Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 666
  • 731
  •   1
Отговори
# 660

Айдееееееееееееее

# 661
Брее,брее,пък сме хубави,пък сме стройни,от ден на ден по-съвършен!

# 662
Ето ни го момчето..... Супеееееер е като Йомер! И никак даже не е отслабна - напротив, заякнал е!
Благодаря, Маричке!

# 663
  • Пловдив

Малееее, божествен Йомер. Да, заякнал е. Сладур от класа. И неговата марка - запретнатите ръкави....
Марица,
 txtloves

# 664

И пак го направи, както трябва.  Йомер няма нищо общо с Текин. И това само за ньколко месеца.

Браво на момчето!

# 665

Фейсовете полудяха. Simple Smile)) Ама то е защото феновете не могат да си намерят място от щастие. ВЪРНА се на екран момчето ни! Simple Smile

# 666
   Абе, какво заядохте темата с манекенството и рекламите!
   Манекени са онези, дето дефилират по подиумите. И се снимат за календари или като рекламни лица на разни продукти. Нищо лошо в манекенството, освен че не изисква нищо друго, освен външност. И след като външността поувехне... Професионалната им кариера приключва.
   Снимането на реклами е въпрос на престиж за много известни личности - първо лесни пари и второ, това че някоя известна фирма ги е пожелала за рекламни лица, им вдига самочувствието. Естествено, говоря единствено за хора, чийто професионален живот по някакъв начин зависи от медиите. Да сте видели театрален актьор или композитор, или писател да се снима в реклами?
   Енгино определено не е манекен, защото досега не е рекламирал нищо, освен себе си и продукциите, в които участва. Това не се нарича "рекламиране", а "промотиране". А в реклами явно не снима, защото мрази евтината популярност. Не иска лицето му да виси по билбордове и пепелници, подканвайки хората да пият н'ам к'ва си бира или да носят н'ам к'ви си джинси.  Sick В не едно интервю е заявявал, че иска да го познават единствено чрез героите му. А веднъж споменава, че счита себе си предимно за театрален актьор. Е, не е играл в театър вече 10-на години, но явно душата му е там.
   Престанете да го наричате манекен, модел и прочие. Той е красив като манекен и модел, но е нещо много повече!!!

# 667
  • Пловдив

Добре дошъл отново Енгин бей!

# 668

Желая ви приятен следобед, момичета!  Hug

barisea, спокойно, всички научаваме много неща, посещавайки ежедневно темата... ще се научим и разлика между промотиране и рекламиране да правим. Simple Smile))

# 669

Девойкииии Heart Eyes Всеки ден така да ме посрещате като вляза в темата Hug
Ухилена съм до уши Party
И никакви спорове и подмятания не са в състояние да ми развалят настроението newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 670

Момичета,чудесно начало на новата седмица.Нека късмета ни съпровожда и в новата тема.
Желая на всички вас успешна седмица.

# 671
Страхотен Йомер! Много ми харесва новата визия на Енгин! Много е секси, когато е ядосан!
Дано и сериала да е страхотен, интригуващ и държащ интереса на зрителя.

На мен лично страхотен Енгин не би ми бил достатъчен в нестрахотен сериал. Мога да изгледам нестрахотен филм със страхотен актьор, но за сериал не съм сигурна. Искрено се надявам съседите да искат да направят интересен сериал!

П.П. малко е смешно, когато се правят предположения и заключения за бъдеще време за човек, който не сме! Енгин никога няма да направи това...;  Енгин не иска това...

# 672
  • Пловдив

Момичета, много новини и снимки има да видим още. Търпението ни е възтаградено. А и онлайн тръпката наближава.

# 673

Hug  Здравейте, МОМИЧЕТАHug

Какво да каже човек при толкова много информация, снимки, гифчета...
Повечето от вас умеят да изразяват в думи, чувствата и емоциите,
които ги вълнуват и изригват, като вулкан.
Други, като мен, онемяват и се припознават във всяка ваша дума и емоция.
Хубавото е, че има кой да пише, има и кой да чете...
Навярно ще има и такива, които до сега само са чели, но ще влязат при нас за да пишат.
Искам да поздравя на първо място МАРИЯНКА, че дори и без нов проект,
 темата за ЕНГИН АКЮРЕК продължи да съществува.
Поздравявам и всички, които всеки Божи ден влизаха и я поддържаха жива.
Поздрав и за хората, които от време на време "хвърляха" по едно око,
за да получат информация, която не липсва и винаги е актуална.

БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ!!!

Скрит текст:

[/b]
[/color]

# 674
  • Пловдив

"Животът е пълен с чудеса които сме пропуснали."
................
Tanusha_,
  txtloves

Общи условия

Активация на акаунт