Влажна тоалетна хартия

• 3 401
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Днес ме разсмя нещо, което не бях срещала до сега, а именно влажна тоалетна хартия. Какво представлява, по-добра ли е от обикновената такава, препоръчвате ли я?  Thinking Laughing

# 1
Според мен ще е нещо като мокрите кърпички, но направени като тоалетна хартия. Не съм ползвала такава, даже не съм виждала. По принцип детето бърша с мокри кърпи, така че сигурно е добра такава хартия....
Вероятно ще е доста по-скъпа. newsm78

# 2
Според мен ще е нещо като мокрите кърпички, но направени като тоалетна хартия. Не съм ползвала такава, даже не съм виждала. По принцип детето бърша с мокри кърпи, така че сигурно е добра такава хартия....
Вероятно ще е доста по-скъпа. newsm78

Наистина е по-скъпа. Написах в google и открих една онлайн аптека, която я предлага .. За 60 кърпички 6.30 лв. .. доста ми се струват http://apteka.framar.bg/30017925/%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5% … 82%D0%B8%D1%8F-60

# 3
  • Варна
Аз ползвам за детето ето тази влажна тоалетна хартия и съм много доволна. Само дето кутиите, в които се съхраняват вече не се продават и е по-кофти като се счупи наличната:
http://www.dm.de/de_homepage/saubaer_home/saubaer_produkte/produ … er_waldbeere.html

Могат на един път до 3 броя да се изхвърлят в тоалетната. Доколкото знам мокри кърпи, кърпи от кухненски рула и т.н. не трябва да се изхвърлят директно в канализацията.

# 4
  • София
В DM има и кутии. Не точно от тези детските, но и другите стават

# 5
Едни мои съседи такова запушване на тоалетна си направиха от точно такива влажни кърпички, че.....бягам далече от такива работи аз. Пък и до 3 броя безопасно.....ами ако веднага след теб влезе още някой и той с 3 броя? Или пък на гостите си да сложа табелка вътре с указания лимит?

# 6
  • София
Влажна тоалетна хартия има в Лидл, 80 бр за 2 лв и нещо. Ние ползваме у дома и аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт