Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 989
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте!  wavey

Още работни снимки от "Проблема"
Laughing

дали това не са мама и тати newsm78

Скрит текст:

И броячът на дните до премиерата на страницата на Bir Küçük Eylül Meseles тиктака ли, тиктака...  Peace http://www.bikucukeylulmeselesi.com/

# 406
   Daizy, Elinor, идеята за близнаците ми дойде, когато гледах КВФ и веднага след това Булут. Трябваха ми три серии, за да преглътна мисълта, че това е един и същи човек. Тогава още си помислих: "Малко му е една роля на това момче!"
   Другата идея, която имам за него е да играе човек с две лица - т.е. човек, който води двойнствен живот; с някаква страшна тайна в миналото или нещо подобно и "през деня" е уважаван и почтен човек, а "през нощта" е убиец, маниак или нещо такова. Много ми се иска да видя дали е способен да накара публиката да го мрази. Ама не знам дали на турците им стиска да снимат подобно нещо. Е, идеята пак не е моя - краднах я от "Портретът на Дориан Грей"  Sunglasses
   Абе, що не взема да напиша един сценарий?...  newsm78  Joy

# 407
И не казвам това, за да се заяждам или да принизявам таланта на Керем Дерен. Вече казах, че го намирам за изклчително интересен човек и му пожелавам успех.

Не става дума за принизяване, но наистина, за мен е странен този оптимизъм. Предварително се обяви, че режисьорът е гениален, а човекът досега един филм не е направил.  И филмът бил шедьовър. Без никой да го е гледал. Може да е грандиозен провал. До 3 прожекции и го свалят от екран.  Внимателно с употребата на тия думи. То се знае кои са гениите и кои са шедьоврите в изкуството.  Лично аз съм с големи резерви, в Езел имаше доста смешки. Той е писал сценария.

# 408

Другата идея, която имам за него е да играе човек с две лица - т.е. човек, който води двойнствен живот; с някаква страшна тайна в миналото или нещо подобно и "през деня" е уважаван и почтен човек, а "през нощта" е убиец, маниак или нещо такова. Много ми се иска да видя дали е способен да накара публиката да го мрази.
Аз, пък искам да влезе в женски образ.   Като Д.Х. в Тутси. Това е вече висш професионализъм.
Признавам го.

# 409
   Daizy, Elinor, идеята за близнаците ми дойде, когато гледах КВФ и веднага след това Булут. Трябваха ми три серии, за да преглътна мисълта, че това е един и същи човек. Тогава още си помислих: "Малко му е една роля на това момче!"
   Другата идея, която имам за него е да играе човек с две лица - т.е. човек, който води двойнствен живот; с някаква страшна тайна в миналото или нещо подобно и "през деня" е уважаван и почтен човек, а "през нощта" е убиец, маниак или нещо такова. Много ми се иска да видя дали е способен да накара публиката да го мрази. Ама не знам дали на турците им стиска да снимат подобно нещо. Е, идеята пак не е моя - краднах я от "Портретът на Дориан Грей"  Sunglasses
   Абе, що не взема да напиша един сценарий?...  newsm78  Joy

Barisea, страхотни идеи. Ще е много интересно да видим Енгин в една такава роля - с две лица.
А и за него ще е предизвикателство и ще се развихри. Simple Smile

# 410

Ege Aydan
Eylül'ün Babası  / бащата на Ейлюл /

Ebru Aykaç
Eylül'ün Annesi / майката на Ейлюл /

И двамата са ми познати от "1001 нощ"

# 411
# 412
   Другата идея, която имам за него е да играе човек с две лица - т.е. човек, който води двойнствен живот; с някаква страшна тайна в миналото или нещо подобно и "през деня" е уважаван и почтен човек, а "през нощта" е убиец, маниак или нещо такова. Много ми се иска да видя дали е способен да накара публиката да го мрази. Ама не знам дали на турците им стиска да снимат подобно нещо. Е, идеята пак не е моя - краднах я от "Портретът на Дориан Грей"  Sunglasses
   Абе, що не взема да напиша един сценарий?...  newsm78  Joy

barisea, днес ме хвърляш в шаш с идеите си. " Портретът на Дориан Грей"  ми е вторият любим роман, а за Оскар Уайлд освен гениален, не знам какво друго да кажа. Би било много интересно да гледаме Енгин в образ подобен на Дориан Грей. Права си, че турцуте трудно биха създали подобен образ , на който да се възхищават, не за друго, а заради нравите, бита и културата им. Аз съм привърженичка на малко по- хард герои и сюжети, сложни, многопластови, с много лица и тн и затова турските сериали рядко покриват вкуса ми. Мустафа Булут най-много се доближаваше до образ, който би ме развълнувал.  Heart Eyes Heart Eyes

# 413
И не казвам това, за да се заяждам или да принизявам таланта на Керем Дерен. Вече казах, че го намирам за изклчително интересен човек и му пожелавам успех.

Не става дума за принизяване, но наистина, за мен е странен този оптимизъм. Предварително се обяви, че режисьорът е гениален, а човекът досега един филм не е направил.  И филмът бил шедьовър. Без никой да го е гледал. Може да е грандиозен провал. До 3 прожекции и го свалят от екран.  Внимателно с употребата на тия думи. То се знае кои са гениите и кои са шедьоврите в изкуството.  Лично аз съм с големи резерви, в Езел имаше доста смешки. Той е писал сценария.
С въздишка трябва да призная, че е възможно да си права, clio. За съжаление, много добре замислени и добре заснети филми са претърпявали пълно фиаско. Други пък от прекалено изпипване накрая са ставали едно нищо. Но точно това не искам да се случи на "нашия" филм.  Praynig Така че, макар да е възможно да си права, се надявам да не си.  Hug
   А относно идеята ти за женска роля... Не знам как може да стане това извън комедия. В сериозен филм нещо не ми се появява картинката. А комедиите не са точно неговите филми. Ако си беше останал само Кадир от Чужденеца, изобщо нямаше да го помним вече. Драмата е неговата стихия.  Heart Eyes

# 414
Само да вметна, че рейтингът на КВФ в IMDB е нисък- 5.1, а този на "Езел" е доста висок-8.2.

Прочетох , че Езел е получил много добър международен отзвук. Пуснах си първата серия и засега ми харесва.  Simple Smile Simple Smile

# 415

Поздравът е прекрасен !
Това е Енгин Акюрек

# 416
  • Пловдив

Я да влезем в темата.

# 417
Ооо... найс и още как?!
 Smile Всичките вируси ги имам.

# 418

Страхотни сладури !

Действат ми толкова зареждащо и позитивно !

Smile Всичките вируси ги имам.
Ами зима е ! Сезонът на вирусите !

Пийте си редовно Енгинцинът !

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 22:23 от Марта_49

# 419
Един хубав клип с Керим  Heart Eyes

А, Текин и Булут са с него. Heart Eyes

Марианка, благодаря за поздрава!   bouquet

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 22:34 от elinor-7

Общи условия

Активация на акаунт