Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 33 046
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
От последният трейлър се разбра част от сюжета на филма. И засега на първо гледане историята е доста позната- мъж и жена се влюбват, жената претърпява инцидент и губи паметта си и мъжът й помага да си спомни миналото и тяхната любов. Както каза Елинор, сюжетът е подобен на този  на " 50 първи срещи", поне засега. Сигурна съм, че има ии други подобни филми. Разбира се далеч съм от мисълта, че са ни показали всичко, надявам се да има още неща, които не сме разбрали и ще ги разберем чак като изгледаме филма.

Лично според мен историята няма да зложи на някакъв уникален и невиждан сюжет(вече изброх , че подобни филми са правени и преди), а по-скоро ще акцентира на процесът на "припомнянето", на похватите. В това да писнеш хвърчило с лююбимият очвек може да има огромно очарование и други подобни малки нещица. Мисля, че точно в такива кадри ще бъде акцентът на щастието.  Heart Eyes

# 256

Скрит текст:

Надявам се да оцелея след края на филма. Simple Smile Още преди да го гледам ме кара да се просълзявам и да забравям да дишам в някои моменти...  Embarassed

Чакай да "дойде" и Йомер  - тогава  ще стане интересно ...

# 257

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 20:21 от Tanusha_

# 258
  • Пловдив

Колкото снимки, колкото мигове с Текин - толкова различни емоции четем.

# 259

Харесва ми това гифче на Jane Eyre-майсторка е!

# 260
# 261

Време е...  cheers

# 262

Скрит текст:

[/b][/color]

# 263

Тануша - приема се веднага !

Толкова ми е еуфорично  тази вечер!

Радвам се, че дочакахме търпеливо този момент и сега вече си е време за купон !

Скрит текст:

# 264
Във всичките догадки около фабулата на филма единствено детенцето не мога да вместя някак си логично newsm78 newsm78Накрая ги видях двамата с Текин,останали сами върху скалите-чие е това дете?

# 265
  • София
Здравейте!  wavey Прекрасен ден - трейлър, снимки  Laughing Благодаря на Марианка за трейлъра, на Лав за превода му, на всички момичета за снимките и коментарите!

...... Още не мога да разбера каква порода е това кученце-направо съм влюбена в него. smile3525

Според момичетата от английския форум кученцето от филма се нарича Hulusi /като името на виното от предишния трейлър!/ и е Западнохайландският бял териер (West Highland White Terrier), наричан още уести (Westie, Westy) -  порода кучета, произхождаща от Шотландия.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 21:24 от Dilemi

# 266
Здравейте момичета!

Идвам точно за купона newsm44  нося и нещо подходящо за случая newsm53

Благодаря на Мариана и Любов за преведения трейлър!  bouquet  bouquet

Дейзи Hug   bouquet и аз си подредих нещата. Ще ги напиша подред,
ама може и утре, тъкмо ще съм свободна. Simple Smile

Досега гледах новите снимки, трейлъра, колажи.....та даже и клипове вече има. #Crazy

# 267
Dilemi,благодаря за кученцето. smile3525

# 268

"Лудия Думур", или само "Лудия" явно е псевдонимът, под който Текин публикува своите карикатури. Възможно е Ейлюл да ги е харесвала много и да се е заканила, че ще се омъжи за автора им. Без да е ходила на гледачка за да вземе такова решение. Simple Smile След запознанството и разкритието на личността на карикатуриста, тя обявява на Текин решението, взето много преди това.

# 269
За още настроение! Много ми харесва тоя клип. Simple Smile Simple Smile

">#t=25[/video]

Общи условия

Активация на акаунт