Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 911
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Ходих да си актуализирам познанията за мода за този сезон,заради сакенцето и панталонките на Енгин LaughingМного модерно са го барнали  Simple Smileпанталоните трябвало да са до кокалчето и с подгъв,обувките може и на босо  Simple Smile
Скрит текст:

# 556

Да не забравяме и Текин.

# 557

Започва с тази визия - косата ще порасне в процеса на снимане във времето. Важното, че е с нов образ. Голяма работа е нашето момче.
Адски мъжкарски вид! Как здраво е стъпил само на земята... Супер е!

# 558
Любов,имах предвид по продължителност!Аз в това отношение не бих имала нищо против Joy Joy
Неееее! Please! Само не пак 80 серии! Не могат комшиите да поддържат интерес за повече от 40! Нека да са малко, но интересни! После... друг сериал Heart Eyes

# 559
  • Пловдив

Ходих да си актуализирам познанията за мода за този сезон,заради сакенцето и панталонките на Енгин LaughingМного модерно са го барнали  Simple Smileпанталоните трябвало да са до кокалчето и с подгъв,обувките може и на босо  Simple Smile
Скрит текст:

Това споделих и аз.  newsm51

# 560

Е голяма работа е Джейн! Снимката е със значително подобрено качество.

Гифът - също.

# 561
barisea,а,могат те могат-лесно ти е на теб,ама питаш ли ни как изчакахме тези две години без сериал-затова ако трябва и 800 серии да бъдат,но Енгин на екран. Joy Joy

Момичета,панталонките модерни,ама чепиците не са ми баш по моя вкус! Peace

# 562
Здравейте,момичета! Честита радост !

Марианче,

Да пожелаем успех на Енгин и на целия екип,да има рейтинг и да го гледаме дълго,дълго! На мен ми харесва с новата си визия. Ще свикна много бързо с окосмените части.  Joy Joy Joy

За тези,които не са в час с модата,ето я за тази година. http://www.codemoda.com/upload/editorfiles/images/hermes_01ready.jpg

# 563

Марианче,  newsm51

Малко танци май ни се полагат днес. newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Дека са му къдриците, бе?  newsm78 Шегувам се. Харесва ми.

Момичета, да ви кажа, много мъжествен изглежда. И тежкар някак си. Въобще има излъчване на стабилен мъж. И модно са го облекли. А дано, че личния му вкус ми е малко ... идва ми в повече. Особено карираните ризки. Ама аз това съм ви го споделяла двеста пъти.
Сега просто си бъбря, защото ми е кеф.

Барисеа,  Hug моят син е висок 1.92 и носи обувки 43 номер. Но с такива тесни панталони (и той ходи с такива в последно време, неизвестно защо) кракът му изглежда, като плавник.

# 564
barisea,а,могат те могат-лесно ти е на теб,ама питаш ли ни как изчакахме тези две години без сериал-затова ако трябва и 800 серии да бъдат,но Енгин на екран. Joy Joy

Момичета,панталонките модерни,ама чепиците не са ми баш по моя вкус! Peace
Не ми е лесно бе! И на мен не ми е лесно! Ама по-лесно ли е да изгледаме 20 серии, в които Енгино се появява за по 15 минути, а през останалото време само Баба Яга не се появява! Аз изрязах към 25 часа общо от 2 сезон на КВФ, за да мога да го гледам без да ме избият пъпки! Искам екшън сега! Всичко да става бързо, а не да се точи като черва!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 newsm20

# 565

Е голяма работа е Джейн! Снимката е със значително подобрено качество.

Гифът - също.
newsm51
Наааааайс, а? И чепиците, и панталончето...всичко си му е тамам...

# 566
Момичетата от "английския" форум пишат,че това е облекло само за репортажа за списанието.Дали така ще изглежда и ще бъде облечен комисар Йомер-ще видим.

# 567
Скрит текст:

Аз също - наблегнала съм на панталоните, не на манекена , че въобще не мога да го приема в това му амплоа / Ф.Челик /

Скрит текст:

Енгин е изтупан по последна мода "демек и значи" ...

# 568

Барисеа,  Hug моят син е висок 1.92 и носи обувки 43 номер. Но с такива тесни панталони (и той ходи с такива в последно време, неизвестно защо) кракът му изглежда, като плавник.

Тука закони няма. Мъжът ми е 1.80 и носи 45 номер. Аз съдя по кадъра, в който стъпва на пета и си вдига пръстите нагоре. Наистина като плавници изглеждат  Joy Ама и моделът е малко... милитъри. Та не може да се прецени. Но като съдя и по други кадри от филмите, където се виждат в едър план обувките... бая стъпалце си има.  Laughing

# 569
Марта,е такива чепици като на манекена да му бяха обули-щеше да е трепач. Joy

Общи условия

Активация на акаунт