Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 908
  • 731
  •   1
Отговори
# 600

Ееее, най -после, видяхме и Йомер newsm44 newsm44

Това не са ли снимки за списанието. Т.е. ЕА като манекен?

За списание са снимките, но визията ще е на Йомер. Иначе защо ще е така променен. Simple Smile

Ами, защото снима фотосесия. Списанието е за мода и секс. Малко са го поукрасили.
Добре, че попитах, щяхте да си тънете в заблуда.

# 601
Тъй или инак, Енгин няма да застане пред обектив само за да рекламира нечий продукт. Нищо повече извън задълженията си за представяне на героите си. Това не знам кога ще го приемете... Такъв човек е. Иска да го помнят от неговите герои. Не се снима за пари и да промотира себе си чрез жълтини. И никога няма да го направи.

# 602
Сигурно затова толкова се забави Енгин с подписването на договора.Чел е внимателно клаузите и особено тези с дребните букви.Шака-Шака.

Нали съм ненаситна,вече чакам интервюто може  и телемост.
newsm10 newsm51

# 603
Не може и да става сравнение с Бозавия.

# 604
  • Пловдив
Сигурно затова толкова се забави Енгин с подписването на договора.Чел е внимателно клаузите и особено тези с дребните букви.Шака-Шака.

Нали съм ненаситна,вече чакам интервюто може  и телемост.

newsm51  txtloves Ами чете - нали е с висше образование. За оная другата професия - такова не е необходимо.

# 605
Тъй или инак, Енгин няма да застане пред обектив само за да рекламира нечий продукт. Нищо повече извън задълженията си за представяне на героите си. Това не знам кога ще го приемете... Такъв човек е. Иска да го помнят от неговите герои. Не се снима за пари и да промотира себе си чрез жълтини. И никога няма да го направи.
newsm51
Убедена съм в това! Едно е реклама, и съвсем друго - интервю, творчески портрет, участие в предаване...

# 606
newsm51
Убедена съм в това! Едно е реклама, и съвсем друго - интервю, творчески портрет, участие в предаване...

Е, то разлика има, но човек трябва да я знае. Simple Smile)) Всички снимки, които вече "цитирах" са все от такива мероприятия - интервю за списание или промо към сериал...

Тези - също. И всички те нямат нищо общо с професията на модела. "Манекен" се приемало за обидно в техните среди, защото манекени са куклите от пластмаса...

# 607

Привет мили момичета ! wavey

Оставих ви на 35 страница и преди малко поглеждам вече сте на 40. Моментално усетих, че нещо се е случило и то какво НЕЩО!  Нещо прекрасно!

МАРИАНКА, да си жива и здрава и поздравления за неуморния ти труд!

Дочакахме - не , че съм се съмнявала. Радвам се за всички нас !

# 608
Цитат
Не може и да става сравнение с Бозавия.
clio1978 ,
Скрит текст:
не искам и да си помисля, че тъй като не си сложила Бозавия в кавички и ти така мислиш за него. JoyСакън,недей моля ти се,бъди вярна на любимеца си.
А сега сериозно-много пъти съм предлагала,сега го правя и на теб-стига с тези сравнения,всеки от тях следва своя път и съдба.Хората са различни и не може да имат еднакво развитие.Тези намеци и сравнения,които се опитваш да правиш,дори вече не са забавни.
[/b]

# 609
  • Пловдив

Забележете - гримьор ли е, фризьор ли е - на трупче се е качил, че да стигне Енгин...

Ей, много неща ни чакат свързани с Енгин: Промоцията на филма, филма, интервю, новото дизи.... Новините, снимките ще ни съпътстват редовно вече.

# 610
Обикновено интервютата са в неформална, непринудена обстановка. Част от ежедневието на интервюирания.
В дома му, напр. Начин да се покаже на публиката другото, непознатото му лице.  Тук, ЕА както се е изкиприл, без съмнение се пробва като манекен.

# 611

Че ние повтаряме същото доста отдавна.  Simple Smile Още от време на онлайн гледането.  Simple Smile Simple Smile

# 612

Чакам да го видя така.
Мариана,стягай новата тема.Много сме приказливи тази вечер.

# 613
Тъй ли? Само в неформална обстановка??? А ние списания не четем... дааааааа...

# 614
Каквото и да пишете, снимките са чисто манекенски.

Общи условия

Активация на акаунт