Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
И двете изоставаме с броенето, Марианка. Simple Smile))

От преди минута... хората си гледат. Simple Smile))

52 325 показвания преди 2 дни
'bi küçük Eylül meselesi'nin yeni Fragmanı sizlerle! --- след рефреша  Shocked  ooooh!

# 481
# 482

Толкова доверие...  радост...  очакване... Разкошен. Винаги с много, много подтекст във всяка сцена... Ето затова публиката иска да го гледа отново и отново.  Heart Eyes

# 483
  • Пловдив

Как показва любовта....

# 484

Така, не се стърпях естествено да си 

Аз правих едно собствено отброяване на дните до премиерата, защото просто не бях открила прекрасната официална страница на "МСП"

Естествено е, че ще продължа да следя тях.

Не разбрах как разтълкувахте присъствието на медицински лица в един от кадрите.

# 485
  • София
Скрит текст:

Така, не се стърпях естествено да си  

Аз правих едно собствено отброяване на дните до премиерата, защото просто не бях открила прекрасната официална страница на "МСП"

Естествено е, че ще продължа да следя тях.

Не разбрах как разтълкувахте присъствието на медицински лица в един от кадрите.

Може би заради инцидента, от който получава амнезия, Ейлюл е настанена в частна клиника  Thinking

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:07 от Dilemi

# 486
ангела 33
Цитат
Самият той споделя, че за него е особено важно, режисьорите да се придържат стриктно към сценарната му идея. (Затова е настоявал, в сериала "20 минути" Сердар Ашък /режисирал първите пет серии/ да бъде сменен с Али Билгин.) И нееднократно е подчертавал, колко много държи на своя избор за актьорския състав. Ето защо, е искал сам да осъществи филмовата си идея - "най-доброто, което е написал" (досега!) и е щастлив, че е "сбъднал мечтата си".

От този цитат на Ангела разбирам, че със заснемането на филма, Керем Дерен е сбъднал мечтата си. Съвсем не е обезателно филмът да разказва за нещо хубаво, щастливо, нещо, за което Керем Дерен мечтае. Самият проект е негова рожба, идея, която дълго е обмислял и подготвял за реализация.
Дали неговата сбъдната мечта е филм с хепи енд, предстои да видим...

На мен в третия трейлър за първи път ми хареса Текин. За първи път ми изглежда "нормален".
Но да гадая какъв е сценария, не искам. Убедена съм, че ще бъдем изненадани.
Предлагам друга песен на Емил Димитров, подходяща може би за филма...

# 487

Може би заради инцидента, от който получава амнезия, Ейлюл е настанена в частна клиника  Thinking

Благодаря

# 488
Валя,песента е много хубава,но е тъжна и безнадеждна,а аз като непоправим оптимист все си мисля,че ще има щастлива любов.

# 489

Момичета,днес чок зор,ама вече съм тук.
От мен с много добри чувства.

# 490

Е,  разприказвахте се малко. И аз да попитам, защото не си спомням дали е коментирано това, че

Ейлюл е с тениската на Текин и защо според вас ?

[/img]

# 491
# 492

Щото са правили кекс.  Joy Изцапала си е дрешката, та е облякла неговата - като по-чиста... Wink)

# 493

Благодаря Маричке !  И аз предполагах, но друго си да ти го потвърдят. Hug

А там където е със сако ризата му е с дълъг ръкав, т.е. не го е облякъл в същата сцена, въпреки, че нейната рокля е същата. Явно резедавото му е любим цвят на  наш Текин. Joy

Абе голямо гадане ще падне.  Joy

# 494
Ще напишем сто сценария, струва ми се, и пак ще сме изненадани накрая... Ами дано да е приятно. В смисъл - дано все пак краят е щастлив. Така ги харесах тези двамцата, че ще ми е много мъчно, ако не им се получи в последна сметка щастието...

А относно резедата... и тениската с цвят на охра си харесва... Simple Smile

Нали е "горски дух" - обича земни цветове. Wink

Е, от време на време сменя палитрата... но само на тениските... инак онази, с боичките върху тях, си е винаги с него. Simple Smile)

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 19:52 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт