Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 932
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
отзиви за 'ГОЛЕМИТЕ НАМАЛЕНИЯ' в София Аутлет Център на Тотали Еректед?

# 391
Вчера получих смс,че Теранова имат намаление ДО 50% на новата пролетна колекция ... не съм ходила, но ми е странно как вчера я заредиха и днес я намалят вече  Laughing

# 392
Вчера получих смс,че Теранова имат намаление ДО 50% на новата пролетна колекция ... не съм ходила, но ми е странно как вчера я заредиха и днес я намалят вече  Laughing

вероятно намалението ще е на 2-3 артикула  Laughing

# 393
Бях  в Теранова България мол. Не е намалено всичко , а и намалениието е примерно от 39,90.лв на 29,90лв.
Нищо интересно.

# 394
  • На земята, която е всъщност звезда.

Рекламен трик да докарат повечко клиенти в магазина. А на част от етикетите слагат фиктивно намаление от 20%, напр.

# 395
Да, на мен са ми пределно ясни триковете и го казах с ирония Simple Smile Не мисля,че има много хора които се хващат на въдицата Simple Smile

# 396
отзиви за 'ГОЛЕМИТЕ НАМАЛЕНИЯ' в София Аутлет Център на Тотали Еректед?

Днес по обяд имаше опашка пред магазина и пускаха по няколко човека, като излезнат няколко от вътре. Чакаше се 15 - тина мин., за да се влезе. Пред съблекалните отново така. Иначе мисля, че бяха реални намаленията. Дънки Кила по 30 - 35 лв., Мис 60 по 40, 50 лв., СК също. Другите дрехи бяха много обрани, само единични бройки. Ботушите и обувките бяха 70 - 130 лв. различните марки и модели. Имаше много портмонета по 40 лв., при чантите беше по - малко намалението. Беше сериозна навалица общо взето...

# 397
Днес в аутлета центъра влязох в Бенетон и имаше интересни нещица, но аз бързах и малко неща видях...ама не можах да се намъкна в тях. Пак добре, че много пари щяха да отидат.  Embarassed

# 398
  • Бургас
А къде в София има магазини за официални обувки, че ще идваме за пробни изпити и да огледаме нещо за бала.

# 399
  • София и там където не се пуши
А къде в София има магазини за официални обувки, че ще идваме за пробни изпити и да огледаме нещо за бала.

Момче, момиче  newsm78

Иначе навсякъде, зависи какво се търси

# 400
  • На земята, която е всъщност звезда.

В моловете има най- много магазини за обувки, концентрирани на едно място. Молът на Цариградско, напр. Ако не ги предпочитате се пуснете по Графа.

# 401

Графа, Пиротска, Екзарх Йосиф, Алабин - пълно е с обувки  Simple Smile

# 402
И аз получих съобщение за пролетно намаление на определени артикули в HM с цени от 5,10,15 лв. Някой ходил ли е вече?

# 403
  • Бургас

За момиче са обувките - благодаря на всички отговорили.

# 404
И аз получих съобщение за пролетно намаление на определени артикули в HM с цени от 5,10,15 лв. Някой ходил ли е вече?

Ходих в този на Витошка - няколко щендера са, по 5 лева неща не видях - основно бяха по 10,20 и 30 лева. По 5 лева имаше шапки и аксесоари. Намалени бяха пуловери, клинове, доста тениски и ризи и няколко модела рокли. Имаше два модела зимни сака/палта също. Намалените неща са от новата колекция, не са от миналото намаление.

Общи условия

Активация на акаунт