Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 682
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Ангела newsm51  Поздравления! Много точно си дала примера с ''Езел''.
Керем Дерен е взел идеята, но от там нататък нищо не е същото като
''Граф Монте Кристо''. Начинът, по който ни представя всичко е уникален.
За мен, след КВФ и АБО, това е най-стойностния сериал, който съм гледала.

Права си за ''рекламните трикове'', които засилват интереса на публиката.
Всички снимки, подсказки.....и осведомяване докъде са стигнали със филма,
са много успешно рекламиране на филма.

# 361
Момичета, Hug
Със съжаление напускам хубавата дискусия, която се заформи.  Натоварен график, какво да се прави. Отивам да танцувам до утре сутрин и се надявам да скъсам поне едни пантофки.
Прекрасен остатък от деня ви пожелавам. newsm51

# 362
Момичета, Hug
Със съжаление напускам хубавата дискусия, която се заформи.  Натоварен график, какво да се прави. Отивам да танцувам до утре сутрин и се надявам да скъсам поне едни пантофки.
Прекрасен остатък от деня ви пожелавам. newsm51

Фантазия Hug  забавлявай се с танците! Само не прави това от видеото,
което Дейзи е сложила Joy Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes

# 363

Engin Akyurek Universal Fans Club:
Илкин Тюфекчи със сценария на „Мръсни пари, любов” в ръка
„Добро утро… 18 септември беше последният ми ден от снимките на  Karadayi.  А 18 януари е първият ден от заснемането на „Мръсни пари, любов”. Дали се вълнувам? Разбира се…Това е едно от най-приятните ми изживявания…”
Скрит текст:
İlkin Tüfekçi elinde Kara Para Aşk senaryosu ile.
"Günaydınn..18 eylül #karadayı son çekim günümdü.. 18 ocak #karaparaaşk ilk çekim günüm..
Heyecan mı e var tabii en tatlısından.

Ilkin Tufekci with Kara Para Ask scenario in hand.
"Good morning...September 18 was for my last time of filming Karadayi. And January 18 is my first time of filming Kara Para Ask. Am I excited? Of course... One of the sweetest excitements..."

# 364
Благодаря, Любов. Значи снимките в Истанбул са стартирали днес. Остава да приемем, че работата на част от екипа във Ван през миналия месец е била с цел предварителна подготовка. Може би са заснели сцени, които да вмъкват после като изгледи, за да подскажат, че определени действия се развиват в този град...

# 365

Engin Akyurek Universal Fans Club:
Илкин Тюфекчи със сценария на „Мръсни пари, любов” в ръка
„Добро утро… 18 септември беше последният ми ден от снимките на  Karadayi.  А 18 януари е първият ден от заснемането на „Мръсни пари, любов”. Дали се вълнувам? Разбира се…Това е едно от най-приятните ми изживявания…”
Скрит текст:
İlkin Tüfekçi elinde Kara Para Aşk senaryosu ile.
"Günaydınn..18 eylül #karadayı son çekim günümdü.. 18 ocak #karaparaaşk ilk çekim günüm..
Heyecan mı e var tabii en tatlısından.

Ilkin Tufekci with Kara Para Ask scenario in hand.
"Good morning...September 18 was for my last time of filming Karadayi. And January 18 is my first time of filming Kara Para Ask. Am I excited? Of course... One of the sweetest excitements..."

Супер, щом снимат скоро ще започне и излъчването на сериала. Simple Smile Simple Smile
Любов smile3525 благодаря за превода!

# 366
# 367

newsm51
Резултатът е повече от ясен!

Благодарим много на тези, които бяха с нас в Туитър, за да подкрепят екипа!!!

Скрит текст:
multumiri celor care au fost alaturi de noi pe twitter in seara asta pentru sustinerea echipei bi kucuk eylul meselesi!!!!

thanks to those who were with us on twitter tonight to support team

# 368
  Радвам се, че се е родил Дюма, за да наложи фабулата за предателството и отмъщението.
И преди, и след Шопен се свири на пиано, но такава гениална музика  никой друг не е написал.

# 369

http://www.televizyondizisi.com/index.php/yeni-dizi-kara-para-as … r-dedi/179139/48/ ---

Започва ново дизи - "Кара пара ашк"...

Скрит текст:
Furkan Söğüt – Televizyon Dizisi

Yakında atv’de ekrana gelecek olan, yapımcılığını Ay Yapım’dan Kerem Çatay’ın üstleneceği ve yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yapacağı Kara Para Aşk dizisinin çekimleri bugün Istanbul’da başladı.

Engin Akyürek, Tuvana Türkay, Erkan Can, Bedia Ener, İlkin Tüfekçi, Emre Kızılırmak, Serkan Kuru ve Alper Türedi gibi isimlerin yer alacağı ve Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat’ın senaryosunu kaleme alacağı Kara Para Aşk bugün motor dedi.

Dizi sıradışı hikayesi ve tutkusu olacağınız karakterlerle yakında ekranlarda yerini bulacak.

На хаир да е! На личен ден започват.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 17:07 от marytza

# 370
Здравейте.    Само да кажа мераба, да не би да помислите, че внезапно съм се споминала.  Laughing Просто чета, гледам, мисля и се наслаждавам. Няма да участвам в "писането на сценарии", въпреки че ме сърбят ръцете, защото знам, че няма да позная нищо. Предпочитам да предвкусвам изненадата.   Благодаря на daizy за интересните думи относно основните фабули - припомних си доста неща. Само добавям още една - тази за разделените близнаци, създадена от Ерих Кестнер във великия му роман Двойната Лотхен. Оттогава доста филми и сериали се опират на нея, а аз я споменавам, защото много ми се иска някой да напише подобен сценарий за Енгин. Малко му е една роля във филм на това момче! Ако играе двама братя - еднакви външно, но с коренно противоположни характери - ето, тогава ще може да разгърне огромния си актьорски диапазон. Е, така ми се иска поне на мен, де... Защо никой не се сеща, не знам. newsm78  
   Съгласна съм с написаното от Angela, много проникновени думи. Този филм със сигурност ще изненада доста хора. И аз се надявам да съберат смелост и акъл да го представят на някой международен фестивал.    В обсъждането на филма ще се включа след като го изгледам. Сега по-скоро ще трябва да се занимавам с гадателство. А не съм много силна в това.

# 371

Свърших все пак "някаква" работа днес / нямам нищо загорено или изгорено / и пак съм в организационна почивка.

Разглеждам снимки, гледам за пореден път трейлърите, чета какво сте писали ...

Марица   докато дойде времето да разрешим "Проблемът" май ще се впуснем да гоним лошите  ...

Сега е ред и на снимчици, и на подсказчици, и на трейлърче ...

Ако кажа, че ми е готино и настроението ми е прекрасно - няма да излъжа.

# 372
  • Пловдив

"Кara para, ask" dizi cekim ekibi - "Кara para, ask" - снимачният екип на сериала

http://www.televizyondizisi.com/index.php/yeni-dizi-kara-para-as … r-dedi/179139/48/

"Днес започнаха снимките в Истанбул на "Кara para, ask". Скоро ще се появи на екран по ATV, производство на Ay Yapım, продуцент Керем Чатай, режисьор Ахмет Катъксъз.
Енгин Акюрек, Тувана Тюркай, Еркан Джан, Бедиа Енер, Илкин Тюфекчи, Емре Къзълърмак, Серкан Куру и Алпер Тюреди са част от имената на участващите в "Kara Para Aşk". Сценаристки Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат.
Това ще бъде необикновен ансамбъл от характери, истории и страст които скоро ще намерят своето място на екрана."

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 17:56 от mariana51

# 373

Привет мили момичета,   wavey

Забавно е станало в темата. Много сценаристи, много предположения, много размишления,  

ноооооо, както пее Васил Найденов :   " А дали е така,

кой ще ми каже ? "

Никой, докато някой не гледа филма и сподели. Важното е, че остават броени дни до премиерата.

Дано имаме късмет след това и качат филма в Интернет, за да му се насладим подобаващо. И мене

като всички вас ме "  човърка "   любопитството, но като знам колко подвеждащи и объркващи са

фрагманите, чак не смея да гадая. Въоръжена с необходимото търпение ще чакам.

Честито на именниците!

Приятна вечер, момичета!

# 374
  • Пловдив

http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2014-01-18+10%3A55%3A00

Днес по SHOW TV са давали репортаж за "Малък септемврийски проблем" - започва от 1,00 минута и трябва да изчакате да прелисти 4 странички. Коментират трите трейлъра.

Започва се.... "Подготовка на снимачната площадка за Мръсни пари, любов"

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 18:14 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт