Януари вече е наполовина,много попълнения от ИБ чакаме в нашата дружина-тема 14

• 21 126
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
  • В къщурката на хълма на феите
аз още нищо не съм давала, много ми се иска и да не давам, ама пусто има поне още месец и половина големи студове, та не знам ..

# 616
  • Сливен
Меци, ако Ивка не е на ясла и аз нищо нямаше да давам, според мен е излишно, ако детето не е болнаво и сте си вкъщи.

# 617
ми ние на ясла няма да ходим - в прав текст ни го каза невролога - понеже при нас всяко едно заболяване свръзано с температура е в графа животозастрашаващо, та затова ги мисля нещата .. иначе ако ходехме на ясла като вас и аз щях да давам Peace

# 618
  • Варна
Месечко, давах я 3 месеца само коластрата, сега си почиваме  Mr. Green Педката каза към април, че може пак да я почна. Няма да ми трябва ново шишенце, но ти ако искаш ще ти поръчам  Hug

# 619
  • Варна
Здравейте   bouquet
Весе, успех на прегледа !
Скрит текст:
Аз няма да издържа още една такава нощ, пак рев до 1 : 30, не млъкваше милото ми детенце. За капак съседите, които имат момиченце на годинка и нещо, и което си реве и крещи постоянно, дойдоха да ми правят забележка, и да ме питат защо реве детето така  #Crazy Ей, откачих, казах на съседа, ако иска да дойде той да го приспи  smile3511 На етажа сме все семейства с малки деца, даже имаме и близначета, всички плачат по всяко време, никога не съм правила забележка, разбирам че е късно, ама какво да направя   33uu
Най - накрая слънце, дано да няма вятър, че да поизлезем малко с Насето Simple Smile
Хубав ден на всички  Hug

# 620
  • Велико Търново
Белче, радвам се, че и тук ще сме заедно  Hug

Много хубави деца вярно си имаме. А явно освен двата албума, които аз знам от ИБ, има и трети, неизвестен за мен. Ще се радвам някой да ме осветли по въпроса  Mr. Green

На нас още не са ни изписали вит. Д, а гледам, че на връстничките ни  Mr. Green са им изписали вече. Дано другата седмица като отидем на консултация да ни дадат и да не е късно за започване.

Бибо, дано чайовете и житото дадат резултат.  Hug

Този лецитин разбрах, че е за редуциране на бучките в гърдите, но не разбрах става ли и за отпушване на каналите по зърното, че имам чувството, че това е проблем при нас?

Арвенче, тия съседи луди ли са, какви са? А и казваш, че и те са минали по този път... Да са някои свъсени пенсионери - как да е, ама семейство с малко дете ...

# 621
  • Габрово
Арвен, какво да направиш - тегли им една. Това тяхното са глезотии и пъхане на носа в чужди работи. Нашите съседи отгоре такива купони правят, такава врява вдигат и въпреки че, съм с малко дете никога не съм се оплаквала. Имахме съседка болна от рак, която крещеше от болка по цяла нощ и какво да ходя да й се карам. Това са несгодите на живота в блок.
Няма да се товариш  Hug

# 622
на нашите кумове даже полиция са им викали, щото дъщеричката им плаче, все едно полицаите като се покажат едни такива страааааашни страааааашни и бебе на 20 дена ще се впечатли .. изобщо не мога да се изненадам от човешката идиотщина ..

# 623
  • София
и какво се очаква от малко бебе  Shocked
ние тормозим съседите отдолу, че хвърля разни неща и си тропа, хората не се оплакват, само ги попитахме дали се чува, потвърдиха.
сега взехме килим, поне малко да заглушава, знам че не е никак приятно, но няма как да го вържа.

# 624
Здравейте, пилета  Hug
Ние вече сме без температурааааа  Party От снощи не е вдигала Т, но това не ни помогна да спим отново  ooooh! До 4;30 не щеше да заспи това дете, направо сме като гръмнати вече с баща й  Crazy
Петеска, я кажи за Дентокида, как го даваш, има ли ефект, че тия зъби ако така никнат до последния ще пукнем от недоспиване и нерви  Mr. Green А иначе, моето овне е опако, аз съм дори виждала момиченце с горни кучешки зъбчета без предни  Mr. Green Малко вампирче  Grinning  Hug
Нямам много време да коментирам всичко, ще ме притиска времето днес  Crazy
Искам да ви кажа, благодаря за всичко, което сте! Без вас нямаше да се справя  с кърменето, с акитата, с коликите, с бодуванията, благодаря ви за всичко! А най ми е приятно когато споделяме радостта си заедно  Heart Eyes Почерпете се за моя първи рожден ден като мама   Hug

# 625
Кокосита, Честит рожден ден! Бъди здрава и много много щастлива с прекрасното си семейство! Hug
Аз да мина и тук, малко по-подробно от в ИБ. newsm56 Мисля, че някои от вас не са проследили темата там и сега ще им дойде отникъде, ама... hahaha
Първо да кажа, че свалям шапка на Либра - ако не беше тя, сигурно нямаше да се обърне внимание на тънкия намек от Пънчето. Да не говорим, че ме е усетила и по предния ми пост в тази тема (нищо, че се опитах да не давам подсказки). Либре, сензитивна си! Много! Между другото, активизирах се, защото тази седмица съм в отпуск. Не за друго. Wink
Сега да разкажа.
Скрит текст:
На НГ стана фал, пих Ескапел - видимо, явно вече не е имало смисъл. Започнах си работа и вече съм била бременна, но не съм знаела. Разбрах го на 17.01. Последва голям шок от страна на ММ и дори опити да ме склони да направя аборт (не в прав текст, но намеците бяха достатъчни). Единствения му довод (който изобщо не пренебрегвам, ама не може с 1 причина да ми излизаш срещу моите 30) - нямаме финанси. Той е без работа от 1 година и не се знае кога ще намери някаква. Да, за 340лв. кажи-речи веднага ще почне, ама с тях докъде ще я докараме?! И сигурно ще го убиват от работа, та и вкъщи няма да ми е полезен. В същото време родителите ни са така възпитани, че няма да ни оставят в калта, пък имаме и някои спестявания в банка - тези неща дават възможност на ММ да "диша" и да избира (по отношение на работата). Знам, че е мечешка услуга, но нито бабите ще ни кажат да се спасяваме, нито ще хвърлим парите от банката на вятъра. Всъщност, родителите ни още не знаят. Довечера ще кажем на свекърите, в събота - на нашите.
Имаше и дилема по отношение на моята работа (мисля, че някоя от вас, мами, попита в другата тема за това, но ще отговоря тук). Първо се чудех дали не могат нещо да ме уволнят дисциплинарно, ако съм подписала декларация, че не съм бременна (такава съм подписвала в предната си работа, за щастие тук няма подобна дискриминация) или че няма да забременявам в определен период от време. Информирах прекия си началник, веднага ми се влезе в положение. Предложиха ми да ме освободят от по-тежките дисциплини, но аз отказах - т.к. чувствах се добре. И въпреки това ме пазеха - на няколко пъти насила (в смисъл не по моя молба) ме изкарваха от строя и ме оставяха да си почивам, докато другите набиват крак. Обещаха, че и за модула (който се очертава в Сливен, а не в Плевен, но това ще знам със сигурност утре) ако трябва ще се намесят и ще ми осигурят по-малко тормоз. Само със студа не могат да ми помогнат, та умувам над този проблем. В общи линии от работа ми дадоха силно зелена светлина, а ММ - мега жълта със сериозни наклонности към червена. Болеше ме много. Не успях да го убедя нито с добри думи, нито с обвинения. Оставих нещата да отлежават до прегледа вчера. Док каза, че всичко е нормално (няма сърдечна, но и с Ники по-късно се появи). Последва разговор в колата, в който бях разпитана какво представлява аборта и че скоро трябва да вземем решение, защото времето напредва. Още повече ми се сви сърцето. Понеже отивахме в свекъра да си вземем малката, му викам "за да не ти дойде шоково след малко, да знаеш, че ще информирам баща ти". Не, не давал! Попитах го до кога мисли да крием и му казах, че така или иначе и в двата варианта ще кажа на родителите ни и че без да знаят, няма да ида да правя аборт. Той като ме гледал, аз аборт не съм искала да правя. Потвърдих, защото виждам повече минуси, отколкото плюсове и ги изброих. Ми тогава нямало какво да казвам сега, тези дни сме щели да се съберем с родителите ни и да им кажем. След като се прибрахме вкъщи, го гушнах и го помолих да помисли за бебето като за нашето малко новогодишно чудо. Казах му, че явно това същество иска да живее (поне на този етап), след като прескача всички препятствия, които му поставям до момента (физическото наторварване и опита ми за предотвратяване на бременността с Ескапел). Казах и че не се знае - че може това да е началото на хубавата серия за нас. Че го моля да го приеме от сърце, а не че му го натрапвам. Че смятам, че никога не бихме съжалявали за това наше решение. Да опита да се зарадва. Отговори, че се радва, но за момента не може да го покаже. Вечерта ходихме да поливаме бебе и по пътя за Казанлък той повдигна темата за бъдещ дом, който ще е подходящ и за четирима ни. Пообсъдихме и някои други неща. Мисля, че всичко се очертава да се нареди, само ни трябва повече вяра.
Извинявам се, че толкова дълго! Опитах се да го съкратя, ама нали съм многословна... Embarassed

# 626
  • Сливен
Деси, честит рожден ден, пожелавам ти да си жива и здрава, много щастлива и обичана  Hug  bouquet и честита 10-та месечинка на малката бузанка Дени, радвам се, че вече няма температура детето, дано и вече да си спинка  Hug
Теди, трудно ще ви е , но ще се справите, убедена съм - дано вземете правилното за вас решение  Hug

# 627
  • Северозапада
Деска, честит рожден ден! И честита 10-та месечинка на Дени! По-рядко да боледувате и бързо да оздравявате! Много любов и радостни моменти на тримата!
Иначе и при нас от снощи е по-добре положението  Praynig Днес няма Т. Иначе със спането в чудо съм се видяла. Вече не знам какво е това да спиш повече от 2 часа без да се събудиш. Като цяло сигурно ми се връзват едно 4-5 часа сън на денонощие. Чак се чудя как издържам, защото преди, ако не спях поне 7-8 часа, не се чувствах добре, направо като болна ходех. Поне спи в леглото, а не като предната нощ - на ръце. Мислех си дали не е някакъв защитен механизъм на природата. Като ми е в ръцете ще усетя веднага повишение на Т или нещо друго  Thinking
И не мога да не се похваля, Софи се изправи на решетката на леглото. Направо щях да се пръсна от вълнение. Не съм си и представяла, че може да съм толкова щастлива от постиженията на мъничето ми. И сега ми се пълнят очите със сълзи от вълнение.
Теди, честито! Ще се справите, ТМ ще го осъзнае, а и щом имате подкрепа от близките  Hug

# 628
  • Варна
Ехеей, чудя се аз днес защо има слънце, пък то щото Кокосита имала ден ден , Деситка, честит рожден ден мила  Heart Eyes, да си жива и здрава , все така чаровна , сърцата и влюбена в живота , весел празник  Hug, радвам се че и малката бузанка се подобрява  Hug

Болните да оздравяват , здравите да се пазят и хапват повече естествени витамини и чесън  Shocked, бррррр, това последното го препоръчвам но аз не го практикувам  Mr. Green

Теди  Hug, мила , Господ ни изпраща изненади когато най малко очакваме , вашата е едно вълшебство , нов живот , нови надежди , ТМ го разбирам , той слага на масата какво е настоящето положение и отсича не може сега, обаче какво означава това , бебета казват не идват когато ние ги пожелаем и по поръчка , между другото ти много мъдро и с подходящите думи ще успееш до го убедиш да погледне в детайлите, извън настоящето с поглед към едно по добро във финансово отношение бъдеще, ще ви бъде трудно но ще успеете, двамата заедно и с малката Ники и с подкрепата на вашите близки, които съм абсолютно сигурна че ще бъдат много радостни , може би също притеснени но щастливи ..............................Либрето чете между редовете беее  Whistling

# 629
  • Варна
Теди,
ами това е супер новина, много се радвам! Сигурна съм, че ще е начало на добрата серия при вас Hug Хич не съм видяла Либра как те е разконспирирала, нито съм се усетила нещо, сега ще се върна да ви изчета Laughing

Деситко,
честито, мила, да си жива и здрава, браво на Деничка, че ти е направила супер подарък и вече е здравичка Hug

Общи условия

Активация на акаунт