Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 33 521
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Защо местят премиерата на острова.? Нали билетите бяха отдавна продадени. Една премиера е с 2-3 хиляди души. Явно, не са събрали хора, и по-добрият вариант е камерна зала, вместо празни столове.

Оооо, не е официално съобщено. Това са мои догадки. А и ще го гледаме онлайн - та ще видим празната зала.... Ако е на острова - спокойно - това е събитие - всички ще са там... Не се притеснявай.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 20:29 от mariana51

# 76
Защо местят премиерата на острова.? Нали билетите бяха отдавна продадени. Една премиера е с 2-3 хиляди души. Явно, не са събрали хора, и по-добрият вариант е камерна зала, вместо празни столове.

Оооо, не е официално съобщено. Това са мои догатки. А и ще го гледаме онлайн - та ще видим празната зала.... Ако е на острова - спокойно - това е събитие - всички ще са там... Не се притеснявай.
Направо съм се притеснила. Тоя хотел е с 20 стаи. Значи, 50 човека на премиерата. Мноого тесен кръг. Само роднините на екипа. Силно се съмнявам за он-лайн гледането. Хората успяха да гледат филма на манекена  година след премиерата. Не давай излишни надежди на феновете.

# 77

http://www.magazinci.com/icerikler/sinema/quotbi-kucuk-eylul-mes … jA5aymLE.facebook --- статията е интересна

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 20:53 от marytza

# 78

https://www.facebook.com/photo.php?v=739182396122501&set=vb. … ype=3&theater

Фейсбук страницата на Bozcaada - Hotel Fahri, пусна клип - Танцуват Енгин и Фарах.
Филмът ще се излъчи на 14 февруари. Дали промоцията на филма ще е там? Ще следим.

newsm51
Ето това се казва танц - има единение, има близост, има финес, изящество... С две думи - красота! Въздухът е изпълнен с чувство...
На фона на това умопомрачително небе. Ще ме побъркат тия двамата... Душата ми се напълни...
Страхотна операторска работа...

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 20:36 от loveofmine

# 79

Оооо, не е официално съобщено. Това са мои догатки. А и ще го гледаме онлайн - та ще видим празната зала.... Ако е на острова - спокойно - това е събитие - всички ще са там... Не се притеснявай.

Керем Дерен още когато съобщи, че премиерата ще е на 14 февруари - "Денят на Влюбените" презентира филма така / по памет/ в студената вечер ще се насладим на горещото лято и на една необикновена история. История не за самото влюбване, а за спомена на една любов.

Така, че ... острова е твърде "екзотична" дестинация за премиера.

Споко.

Ще бъде там - където трябва.

# 80
Сетих се каква е сделката. Реклама на хотела срещу наема на залата.

# 81

Кога ще стане утре " по това време" ?

Мариянка - трябва да ни пускаш на час по снимка или туит, за да ни държиш в добра кондиция и здраве най-вече.

Когато има такова планирано "чуруликане" /нали така беше термина / винаги ми е твърде еуфорично.

Или пък да вадя  успокоителните "Енгиномицин" капсулки

# 82
# 83
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=390421071094193&set= … ype=1&theater

"Страхотен трейлър ви очаква! Следете туитър акаунта на 'bi küçük Eylül meselesi'"
Скрит текст:
Muhteşem bir fragman sizi bekliyor! 'bi küçük Eylül meselesi'nin fragmanı yarın Twitter hesabında! @eylulmeselesi

# 84

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=390421071094193&set= … ype=1&theater

"Страхотен трейлър ви очаква! Следете туитър акаунта на 'bi küçük Eylül meselesi'"
Скрит текст:
Muhteşem bir fragman sizi bekliyor! 'bi küçük Eylül meselesi'nin fragmanı yarın Twitter hesabında! @eylulmeselesi

Следя аз, дори оставям нощна смяна един наблюдател - ама като не мога да "хвана" ни новинка, ни трейлърче ...

Добре, че сте на линия да откривате и слагате всичко актуално !

Мариянка, Аурелия 

# 85
Ето това се казва танц - има единение, има близост, има финес, изящество... С две думи - красота! Въздухът е изпълнен с чувство...
На фона на това умопомрачително небе. Ще ме побъркат тия двамата... Душата ми се напълни...
Страхотна операторска работа...[/b]
Именно, както по-рано писах, ако изчистиш операторската работа,  няма да остане нищо нито от целувката, нито от танца.   Един танц е интимен момент. Дай ги в близък план,  да видим как преживяват танца. Съвсем са минимизирани. От 100 метра снимани.  Нали това не ти хареса във валса, сега пък било супер. На всичко отгоре и тъмница. И какъв е тоя абсурден танц. Плажни  игрички и закачки.

# 86
  • Пловдив

http://www.bisanfaakademi.com/egitimler/kamera-onu-oyunculuk

Kamera Önü Oyunculuk са създали програма за обучение по актьорско майсторство за начинаещи актьори. Тази програма е в помощ на кандидатстващите и учещите в академията. Всички ученици ще придобият професионален опит от специалисти..... Ще има посещения на снимачни площадки, ще правят кратки филмови сценарии и т. н. Ще има треньори, поети , актьори и още.... Програмата е описана по седмици.
Нас ни касае следното:
В третата седмица - вторият урок ще бъде с актьора Енгин Акюрек - с част от текста на ”Abelard heloise".

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 21:34 от mariana51

# 87

Kamera Önü Oyunculuk са създали програма за обучение по актьорско майсторство за начинаещи актьори. Тази програма е в помощ на кандидатстващите и учещите в академията. Всички ученици ще придобият професионален опит от специалисти..... Ще има посещения на снимачни площадки, ще правят кратки филмови сценарии и т. н. Ще има треньори, поети , актьори и още.... Програмата е описана по седмици.
Нас ни касае следното:
В третата седмица - вторият урок ще бъде с актьора Енгин Акюрек - с част от текста на ”Abelard heloise.

Какво да кажа друго ?

# 88
Скрит текст:

Нас ни касае следното:
В третата седмица - вторият урок ще бъде с актьора Енгин Акюрек - с част от текста на ”Abelard heloise.

newsm51 Това звучи много интересно.
Дано направят запис на урока.

# 89
Страхотна операторска работа...[/b]
Именно, както по-рано писах, ако изчистиш операторската работа,  няма да остане нищо нито от целувката, нито от танца.   Един танц е интимен момент. Дай ги в близък план,  да видим как преживяват танца. Съвсем са минимизирани. От 100 метра снимани.  Нали това не ти хареса във валса, сега пък било супер. На всичко отгоре и тъмница. И какъв е тоя абсурден танц. Плажни  игрички и закачки.

newsm78 newsm78

Скрит текст:
Ти не си ли ги изживявала?????? Много си загубила в този живот - до сега. Не знам на колко си години / а и не ми и трябва да знам Peace/ - Но повярвай - ако само един такъв танц преживееш - съвсем по-друг начин ще ти се вижда живота и всичко около него. Пожелавам ти го - вЕрвай  Peace -от опит ти го казвам Peace Peace/spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт