Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 952
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Направено за вас ... естествено с любов.

Engin Akyurek Sea Of Love

Phil Phillips - Sea Of Love
Море от любов

Ела с мен моя любов –
до морето от любов.
Искам да ти кажа
колко те обичам.
Помниш ли как се запознахме ?
Това беше деня в който разбрах,
че ти си моята любима.
Искам да ти кажа колко
много те обичам.
Ела с мен до морето,
до морето от любов...
Помниш ли ...
Ела с мен до морето,
до морето от любов ...

# 496
b]

И аз  споделих  вече, че предпочитам  отворен финал, но не и тъжен.  Човек гледа филм, за да се наслади на нещо, да релаксира, да се зареди с положителни емоции и т.н. Щом ще има премиера на 14 февруари, дано е с хепи енд. То за лоши неща е достатъчно да си пуснеш новините.

Марта ,чудесен клип. Hug

# 497

Това от ВКЕМ ли е?...

Силуетът в дъното... четящият човек! Simple Smile)) Пак го хванаха някъде. Simple Smile))

Диалога към снимката... който продължава и в момента
Скрит текст:
Haviş Hoca bu fotonun enginle ilgisi nedir ?

Maria Micheva Bu nedir?

Elif Çiftçi icerde rop veriyormus sanirim

Elif Çiftçi silueti gorebiliyor musunuz Simple Smile)

Yasemin Deniz sen misin yoksa bu gs li

Elif Çiftçi yok kiz/ben yokum fotoda/gs nerden cikti bi de Simple Smile))

Maria Micheva OMG!!!!!

Elif Çiftçi yes OMG! Simple Smile))

Haviş Hoca ben bir şey göremiyorum .(

Merve Katırcı bacak bacak üstüne atan mı ? arkası dönük olanmı? elini yanağına koyan mı bi türlü çözemedim engin yok galiba orda

Haviş Hoca bu fotoyu paylaşan özlem kim ?

Merve Katırcı cosmopolitan da calısan bi kadın editör mü ne bilmiyorum ne iş yaptıgını..

Elif Çiftçi cosmopolitan editoru ozlem kotan.Tuyo dedi.Camin arkasindan biriyle roportaj yapiyoruz dedi.Oglen de Enginle ilgili kacamak cevaplar vermisti.

Yasemin Deniz Seytan ayrıntıda gizli bende sen kendini cektin sandim

Merve Katırcı eli yanagında olan yada telefonla konusan herneyse işte bitek onu benzetebilmim saçları uzun diye sakalda var galiba azıcık offffffff pofffffffffff afra tafra yanii oyunmu bu ya adam akıllı bi foto nye paylasmıyosa Simple Smile))

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 20:11 от marytza

# 498
  • Бургас
Аз съм един отявлен оптимист .Сигурна съм ,че героите ще преживеят много  препятствия преди да се намерят завинаги .
танцуващата двойка е в края на филма  според мен.

А това е първата среща на Ейлюл със света на Текин-плашилото .Нейната шапка не е ли после на главата му?
Скрит текст:
Тук тя е заинтригувана ,любопитнаПосле вече се забавляват ,а шапката вече и на главата на плашилото.И накрая идва тази сцена -тя  грее ,влюбена ,а Текин два пъти повече от нея ,самоуверен ,сигурен .Така ми изглеждат,спокойни и щастливи .
В три снимки стъкмих сценария  Embarassedно, ще има щастлив край Naughty
 Joy Joy JoyГолямо любопитсво  Joyда идва вече 15 февруари ,че да се успокоим.То пък ще се почне с полицай Йомер и пак ще има вълнения .... newsm03

# 499
Аз съм един отявлен оптимист .Сигурна съм ,че героите ще преживеят много  препятствия преди да се намерят завинаги .
танцуващата двойка е в края на филма  според мен.

А това е първата среща на Ейлюл със света на Текин-плашилото .Нейната шапка не е ли после на главата му?
Скрит текст:
Скрит текст:
Тук тя е заинтригувана ,любопитнаПосле вече се забавляват ,а шапката вече и на главата на плашилото.И накрая идва тази сцена -тя  грее ,влюбена ,а Текин два пъти повече от нея ,самоуверен ,сигурен .Така ми изглеждат,спокойни и щастливи .
В три снимки стъкмих сценария  Embarassedно, ще има щастлив край Naughty
 Joy Joy JoyГолямо любопитсво  Joyда идва вече 15 февруари ,че да се успокоим.То пък ще се почне с полицай Йомер и пак ще има вълнения .... newsm03

Хубав колаж, хубав сценарий - харесват ми много !

И аз смятам, че това ще е краят !

# 500
  • Пловдив

Тайствената работа започна - това пише под снимката. Kara Para Aşk — в Istanbul, Turkey

За успокоение - не е подсриган.... с дълга коса е.

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 20:31 от mariana51

# 501
Маричка,на една от снимките ми се струва,че е Туба,така че може да е от бекстейджа на 20 мин.
Може и да греша.

# 502
  • Бургас
 GrinningОлекна ми ,Марианка ,Маричка   bouquetкъде ги ловите тези снимки.Не е подстриган и е брадясал ,тамам си е  Blushи пак говори по телефона сякаш...
Марта ,чудесен клип ,много романтичен Hug

# 503
И брадясал, Марианка. Simple Smile))

Може все още да се "освобождава" от Текин, но тъй или инак, все още е и с брада. Свиквайте. Simple Smile)

Пак от коментарите към снимката:

--- една жена, която работи в космополитен Не знам какво редактор вас как се прави бизнес .. -- явно тази жена е направила фотото.

--- космополитен редактор Йозлем квота. Каза Tuyo . Правим интервю с някой от задната част на джамията, каза той. Колко отговори, свързани с момчето бе дал Engiin .

гугъл превод, разбира се. Но става ясно, че снимката е актуална. Т.е. - от днес.

# 504

Винаги е чаровник.
Нищо чудно да е имало и наркотици,алкохол,за да се случи инцидента.Може ми приятелите и са причина за това и не искат да си спомни.

# 505
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз пък винаги гледам филмите просто като " филм"  и затова не държа винаги влюбените да се вземат в края на филма и да заживеят щастливо за вечни времена. В този смисъл обичам всякакви сюжети и финали и нямам претенции. Единственото ми условие е да ми е интересно и динамично действието и да успяват да ме изненадат.

Чеила съм книги и дъм гледала филми с отворен край и обикновено той нито е лош, нотп е добър. И те остават да св чудиш- те ще с съберат ли или е невъзможно, какво ще се случи и тн.

Типичен пример е "Евгени Омнегин", и до днес има спорове какво се е случило с Онегин и Татяна.

# 506
  • Пловдив
Маричка,на една от снимките ми се струва,че е Туба,така че може да е от бекстейджа на 20 мин.
Може и да греша.

Това са снимки от туитър - току-що пуснати.

# 507
Момичета,на снимката,на която евентуално Енгин говори по телефона срещу него има жена с дълга черна коса,която нещо чете.Дали това не е тайнствената водеща актриса. newsm78
Мариана,все пак на мен ми прилича на Туба Peace

# 508

Ето всички "действащи лица". Не знам, мисля, че не е Туба.

Момичето, публикувало снимката, казва, че не знае коя е жената на преден план.

bunlar dergi calisanlari canim -- момичето работело в някакво списание

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 20:40 от marytza

# 509

Джейн ги е раздвижила и оживила.

Общи условия

Активация на акаунт