Намаления 2013/2014 зима -2

• 107 959
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Само дрехи на H&M ли можем да занесем в магазина?
Всякакви.

# 346
Без бельо и бански  Mr. Green

# 347
  • София
хахах
Бельо и бански не съм и помисляла да нося Simple Smile
И пак въпрос, защото ми хареса отговора на предния - за всяка занесена дреха ли дават талон с отстъпка? Или един път да занесеш дрехи = един талон?

# 348
  • София-Младост
хахах
Бельо и бански не съм и помисляла да нося Simple Smile
И пак въпрос, защото ми хареса отговора на предния - за всяка занесена дреха ли дават талон с отстъпка? Или един път да занесеш дрехи = един талон?
Пълниш един плик с дрехи и получаваш 1 талон. Една дреха само може и да ти откажат.

# 349
Със сигурност ще ти откажат за една дреха. За всяка торба (среден размер) с дрехи получаваш 1 ваучер. Можеш да занесеш не повече от 2 торби с дрехи на ден, за които ще получиш 2 ваучера.  Wink

# 350
  • София
В ХМ има промоция на дънки (жалко, че нищо не мога да си харесам в този магазин).
"Деним дни в H&M България!
20 лв. отстъпка при покупка на дамски и мъжки дънки на цена 44,90 лв. и нагоре и 10 лв. отстъпка на детски дънки на цена 24,90 лв. и нагоре."

Супер, а докога важи това? Аз си купих много яки леко скъсани черни дънки от там, бих си взела втори чифт Mr. Green

# 351
Не знам, постнаха го във Фейсбук, но не пишеше до кога  Wink
Редактирам се: в сайта им пише, че важи до 9 март!

# 352
  • Sofia

До 30.06.2014 засега важи това за върнатите дрехи, предполагат, че после пак ще го удължат. На мен така ми казаха в магазина.

# 353
  • София

До 30.06.2014 засега важи това за върнатите дрехи, предполагат, че после пак ще го удължат. На мен така ми казаха в магазина.
На талончетата пише до 30.06.2014, но в магазина ме увериха, че ако не успея да го използвам ще ми го подменят.

# 354
  • София
Някой знае ли до кога важи за H&M 3 за 2 на basic - а? Нешо не намирам във фб снимката, която бяха публикували, за да проверя дали пише, да не би да е свършило вече и за това да пускат това за дънките newsm78

# 355
А аз се зачудих дали комбинират промоцията с талончето? Взех си памучен тренч с талончето, излезе 67лв., което е супер прилично на гона на цените на такава дрешка по магазините.
Чудесх се обаче, ако си взема дънки от промоцията, дали ще мога д аползвам И талона?  Peace

# 356
  • София
А аз се зачудих дали комбинират промоцията с талончето? Взех си памучен тренч с талончето, излезе 67лв., което е супер прилично на гона на цените на такава дрешка по магазините.
Чудесх се обаче, ако си взема дънки от промоцията, дали ще мога д аползвам И талона?  Peace
Аз веднъж питах и ми казаха, че може  Peace Все пак питай преди пазаруването.

# 357
Здравейте, аз съм от Бургас, но съм омъжена в Ямбол с бебче на 22 дена и нямам възможност да ида да си пазаря. Знаете ли дали имат намаления в интернет? Погледнах в сайта на H&M, но пише "посетете най-близкия магазин", но тук в Ямбол за съжаление няма нищо.
Ако някой знае за намаления на зимни стоки в онлайн пространството, ще се радвам да сподели. Благодаря ви  bouquet

# 358
  • На земята, която е всъщност звезда.

Манго можеш да пазаруваш с директна доставка оттук:

http://www.mangooutlet.com/BG/outlet

# 359
  • София
Не. Не може.
За дрехи в промоция можело, но за стоки в акция, каквато е сега тази с дънките не с екомбинирало. Вчера бях там и взех дънки за малката, но освен -10лв, не ми комбинираха с талончето и ми обясниха това, което написах. Peace

Общи условия

Активация на акаунт