да избера кой от трите цвята е за мен (от новите). До сега не съм имала, а ще ги поръчвам от  feelunique. Цветът на кожата ми е нормален нито светъл нито тъмен (в момента ползвам Revlon colorstay 180 sand beige).  Мислите ли че най-светлите   Clair ще са светли за мен?

# 543
Здравейте дами, редовно ви следя и ви се възхищавам искрено. Имам нужда от помощ и т.к. знам че ползвате Метеоритите моля да ми кажете как да избера кой от трите цвята е за мен (от новите). До сега не съм имала, а ще ги поръчвам от  feelunique. Цветът на кожата ми е нормален нито светъл нито тъмен (в момента ползвам Revlon colorstay 180 sand beige).  Мислите ли че най-светлите   Clair ще са светли за мен?
Няма да са ти светли. То особено голяма разлика няма между тях.
Meжду другото ето много интересно ревю за новите http://www.youtube.com/watch?v=rVCHrQ8Dw7E
Аз лично се радвам, че ще са много по-меки и ще свършват по-бързо  Flutter

# 544
  • Бургас
г-жа Стихийно бедствие и a.l.e.n.a мерси за мнението. Така и не успях да се науча да слагам отгоре върху устните фдт . Имам сухи устни и като че ли ми изсушава допълнително. Но сега се мотивирах  отново да експериментирам . Иначе откакто слагам балсама на Нукс под червилата много по- добре е положението. Хем още по- трайни хем и меки устни и не ги ям постоянно ( за устните става дума  Laughing) .

# 545
Фдт на устните аз лично не бих си сложила (особено пък Colorstay).
По-скоро MAC lip erase ако се наложи. Ако искам някое от неоновите ми червила да изпъква още по-силно му слагам отдолу малко Myth.

# 546
здравейте, интересувам се как да постигна дълготрайна очна линия - аз слагам черен молив във водната линия и малко извън нея, но обикновено на 1вия час вече е поизтрита + се е събрала част от нея в крайчеца на окото ми, супер дразнещо..
 Tired

# 547
  • Бургас
Устните са ми слабо пигментирани и досега не ми се е налагало да изравнявам т.е. правила съм го преди много години като ученичка може би. Тогава пък ходих само с тъмни червила( и сега също), но вече слагам и ярки бонбонени  Heart Eyes .

# 548
здравейте, интересувам се как да постигна дълготрайна очна линия - аз слагам черен молив във водната линия и малко извън нея, но обикновено на 1вия час вече е поизтрита + се е събрала част от нея в крайчеца на окото ми, супер дразнещо..
 Tired
Гел линия Peace Една от най-трайните очни линии изобщо. Не се изтрива цял ден дори във водната линия на окото

# 549
 Tired
  Шанс ,аз скоро преоткрих гел очната линия на Лореал,много е наситена и траина,цял ден ми издържа без проблем,за водната линия топвам във нея с черния молив и нанасям,става идеално Peace

# 550
sweety и Жаки, благодаря  Peace Можете ли да ми дадете някакъв линк - за пръв път чувам за гел линия?

# 551
  • Австрия
Я, чак сега виждам какво е предизвикателството....доста интересно. Само дето не мисля, че има нещо което да не ми отива Mr. Green Има само неща, които не харесвам

Еее, браво!  Grinning Аз пък, ако в това предизвикателство не участвам, няма в кое друго да  е  Mr. Green Каквото и да направя - все ще е подходящо за темата  Twisted Evil

А, да попитам и вас:

имате ли и ако - да, какви са впечатленията ви от минералната пудра/и на МАС и по-конкретно от тази? Трябва ми наистина добра минерална пудра..  newsm78 Такава, която да използвам под очите без друг make up там и да стои естествено и се държи добре.. Как звучи само последното  Joy Blush

# 552
sweety и Жаки, благодаря  Peace Можете ли да ми дадете някакъв линк - за пръв път чувам за гел линия?
Ето тази на Лореал
Скрит текст:
Много е добра и аз в момента я ползвам. Иначе почти всяка марка предлага гел линии.

# 553
Ето:

Още:
Скрит текст:

# 554
Ето тази на Лореал
Скрит текст:
Много е добра и аз в момента я ползвам. Иначе почти всяка марка предлага гел линии.

Благодаря ти отново Simple Smile и последно - можеш ли да ме ориентираш в цената? Днес ще отида да си я купя и ще тествам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт